intimzona információ

Hogy mindent egy helyen megtalálj, ami a szerelemmel, szexszel, intimitással, és főleg a fogamzásgátlással kapcsolatban érdekelhet. Olvass bennünket, sok tippet, érdekes cikket találhatsz az oldalunkon. Oszd meg velünk tapasztalataidat, vagy kérdezz szakértőinktől. Tarts velünk, s kövess minket az IntimZóna Facebook oldalán is.

Erre vágyik a leendő férjem

Erre vágyik a leendő férjem

Érdekes, hogy ahányszor beszélgetek a barátnőimmel, mindig megdöbbenek azon, milyen elvárásaik vannak a házasságtól, és egyáltalán a leendő férjüktől. Elgondolkodtató ez, hiszen lehet, hogy egy férfitársaság, sörözés közben most pont azt taglalja, hogy nekik mik az elvárásaik a leendő feleségüktől. Rákérdeztem hát a vőlegényemnél, mi az a 6 dolog, amit elvár tőlem a házasságunkban.

Erre vágyik a leendő férjem 

  1. Támogatás

Arra vágyik – ahogy a legtöbb férfi –, hogy igazi társa legyen a felesége. Olyan valaki, aki nem arra kíváncsi, hogy na, most épp mit baltáz el megint, hanem arra, hogy mit csinál jól. Olyan személy legyen az a nő, akire lehet számítani, aki eleget tesz a mondásnak: minden sikeres férfi mögött ott áll egy erős nő.

  1. Őszinte élet

Nem kell sok ahhoz, hogy boldog legyen. Legyek mindig őszinte. Szerinte még a legnagyobb probléma is orvosolható, de a hazugság, a dolgok elhallgatása nem.

  1. Bizalom

Szinte már közhelyes, de tényleg fontos számára, hogy ha már összekötjük az életünket, és én is elvárom, hogy bízzon bennem, akkor én is tegyem ugyanezt. Nehéz dolog, főleg, ha esetleg már kicsit kicsorbult ez a bizalom. De mivel mindent meg lehet javítani, ez is helyreállítható.

  1. Szenvedély és szerelem

Nagyon kell egy kapcsolatba szerinte, hogy ez a két dolog jó arányban legyen jelen. Arra vágyik, hogy sose hunyjon ki a szememben a szenvedély, a szívemből pedig ne tűnjön el az iránta érzett szerelem. Hát nem édes?

  1. Egy csipetnyi szabadság

Csak épp annyi, hogy néha lehessenek saját gondolatai, amelyeket önmagának fogalmaz meg. Ettől még nagyon, de nagyon szeret, de szüksége van egy kis privát szférára néha.

  1. Ne legyen kínos csend

A csend szerinte nagyon pozitív dolog, de csak akkor, ha nem az a kínos fajta, ami akkor ül le két ember közé, ha azok nem tudnak, miről beszélgetni. Ő sosem akarja megtapasztalni, hogy milyen lenne az, ha nem lenne közös témánk, amiről örömmel telve beszélgethetünk. Ez – szerinte – egy kapcsolat végét is jelentheti.

A vőlegényem nem mindennapi srác, ezt mindig is tudtam. A válaszai után azonban még biztosabb vagyok a dolgomban, tudom, hogy jól választottam.

Ligeti Anna


Szerinted mi a megcsalás? – 5 pasi válaszolt
Szerinted mi a megcsalás? – 5 pasi válaszolt
A női szexualitás múltja és jelene – 1. rész
A női szexualitás múltja és jelene – 1. rész
A pasik is félnek az ágyban! Mitől is?
A pasik is félnek az ágyban! Mitől is?
Mindenki ötféle intimitásra vágyik
Mindenki ötféle intimitásra vágyik
Online Nőgyógyászati Tanácsadás
Online Nőgyógyászati Tanácsadás
Ha beszélgetni szeretnél, szerelemről, szexről, vagy épp valami olyasmibe ugrottál fejest, ami esetleg még korai volt, ne habozz, mindenre van megoldás!
SZERELEM | SZEXUALITÁS | FOGAMZÁSGÁTLÁS
impresszum | adatvédelmi nyilatkozat | felhasználási feltételek | mellékhatás bejelentés

Impresszum

Az IntimZóna weboldalt a Richter Gedeon Nyrt. üzemelteti. A portál szerkesztését és karbantartását a HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség végzi a Richter Gedeon Nyrt. megbízásából.

Portál üzemeltetője

Richter Gedeon Nyrt.
Székhely: 1103 Budapest, Gyömrői út 19-21.
Cg.: 01-10-040944 (Cégbíróság: Fővárosi Bíróság)
Adószám: 10484878-2-44

Portál szerkesztője, karbantartója

HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség
Székhely: 1037 Budapest, Montevideo utca 7.
Email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Főszerkesztő: Örkényi Gabriella
Szerkesztőségi főmunkatárs: Kovács –Hain Zsuzsanna
Munkatársak: Balogh Ferenc, Dr. Jármi Hilda, Földi Miklós, Frank Róbert, Haris Éva, Kapuvári Tamás, Ligeti Anna, Molnár Miklós, Serbán Richárd, Szarvas Zoltán, Tarjáni Rita, Tóth Anna, Vémi Zoltán

Kapcsolat:

Richter Gedeon Nyrt.
https://www.gedeonrichter.com//hu-hu/kapcsolat
Hatóság: OGYÉI

A weboldal nőgyógyászati szakmai tartalmát lektorálta: Dr. Palczert Miklós nőgyógyász szakorvos

Amennyiben egy gyógyszerrel kapcsolatban mellékhatást vagy minőségi reklamációt szeretne bejelenteni, a következő lehetőségek bármelyikén megteheti:

Tel: +36 1 505 7032

Vagy az alábbi felületen:

https://www.gedeonrichter.com//hu-hu/kapcsolat

illetve a következő e-mail-címek bármelyikén:
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.