intimzona információ

Hogy mindent egy helyen megtalálj, ami a szerelemmel, szexszel, intimitással, és főleg a fogamzásgátlással kapcsolatban érdekelhet. Olvass bennünket, sok tippet, érdekes cikket találhatsz az oldalunkon. Oszd meg velünk tapasztalataidat, vagy kérdezz szakértőinktől. Tarts velünk, s kövess minket az IntimZóna Facebook oldalán is.

Így növeld a szexuális vonzerőd

Így növeld a szexuális vonzerőd

Hajlamosak vagyunk elhinni, hogy a szexuális vonzerő növelése érdekében változtatnunk kell a megjelenésünkön, az étrendünkön, vagy akár a ruházatunkon. Olvasd csak, milyen szuper stratégiák vannak a vonzerőd növelésére! Eláruljuk, egyikhez sincs szükség fizikai módosításokra.

1. Önzetlenség

A másoknak való segítségnyújtás jellemzően a rászorulók javát szolgálja, de számos előnnyel jár az egyén számára, aki segítséget nyújt. Az önzetlenség jó hangulatot kelthet, enyhítheti a rosszkedvet, és növelheti a kölcsönös segítséget. Egy korábbi kutatás szerint az önzetlenség szexi, ez a magatartás fokozta a vonzerejét a kutatásban részt vevő férfiaknak és nőknek is. Miért van ez? A segítőkészség feltételezi a jó gének jelenlétét, valamint hajlandóságot mutat arra, hogy aki önzetlen, valószínűleg a családban is így viselkedik, szülőként is hasonló lesz. A kutatásban részt vevő olyan egyének, akik segítettek egy idős szomszédnak (pl. a bevásárolni), vagy segítettek gyerekeknek tanulni, vagy egy hajléktalanszállón segítették az önkéntes munkát, vonzóbbnak találtattak, mint azok a társaik, akik nem voltak kellően önzetlenek. Ne feledd, az önzetlenség és a segítőkészség szexi!

2. Légy kreatív!

A kreativitás megmutatása növelheti a szexuális vonzerőt. Érdekes összefüggést fedeztek fel korábbi kutatásukban Martie G. Haselton és Geoffrey F. Miller: a nők a ciklusuk legtermékenyebb részén, partnerválasztáskor előnyben részesítik a kreatív férfiakat. Miért vonzó a kreativitás? A kutatók úgy vélik, hogy jó géneket vagy intelligenciát jelezhet. Ne fogd vissza magad, a nők szeretik a kreatív férfiakat.

3. Légy nyílt!

A nyíltság nemcsak a belső értékeket nézve fontos, hanem például a testtartást figyelembe véve is. A nyitottabb testtartás romantikus érdeklődést közvetít, és másokban is felkeltheti ezt az érdeklődést. Miért szexi a nyitottság? A testtartás jelezheti az erőfölényt, de az erőforrások megosztására való hajlandóságot is. Ez a bizalomhoz is köthető, amelyet mind a férfiak, mind a nők szexuális vonzerejének lényeges aspektusaként értelmeznek.

 

Ligeti Anna


„Egyszerűen nem bírom a gyenge pasikat!”
„Egyszerűen nem bírom a gyenge pasikat!”
Figyelem, bizonyított tény! A szextől okosabb leszel
Figyelem, bizonyított tény! A szextől okosabb leszel
7 jel, hogy feltehetően nemibetegséged van
7 jel, hogy feltehetően nemibetegséged van
Cupido csak viccel, igaz?
Cupido csak viccel, igaz?
Online Nőgyógyászati Tanácsadás
Online Nőgyógyászati Tanácsadás
Ha beszélgetni szeretnél, szerelemről, szexről, vagy épp valami olyasmibe ugrottál fejest, ami esetleg még korai volt, ne habozz, mindenre van megoldás!
SZERELEM | SZEXUALITÁS | FOGAMZÁSGÁTLÁS
impresszum | adatvédelmi nyilatkozat | felhasználási feltételek | mellékhatás bejelentés

Impresszum

Az IntimZóna weboldalt a Richter Gedeon Nyrt. üzemelteti. A portál szerkesztését és karbantartását a HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség végzi a Richter Gedeon Nyrt. megbízásából.

Portál üzemeltetője

Richter Gedeon Nyrt.
Székhely: 1103 Budapest, Gyömrői út 19-21.
Cg.: 01-10-040944 (Cégbíróság: Fővárosi Bíróság)
Adószám: 10484878-2-44

Portál szerkesztője, karbantartója

HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség
Székhely: 1037 Budapest, Montevideo utca 7.
Email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Főszerkesztő: Örkényi Gabriella
Szerkesztőségi főmunkatárs: Kovács –Hain Zsuzsanna
Munkatársak: Balogh Ferenc, Dr. Jármi Hilda, Földi Miklós, Frank Róbert, Haris Éva, Kapuvári Tamás, Ligeti Anna, Molnár Miklós, Serbán Richárd, Szarvas Zoltán, Tarjáni Rita, Tóth Anna, Vémi Zoltán

Kapcsolat:

Richter Gedeon Nyrt.
https://www.gedeonrichter.com//hu-hu/kapcsolat
Hatóság: OGYÉI

A weboldal nőgyógyászati szakmai tartalmát lektorálta: Dr. Farkas Erika nőgyógyász szakorvos

Amennyiben egy gyógyszerrel kapcsolatban mellékhatást vagy minőségi reklamációt szeretne bejelenteni, a következő lehetőségek bármelyikén megteheti:

Tel: +36 1 505 7032

Vagy az alábbi felületen:

https://www.gedeonrichter.com//hu-hu/kapcsolat

illetve a következő e-mail-címek bármelyikén:
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.