intimzona információ

Hogy mindent egy helyen megtalálj, ami a szerelemmel, szexszel, intimitással, és főleg a fogamzásgátlással kapcsolatban érdekelhet. Olvass bennünket, sok tippet, érdekes cikket találhatsz az oldalunkon. Oszd meg velünk tapasztalataidat, vagy kérdezz szakértőinktől. Tarts velünk, s kövess minket az IntimZóna Facebook oldalán is.

A pasik is félnek az ágyban! Mitől is?

A pasik is félnek az ágyban! Mitől is?

Az ember folyton elégedetlen. Főleg a nők adnak hangot annak, mennyire nem tetszenek saját maguknak. Persze többnyire a környezetük ezt egészen másképp látja. Kevésbé hallani azonban a férfiakat elégedetlenkedni, pedig nekik is vannak paráik.

A szerelem kezdetekor a rózsaszín köd mindent elfed, és csodásnak látjuk egymást. A nők nagyon jól értenek a rejtőzködéshez. Az elégedetlenebb nők kiválóan el tudják fedni az általuk előnytelennek vélt testrészeiket. Ám ha sor kerül az első hálószobai kalandra, már nem lehet semmit elfedni, minden kiderül.

De nemcsak a nők félnek megmutatni magukat, hanem a férfiak is. Lássuk, mi okoz problémát az erősebbik nemnek.

„Nagy a pocakom”

Valószínűleg 10-ből 8 férfi azt mondaná, hogy a nők a kockás hasért vannak oda. Ahogy a nők mindig a mellméretük miatt aggódnak, úgy a férfiakat az zavarja, ha nem tökéletes a hasuk. Pedig a legtöbb férfi átlagos testalkatú, ami egyáltalán nem zavarja a nőket. Sőt, egyáltalán nem ezen fog múlni a szexuális együttlét sikere. Igaz, hogy vonzó látvány egy kidolgozott has, a nők nem elsősorban erre figyelnek. Az igényesség, az ápoltság sokkal fontosabb. Ne légy magaddal annyira kritikus, hogy csak ez járjon a fejedben. Lazíts, és légy önmagad. Ez tetszik a nőknek!

„Valóban volt orgazmusa?”

A nő orgazmusa a férfiasság bizonyítéka. Így gondolják a férfiak. E miatt folyamatosan idegeskednek azon, hogy vajon a nő valójában elérte-e az orgazmust, vagy csak színlelte azt. Sajnos sok nő színlel, mert vagy túl görcsös, vagy neked akar tetszeni, vagy azt akarja, hogy te ne érezd magad rosszul attól, hogy neki nem volt orgazmusa. Pedig az orgazmus nem kötelező. Persze nagyon jó, ha van, és mindenki erre törekszik, de ez nem határozhatja meg két ember együttlétét. A legjobb, ha megpróbáltok beszélni erről. Te a paráidról, ő pedig arról, hogy mik a vágyai, miről fantáziál. Neked is sokkal könnyebb lesz őt kielégíteni, ha tudod, mitől indul be igazán.

 „Csak nehogy idő előtt elmenjek!”

Egy új kapcsolat mindkét fél számára fontos. Sokszor olyan elsöprő a szerelem, hogy ha szexre kerül a sor, mindketten izgultok valamin. A nő általában a külsején, te pedig azon, hogy a felfokozott izgalomnak nehogy az legyen a vége, hogy a behatolás után fél perccel már el is mentél. A legtöbb férfi ennél kellemetlenebbet el sem tudna képzelni. Ám ezen kár izgulnod, ugyanis nem vagy egyedül. Lehet ez alkati probléma, de okozhatja a túlfűtöttség is. Ne félj, van rá megoldás. Őszinteséggel és nyíltsággal, megfelelő kommunikációval mindent meg lehet oldani.

Beszéljétek meg a pároddal az aggodalmaid és kérd meg, hogy ő is tárja fel neked azt, amitől tart az ágyban. Közösen sokkal könnyebb megoldást találni ezekre a talán nem is létező problémákra.


Komáromi Csenge


Az 5+1 kedvenc filmünk, amin tuti mindig sírunk
Az 5+1 kedvenc filmünk, amin tuti mindig sírunk
Vágy, szerelem, testiség – Mi történik a testedben szex közben?
Vágy, szerelem, testiség – Mi történik a testedben szex közben?
Mit szeretnek a nők a szexben?  (18+)
Mit szeretnek a nők a szexben? (18+)
Mozgással a jobb szexért
Mozgással a jobb szexért
Online Nőgyógyászati Tanácsadás
Online Nőgyógyászati Tanácsadás
Ha beszélgetni szeretnél, szerelemről, szexről, vagy épp valami olyasmibe ugrottál fejest, ami esetleg még korai volt, ne habozz, mindenre van megoldás!
SZERELEM | SZEXUALITÁS | FOGAMZÁSGÁTLÁS
impresszum | adatvédelmi nyilatkozat | felhasználási feltételek | mellékhatás bejelentés

Impresszum

Az IntimZóna weboldalt a Richter Gedeon Nyrt. üzemelteti. A portál szerkesztését és karbantartását a HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség végzi a Richter Gedeon Nyrt. megbízásából.

Portál üzemeltetője

Richter Gedeon Nyrt.
Székhely: 1103 Budapest, Gyömrői út 19-21.
Cg.: 01-10-040944 (Cégbíróság: Fővárosi Bíróság)
Adószám: 10484878-2-44

Portál szerkesztője, karbantartója

HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség
Székhely: 1037 Budapest, Montevideo utca 7.
Email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Főszerkesztő: Örkényi Gabriella
Szerkesztőségi főmunkatárs: Kovács –Hain Zsuzsanna
Munkatársak: Balogh Ferenc, Dr. Jármi Hilda, Földi Miklós, Frank Róbert, Haris Éva, Kapuvári Tamás, Ligeti Anna, Molnár Miklós, Serbán Richárd, Szarvas Zoltán, Tarjáni Rita, Tóth Anna, Vémi Zoltán

Kapcsolat:

Richter Gedeon Nyrt.
https://www.gedeonrichter.com//hu-hu/kapcsolat
Hatóság: OGYÉI

A weboldal nőgyógyászati szakmai tartalmát lektorálta: Dr. Palczert Miklós nőgyógyász szakorvos

Amennyiben egy gyógyszerrel kapcsolatban mellékhatást vagy minőségi reklamációt szeretne bejelenteni, a következő lehetőségek bármelyikén megteheti:

Tel: +36 1 505 7032

Vagy az alábbi felületen:

https://www.gedeonrichter.com//hu-hu/kapcsolat

illetve a következő e-mail-címek bármelyikén:
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.