intimzona információ

Hogy mindent egy helyen megtalálj, ami a szerelemmel, szexszel, intimitással, és főleg a fogamzásgátlással kapcsolatban érdekelhet. Olvass bennünket, sok tippet, érdekes cikket találhatsz az oldalunkon. Oszd meg velünk tapasztalataidat, vagy kérdezz szakértőinktől. Tarts velünk, s kövess minket az IntimZóna Facebook oldalán is.

Van olyan dolog, amit utálsz, de mégis bevállalnád a szerelmedért? – Hatan válaszoltak

Van olyan dolog, amit utálsz, de mégis bevállalnád a szerelmedért? – Hatan válaszoltak

Egy kiegyensúlyozott párkapcsolatban köttetnek kompromisszumok. Vannak dolgok, amiket megteszünk a szerelmünknek, sőt, olyanok is akadnak, amiket nem szeretünk, mégis bevállaljuk. Te mit tennél meg a szerelmedért annak ellenére, hogy utálod? Három nő és három férfi válaszolt a kérdésünkre.

Egy baráti beszélgetés során megdöbbenve hallgattam a barátnőmet, amint az újdonsült pasija történetmesélése során nagy bőszen bólogat. Ezzel semmi baj nem lenne, nem ezért döbbentem meg. A gond az volt, hogy a beszélgetés az autóversenyzésről folyt, amiről a barátnőmnek halványlila dunsztja sem volt. A srác annyira tetszett neki, hogy képes volt olyan dolog iránt érdeklődni, ami nem is érdekelte. Ha valaki tetszik, vagy már nagyon szeretjük, sok mindent képesek vagyunk megtenni azért, hogy ő boldognak érezhesse magát. Olyan dolgokat is, amelyek egyáltalán nem állnak közel hozzánk.

Dénes (32)

„A feleségemet hat éve ismertem meg. Csodás nő, és szerettem volna, ha jó benyomást teszek rá és a szüleire, amikor az első közös vacsoránkon ültünk. Az apósom bankszakember, ami mindig is nagyon távol állt tőlem. Én humán beállítottságú vagyok. Képes voltam betanulni mindent a tőzsde működéséről, hogy az apósommal tudjak társalogni. Annyira jól sikerült, hogy azóta megkedveltem ezt a témát, és rendszeresen követem is.”

Anita (26)

„Soha, de soha nem mertem kipróbálni az anális szexet. Egyszerűen ódzkodtam tőle. Nagyon féltem, hogy fájdalmat okozna, ezért mindig kerültem a dolgot. A mostani barátommal azonban annyira egy hullámhosszon vagyunk a szexben, hogy érte ezt is bevállaltam. Nem volt fájdalmas, mert nagyon óvatosak voltunk. Ezzel leküzdöttem egy nagy félelmemet.”

Ármin (38)

„Feláll a szőr a hátamon a nyálas romantikától. Nem bírom, ha egy nő csak azt akarja, hogy folyamatosan kinyilatkoztassam, hogy mennyire szeretem. A feleségem nagyon romantikus alkat, szappanoperákat néz, ponyvákat olvas. Ennek ellenére imádom, és még arra is képes vagyok, hogy ármányt és szerelmet nézzek a tévében. Ez teljesen komoly… megbabonázott.”

Hedvig (29)

„Az én egyik legnagyobb mumusom a foci. Egyszerűen nem értem, hogy mi a jó abban, hogy ülnek a tévé előtt, söröznek és azt nézik, hogy egy bőrlabdát rugdosnak a játékosok. A szabályokat sem értem igazán, és nagyon untat az egész. A szerelmem viszont igazi focirajongó, annak minden velejárójával. Érdekes, de vele nézem a meccseket. Megkértem, hogy segítsen megérteni a játékot. Még mindig nem teljesen tiszta, de kezdem kapisgálni. A lényeg, hogy ő boldog legyen, és ezért még erre is hajlandó vagyok.”

Ede (30)

„Az orális szex mindig kicsit mumus volt számomra. Azt hiszem, ez egy régebbi kudarc miatt volt. Nem okoztam jól örömöt a partneremnek, ezért kerültem ezt a lépést a szexben. A mostani barátnőm viszont kerek perec rákérdezett, hogy miért nem akarom kényeztetni úgy is. Nem igazán tudtam, mit mondjak, csak dadogtam. Elmeséltem neki a régi sztorimat. Ennek ellenére azt kérte, próbáljuk ki. Megtettem, és nagyon örülök, mert mindent elsöprő orgazmushoz juttattam el a barátnőmet. Most már nincsenek gátlásaim.”

Adél (22)

„A szexualitással kapcsolatban kicsit hadilábon álltam. Az első alkalom nagyon fájdalmas volt számomra, nem olyan körülmények közt történt, ahogy annak kellett volna. Semmi kellemes nem volt benne, ezért azt hittem, a szex ilyen, és tartózkodtam is tőle. Nemrég azonban megismertem egy fiút, akivel nagyon szerelmesek vagyunk, mindenben nagyon nagy az összhang köztünk. Amikor a szexre terelődött a szó, nem akartam tovább beszélni a dologról. Meggyőzött, hogy nem lesz semmi baj. Nagyon gyengéd volt, és ha nem is volt egetrengető élmény, a rossz érzés megszűnt bennem.”

 

Ligeti Anna


A korod árulkodik a szexuális szokásaidról
A korod árulkodik a szexuális szokásaidról
Az „egészséges párkapcsolat” ismérvei - 7 mítosz, amely tévútra is vihet
Az „egészséges párkapcsolat” ismérvei - 7 mítosz, amely tévútra is vihet
Elmúlt a szerelem? Még házasságban is érdemes ezekre figyelni!
Elmúlt a szerelem? Még házasságban is érdemes ezekre figyelni!
Randizás könnyedén
Randizás könnyedén
Online Nőgyógyászati Tanácsadás
Online Nőgyógyászati Tanácsadás
Ha beszélgetni szeretnél, szerelemről, szexről, vagy épp valami olyasmibe ugrottál fejest, ami esetleg még korai volt, ne habozz, mindenre van megoldás!
SZERELEM | SZEXUALITÁS | FOGAMZÁSGÁTLÁS
impresszum | adatvédelmi nyilatkozat | felhasználási feltételek | mellékhatás bejelentés

Impresszum

Az IntimZóna weboldalt a Richter Gedeon Nyrt. üzemelteti. A portál szerkesztését és karbantartását a HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség végzi a Richter Gedeon Nyrt. megbízásából.

Portál üzemeltetője

Richter Gedeon Nyrt.
Székhely: 1103 Budapest, Gyömrői út 19-21.
Cg.: 01-10-040944 (Cégbíróság: Fővárosi Bíróság)
Adószám: 10484878-2-44

Portál szerkesztője, karbantartója

HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség
Székhely: 1037 Budapest, Montevideo utca 7.
Email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Főszerkesztő: Örkényi Gabriella
Szerkesztőségi főmunkatárs: Kovács –Hain Zsuzsanna
Munkatársak: Balogh Ferenc, Dr. Jármi Hilda, Földi Miklós, Frank Róbert, Haris Éva, Kapuvári Tamás, Ligeti Anna, Molnár Miklós, Serbán Richárd, Szarvas Zoltán, Tarjáni Rita, Tóth Anna, Vémi Zoltán

Kapcsolat:

Richter Gedeon Nyrt.
https://www.gedeonrichter.com//hu-hu/kapcsolat
Hatóság: OGYÉI

A weboldal nőgyógyászati szakmai tartalmát lektorálta: Dr. Farkas Erika nőgyógyász szakorvos

Amennyiben egy gyógyszerrel kapcsolatban mellékhatást vagy minőségi reklamációt szeretne bejelenteni, a következő lehetőségek bármelyikén megteheti:

Tel: +36 1 505 7032

Vagy az alábbi felületen:

https://www.gedeonrichter.com//hu-hu/kapcsolat

illetve a következő e-mail-címek bármelyikén:
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.