intimzona információ

Hogy mindent egy helyen megtalálj, ami a szerelemmel, szexszel, intimitással, és főleg a fogamzásgátlással kapcsolatban érdekelhet. Olvass bennünket, sok tippet, érdekes cikket találhatsz az oldalunkon. Oszd meg velünk tapasztalataidat, vagy kérdezz szakértőinktől. Tarts velünk, s kövess minket az IntimZóna Facebook oldalán is.

Tabuk nélkül tájékoztató füzet

[ecr]Hidden text[/ecr]

itt megtalálható kiadványok

A Richter Gedeon Nyrt. alapítása (1901) óta gyárt női egészséget szolgáló termékeket. A Társaság egyedülálló, több évtizedre visszanyúló tapasztalattal rendelkezik ezen a területen: az első szteroid kísérleteket maga az alapító, Richter Gedeon gyógyszerész végezte. Az elmúlt időszak fejlesztéseinek köszönhetően a nőgyógyászati készítményekkel foglalkozó gyártók közül a Richter rendelkezik az egyik legszélesebb termékválasztékkal. Ezen készítmények palettája a kor követelményeinek, a tudományos fejlődésnek és a felmerülő igényeknek megfelelően időrő-időre új termékekkel gazdagodik.

Az alábbi tabletták valamelyikét a nőgyógyászod írta fel és a recept mellé adott egy belépési kódot, mellyel elérhetővé válik a számodra szükséges tájékoztató füzet. Fontos számunkra, hogy elégedett legyél a gyógyszerrel. Ehhez elengedhetetlennek tartjuk, hogy választ kapj az orvosod által felírt gyógyszer szedése során felmerülő kérdésekre. A tájékoztató füzetekben összefoglaltuk a legfontosabb tudnivalókat az egyes gyógyszerek alkalmazására vonatkozóan.

Amennyiben a tájékoztató füzet elolvasását követően is maradtak kérdéseid, úgy bátran kéresd fel Online Nőgyógyászati Rendelésünket, ahol nőgyógyász szakembereink segítségedre lesznek. 

Kérdezz bátran névtelenül

Cikkeink közül

SZERELEM | SZEXUALITÁS | FOGAMZÁSGÁTLÁS
impresszum | adatvédelmi nyilatkozat | felhasználási feltételek | mellékhatás bejelentés

Impresszum

Az IntimZóna weboldalt a Richter Gedeon Nyrt. üzemelteti. A portál szerkesztését és karbantartását a HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség végzi a Richter Gedeon Nyrt. megbízásából.

Portál üzemeltetője

Richter Gedeon Nyrt.
Székhely: 1103 Budapest, Gyömrői út 19-21.
Cg.: 01-10-040944 (Cégbíróság: Fővárosi Bíróság)
Adószám: 10484878-2-44

Portál szerkesztője, karbantartója

HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség
Székhely: 1037 Budapest, Montevideo utca 7.
Email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Főszerkesztő: Örkényi Gabriella
Szerkesztőségi főmunkatárs: Kovács –Hain Zsuzsanna
Munkatársak: Balogh Ferenc, Dr. Jármi Hilda, Földi Miklós, Frank Róbert, Haris Éva, Kapuvári Tamás, Ligeti Anna, Molnár Miklós, Serbán Richárd, Szarvas Zoltán, Tarjáni Rita, Tóth Anna, Vémi Zoltán

Kapcsolat:

Richter Gedeon Nyrt.
https://www.gedeonrichter.com//hu-hu/kapcsolat
Hatóság: OGYÉI

A weboldal nőgyógyászati szakmai tartalmát lektorálta: Dr. Farkas Erika nőgyógyász szakorvos

Amennyiben egy gyógyszerrel kapcsolatban mellékhatást vagy minőségi reklamációt szeretne bejelenteni, a következő lehetőségek bármelyikén megteheti:

Tel: +36 1 505 7032

Vagy az alábbi felületen:

https://www.gedeonrichter.com//hu-hu/kapcsolat

illetve a következő e-mail-címek bármelyikén:
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.