intimzona információ

Hogy mindent egy helyen megtalálj, ami a szerelemmel, szexszel, intimitással, és főleg a fogamzásgátlással kapcsolatban érdekelhet. Olvass bennünket, sok tippet, érdekes cikket találhatsz az oldalunkon. Oszd meg velünk tapasztalataidat, vagy kérdezz szakértőinktől. Tarts velünk, s kövess minket az IntimZóna Facebook oldalán is.

5 manipulatív mondat, amit a férfiak utálnak hallani

5 manipulatív mondat, amit a férfiak utálnak hallani

Minden férfi más és más, de vannak apróságok, amiben azért lehet általánosítani. Minden pasi utálja, ha a nő megpróbálja manipulálni. Íme, 4 olyan mondat, amellyel csak mérgezed a párkapcsolatot, és eltávolítod magad mellől a szerelmedet. 

1. „Szükségem van rád!”

Magától értetődik, hogy a pasidat mindig magad mellett szeretnéd tudni, minden pillanatáról tudomást szeretnél szerezni. Ez azonban nem igazán egészséges, főleg nem úgy, hogy folyamatosan ezzel a mondattal próbálsz benne bűntudatot kelteni. A kapcsolat így még akkor is hamar véget érhet, ha amúgy szeretitek egymást.

Próbáld elkerülni ezt a mondatot, inkább szeretettel közelíts, ha valóban szükséges valamiért, hogy a pasid veled legyen.

2. „Válassz! Én vagy a…?”

Választás elé állítani a szerelmed nem szép dolog. Ez nemcsak manipulatív, de meglehetősen gonosz is. Ha téged választ, elveszít valami mást, ha nem melletted voksol, akkor pedig kilátásba helyezed, hogy téged veszít el. Ha a helyébe képzeled magad, rájössz, mennyire kellemetlen lehet ezt hallani.

3. „Most haragszol?”

Talán ez az egyik leggyűlöltebb mondat, ami egy férfihoz eljuthat. Erre a kérdésre egyszerűen nem létezik jó válasz. A férfiak bele is zavarodnak, hogy mit feleljenek rá. Ha valami olyat teszel a kapcsolatban, ami szerinted nem oké, akkor ne ezt a kérdést tedd fel, hanem inkább őszintén beszélj a szerelmeddel. Sokkal inkább célravezető lesz az őszinte kommunikáció, mint a manipulatív kérdések.

4. „Már megint elmész, ugye?”

Vannak helyzetek, amikor nem lehet melletted a szerelmed. Ha te megteheted, hogy barátnőzöl néha, akkor neki is lehetnek olyan alkalmai, amikor nélküled megy el a barátaival valahova. Természetesen, normális keretek között. Érdemes ezt a kapcsolat elején tisztázni, mert a külön bulikhoz való különböző hozzáállásotok sokat változtathat a kapcsolatotokon.

5. „Nincs szex egy hétig!”

Biztos, hogy nem gondolod komolyan ezt a kijelentést. A férfiak egészen másképp állnak a szexualitáshoz, mint a nők. Nem fair zsarolni őket azzal, ami az egyik legfontosabb dolog számukra. Nem beszélve arról, hogy valószínűleg téged is megviselne a dolog.

A manipuláció nem szép dolog, nem jó ezzel élni egy kapcsolatban. Főleg akkor nem, ha hosszú távra tervezel. Ebben az esetben sokkal jobb, ha a szeretetet és az őszinteséget alkalmazod. A pasid is jobban fogja szeretni, és te is boldogabb leszel.


Tarjáni Rita


14 gondolat a szerelemről – férfiaktól
14 gondolat a szerelemről – férfiaktól
4 dolog, amit feltétlenül meg kell tenned a hüvelyedért
4 dolog, amit feltétlenül meg kell tenned a hüvelyedért
Ahogy eszik, úgy szexel
Ahogy eszik, úgy szexel
A férfinek kell vezetnie a nőt...
A férfinek kell vezetnie a nőt...
Online Nőgyógyászati Tanácsadás
Online Nőgyógyászati Tanácsadás
Ha beszélgetni szeretnél, szerelemről, szexről, vagy épp valami olyasmibe ugrottál fejest, ami esetleg még korai volt, ne habozz, mindenre van megoldás!
SZERELEM | SZEXUALITÁS | FOGAMZÁSGÁTLÁS
impresszum | adatvédelmi nyilatkozat | felhasználási feltételek | mellékhatás bejelentés

Impresszum

Az IntimZóna weboldalt a Richter Gedeon Nyrt. üzemelteti. A portál szerkesztését és karbantartását a HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség végzi a Richter Gedeon Nyrt. megbízásából.

Portál üzemeltetője

Richter Gedeon Nyrt.
Székhely: 1103 Budapest, Gyömrői út 19-21.
Cg.: 01-10-040944 (Cégbíróság: Fővárosi Bíróság)
Adószám: 10484878-2-44

Portál szerkesztője, karbantartója

HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség
Székhely: 1037 Budapest, Montevideo utca 7.
Email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Főszerkesztő: Örkényi Gabriella
Szerkesztőségi főmunkatárs: Kovács –Hain Zsuzsanna
Munkatársak: Balogh Ferenc, Dr. Jármi Hilda, Földi Miklós, Frank Róbert, Haris Éva, Kapuvári Tamás, Ligeti Anna, Molnár Miklós, Serbán Richárd, Szarvas Zoltán, Tarjáni Rita, Tóth Anna, Vémi Zoltán

Kapcsolat:

Richter Gedeon Nyrt.
https://www.gedeonrichter.com//hu-hu/kapcsolat
Hatóság: OGYÉI

A weboldal nőgyógyászati szakmai tartalmát lektorálta: Dr. Farkas Erika nőgyógyász szakorvos

Amennyiben egy gyógyszerrel kapcsolatban mellékhatást vagy minőségi reklamációt szeretne bejelenteni, a következő lehetőségek bármelyikén megteheti:

Tel: +36 1 505 7032

Vagy az alábbi felületen:

https://www.gedeonrichter.com//hu-hu/kapcsolat

illetve a következő e-mail-címek bármelyikén:
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.