intimzona információ

Hogy mindent egy helyen megtalálj, ami a szerelemmel, szexszel, intimitással, és főleg a fogamzásgátlással kapcsolatban érdekelhet. Olvass bennünket, sok tippet, érdekes cikket találhatsz az oldalunkon. Oszd meg velünk tapasztalataidat, vagy kérdezz szakértőinktől. Tarts velünk, s kövess minket az IntimZóna Facebook oldalán is.

5 tipp - Így készülj a Szilveszterre, ha kettesben lesztek

5 tipp - Így készülj a Szilveszterre, ha kettesben lesztek

Az év utolsó napja mindig nagy bulikkal, sok alkohollal és másnap persze fejfájással jár. Ám nem kell ennek idén is így lennie. Mi lenne, ha ebben az évben csak kettesben ünnepelnétek a szerelmeddel? Így készülj az intim kis bulira.

 5 tipp - Így készülj a Szilveszterre, ha kettesben lesztek

  1. Fektess hangsúlyt az ételekre és az italokra!

Olyan finomságokkal kápráztasd el a szerelmed, amiket nem esztek-isztok minden nap. Készülhetsz különleges, gourmet fogásokkal, ha szeretsz főzni. Ha inkább csak messziről nézed a konyhát, rendelj házhoz egy jó étteremből. Jó, ha tudod, hogy vannak olyan ételek, amelyek felkorbácsolják a vágyat, így nem árt néhány ilyen alapanyagot is belecsempészni a menübe: csokoládé, osztriga, sáfrány, homár, gránátalma.

  1. Most a külcsín nagyon fontos

Vásárolj egy új, nagyon szexi fehérneműt csak erre az alkalomra. Ha bevállalós vagy, már ebben ülhetsz a vacsoraasztalhoz is. A pasid nem tudja majd levenni rólad a szemét. Ha nem vagy ennyire laza, akkor válassz egy különleges ruhát erre az alkalomra, légy elegáns. Ő imádni fogja, ahogy lehámozhatja rólad a ruhád, majd azt a csupa csipke gyönyörűséget.

5 tipp - Így készülj a Szilveszterre, ha kettesben lesztek

  1. A hangulat

Ilyenkor nem jó a teljes csend, de a hangos zene sem megfelelő. Keress valami olyan aláfestő-zenét, ami nem annyira romantikus, nem is szomorú hangulatú, de jól passzol ahhoz, amire épp készülsz. Az elmaradhatatlan gyertyafény közhely ugyan, de nagyon hatásos tud lenni, főleg, ha sok van belőle.

  1. Kütyük nélkül

Igaz, hogy Szilveszterkor mindenki üzeneteket küld a másiknak, ti most mégis tegyetek el minden digitális kütyüt, és még a tévét is kapcsoljátok ki. Csak egymásra figyeljetek, hogy az este és a hajnal tökéletes legyen.

  1. BÚÉK az ágyban

Most jöhet valami különleges! Készülj esetleg jelmezzel, vagy szexuális játékokkal, kipróbálhattok valamilyen segédeszközt is, amihez már régóta volt kedvetek. Beszéljetek egymásnak a legvadabb fantáziátokról, és segítsetek, hogy valósággá válhasson. Szexeljetek éjfélkor, hogy pont így jussatok 2019-be.

Boldog új évet!!!

Ligeti Anna


4 dolog, ami befolyásolja a szexualitásod
4 dolog, ami befolyásolja a szexualitásod
Szerelem mögé bújva
Szerelem mögé bújva
Mi legyen egy friss kapcsolattal karantén idején?
Mi legyen egy friss kapcsolattal karantén idején?
Így lehet hosszabb minden pásztoróra – 6 tipp
Így lehet hosszabb minden pásztoróra – 6 tipp
Online Nőgyógyászati Tanácsadás
Online Nőgyógyászati Tanácsadás
Ha beszélgetni szeretnél, szerelemről, szexről, vagy épp valami olyasmibe ugrottál fejest, ami esetleg még korai volt, ne habozz, mindenre van megoldás!
SZERELEM | SZEXUALITÁS | FOGAMZÁSGÁTLÁS
impresszum | adatvédelmi nyilatkozat | felhasználási feltételek | mellékhatás bejelentés

Impresszum

Az IntimZóna weboldalt a Richter Gedeon Nyrt. üzemelteti. A portál szerkesztését és karbantartását a HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség végzi a Richter Gedeon Nyrt. megbízásából.

Portál üzemeltetője

Richter Gedeon Nyrt.
Székhely: 1103 Budapest, Gyömrői út 19-21.
Cg.: 01-10-040944 (Cégbíróság: Fővárosi Bíróság)
Adószám: 10484878-2-44

Portál szerkesztője, karbantartója

HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség
Székhely: 1037 Budapest, Montevideo utca 7.
Email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Főszerkesztő: Örkényi Gabriella
Szerkesztőségi főmunkatárs: Kovács –Hain Zsuzsanna
Munkatársak: Balogh Ferenc, Dr. Jármi Hilda, Földi Miklós, Frank Róbert, Haris Éva, Kapuvári Tamás, Ligeti Anna, Molnár Miklós, Serbán Richárd, Szarvas Zoltán, Tarjáni Rita, Tóth Anna, Vémi Zoltán

Kapcsolat:

Richter Gedeon Nyrt.
https://www.gedeonrichter.com//hu-hu/kapcsolat
Hatóság: OGYÉI

A weboldal nőgyógyászati szakmai tartalmát lektorálta: Dr. Palczert Miklós nőgyógyász szakorvos

Amennyiben egy gyógyszerrel kapcsolatban mellékhatást vagy minőségi reklamációt szeretne bejelenteni, a következő lehetőségek bármelyikén megteheti:

Tel: +36 1 505 7032

Vagy az alábbi felületen:

https://www.gedeonrichter.com//hu-hu/kapcsolat

illetve a következő e-mail-címek bármelyikén:
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.