intimzona információ

Hogy mindent egy helyen megtalálj, ami a szerelemmel, szexszel, intimitással, és főleg a fogamzásgátlással kapcsolatban érdekelhet. Olvass bennünket, sok tippet, érdekes cikket találhatsz az oldalunkon. Oszd meg velünk tapasztalataidat, vagy kérdezz szakértőinktől. Tarts velünk, s kövess minket az IntimZóna Facebook oldalán is.

Barátnők egymás közt, avagy miért jó, ha az ember lányának van igaz barátnője

Barátnők egymás közt, avagy miért jó, ha az ember lányának van igaz barátnője

Egy lány, egy nő életében mindig, minden életszakaszban nagyon fontos szerepet játszanak a barátnők. Ők azok, akik kérdés nélkül tudják, ha valami nincs rendben, akikkel szavak nélkül is értjük egymást. Van, akinek egész életében egy igaz barátnője van, és akad olyan is, aki esetleg egy három-négyfős csapat tagja.

Barátnők egymás közt, avagy miért jó, ha az ember lányának van igaz barátnője

Mire jó a barátnő?

A barátnő ovis korban még csak játszótárs, aki ugyanazért a hercegnőért rajong, és ugyanúgy imádja a csokitortát. Iskolás korban már ugyanazt a fiút utálja, mint te. Középiskolában ugyanaz a pasi tetszik neki, de ki nem mondaná, mert tudja, hogy a tiéd. Ilyen egy barátnő. Amikor már felnőttek vagytok, és időt tudtok szakítani egymásra a nagy hajtásban és a családi teendők közepette, akkor ő lesz a nyugalom szigete. Az a valaki, aki kicsit visszarángat a gyermekkorba, a fiatalkorba, amikor minden olyan könnyű volt, és mégis borzasztóan nehéznek és problémásnak tűnt.

1. Bármit megoszthatsz vele

Nem kérdez butaságokat, hiszen pontosan tisztában van azzal, hogy az adott életszakaszban épp mit élsz át. Kíváncsi mindenre, ami veled történik, és kiváló tanácsokkal lát el. Mindig tudja, mit kell tenni, és hajnalok hajnalán is megosztja veled, ha kell.

Barátnők egymás közt, avagy miért jó, ha az ember lányának van igaz barátnője

2. Egymás pasija tabu

A pasikkal kapcsolatban nagyon jó meglátásai vannak. Segít, ha döntéshelyzetbe kerülsz, de sosem mozdulna rá a te pasidra. Barátnők között ugyanis egymás pasija tabu! Ez alapvetés, amit ha valamelyikőtök megszeg, az kikerül abból a bizonyos bizalomkörből.

3. Mindig egy lépéssel előtted jár

Hihetetlen, hogy mindig tudja, mi a trend. Bármivel kapcsolatban olyan, mint egy két lábon járó internet. Amire mégsem tudná a választ, azt tudja, hogy hol kell keresni.

4. Nem verseng veled

Ha bármiben jobb vagy nála, azt veled együtt ünnepli. Boldog, ha összejössz a szíved választottjával, és ő az, aki a pasija haverjával négyes randit szervez, ha épp nincs fiú az életedben.

5. Szeret veled együtt lenni

Akkor is, ha pasija van, szeret veled bármit együtt csinálni. Akár hobbiról van szó, akár egy moziról vagy buliról, mindig kapható egy jó kis programra.

+1. Mindig van csokija

Tudja jól, hogy vannak helyzetek, amikor már semmi okosság nem segít, csak egy jó nagy tábla mogyorós (vagy karamellás, vagy epres, vagy bármilyen) csoki. Mindig van nála, és mindig tudja, mikor kell elővenni. Azt is tudja, hogy bűnözni nem lehet büntetés nélkül, ezért ő az első, aki körbefutja veled a Margitszigetet.

Neked van igaz barátnőd? Szerinted miért jó, ha van?


Szexpozitív szemléletmód – a felszabadító hozzáállás
Szexpozitív szemléletmód – a felszabadító hozzáállás
Szerinted kell az intimitás egy kapcsolatban? – 6 fiatal válaszolt
Szerinted kell az intimitás egy kapcsolatban? – 6 fiatal válaszolt
Több szex, jobb memória
Több szex, jobb memória
Ha a szex fáj
Ha a szex fáj
Online Nőgyógyászati Tanácsadás
Online Nőgyógyászati Tanácsadás
Ha beszélgetni szeretnél, szerelemről, szexről, vagy épp valami olyasmibe ugrottál fejest, ami esetleg még korai volt, ne habozz, mindenre van megoldás!
SZERELEM | SZEXUALITÁS | FOGAMZÁSGÁTLÁS
impresszum | adatvédelmi nyilatkozat | felhasználási feltételek | mellékhatás bejelentés

Impresszum

Az IntimZóna weboldalt a Richter Gedeon Nyrt. üzemelteti. A portál szerkesztését és karbantartását a HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség végzi a Richter Gedeon Nyrt. megbízásából.

Portál üzemeltetője

Richter Gedeon Nyrt.
Székhely: 1103 Budapest, Gyömrői út 19-21.
Cg.: 01-10-040944 (Cégbíróság: Fővárosi Bíróság)
Adószám: 10484878-2-44

Portál szerkesztője, karbantartója

HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség
Székhely: 1037 Budapest, Montevideo utca 7.
Email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Főszerkesztő: Örkényi Gabriella
Szerkesztőségi főmunkatárs: Kovács –Hain Zsuzsanna
Munkatársak: Balogh Ferenc, Dr. Jármi Hilda, Földi Miklós, Frank Róbert, Haris Éva, Kapuvári Tamás, Ligeti Anna, Molnár Miklós, Serbán Richárd, Szarvas Zoltán, Tarjáni Rita, Tóth Anna, Vémi Zoltán

Kapcsolat:

Richter Gedeon Nyrt.
https://www.gedeonrichter.com//hu-hu/kapcsolat
Hatóság: OGYÉI

A weboldal nőgyógyászati szakmai tartalmát lektorálta: Dr. Palczert Miklós nőgyógyász szakorvos

Amennyiben egy gyógyszerrel kapcsolatban mellékhatást vagy minőségi reklamációt szeretne bejelenteni, a következő lehetőségek bármelyikén megteheti:

Tel: +36 1 505 7032

Vagy az alábbi felületen:

https://www.gedeonrichter.com//hu-hu/kapcsolat

illetve a következő e-mail-címek bármelyikén:
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.