intimzona információ

Hogy mindent egy helyen megtalálj, ami a szerelemmel, szexszel, intimitással, és főleg a fogamzásgátlással kapcsolatban érdekelhet. Olvass bennünket, sok tippet, érdekes cikket találhatsz az oldalunkon. Oszd meg velünk tapasztalataidat, vagy kérdezz szakértőinktől. Tarts velünk, s kövess minket az IntimZóna Facebook oldalán is.

Izgalmasabb szexre vágyunk, de mégis rutint követünk

Izgalmasabb szexre vágyunk, de mégis rutint követünk

Többször, több helyen bebizonyosodott már, hogy a mai világban nem elég csak úgy, lébecolni a langyos vízben, nem elég, ha valami csak félgőzzel megy. Az embereknek izgalom kell: a mindennapi életben, a videójátékokban, a szexben. Ennek ellenére a többség szexuális élete inkább mondható rutinszerűnek, mint izgalmasnak.

Izgalmasabb szexre vágyunk, de mégis rutint követünk

Egy kapcsolatban többször is előfordulhat érzelmi és fizikai elakadás is. A pároknak sokszor igen nagy küzdelem leküzdeni ezeket. Ilyenkor kellene igazán fókuszálni a kommunikációra, hogy egymás üzeneteit jobban tudjuk dekódolni. Aki azonban élt már valamilyen kapcsolatban, az tudja, hogy pont a kommunikáció az, amire a legkevesebb figyelem jut. Elfoglaltak és túlhajszoltak vagyunk. Ráállunk egy forgatókönyvre, ami az egész életünket jellemzi, így a szexet is. Minden alkalom hasonlóan zajlik, holott sokkal több szenvedélyre, izgalomra vágynánk.

Rengeteg dolgot tehetünk azért, hogy a szexuális élet ne legyen rutinszerű. Az első, és legfontosabb az, hogy szánjunk valódi időt egymásra. Ha kell, az elején áldozzuk fel a spontaneitást, de beszéljük meg a dolgokat.

Lássuk, mi az az 5 dolog, amit te magad tehetsz azért, hogy a szex végleg lerázza magáról a rutinszerűség láncát, és végre izgalmas, szenvedélyes elfoglaltság legyen belőle.

1. Felejtsd el a színlelést!

Lehet, hogy eddig működött, hogy heti 1-2-szer eljátszottad az orgazmust, de te is tudod, hogy ez becsapás. Átvered vele saját magadat, és ami még rosszabb, a partneredet is. A rossz dolgokba könnyű belesüllyedni, de ne hagyd magad! Mondd el a szerelmednek, hogy mi az, ami neked jó, mit hogyan csináljon, hogy az az orgazmus eget rengető legyen. Cserébe természetesen te is hallgasd meg őt.

2. Adj teret a fantáziának!

Ugye neked is vannak szexuális vágyaid, amelyekről még nem beszéltél senkinek? Itt az ideje, hogy használd a fantáziád! Beszéljétek ki egymás szexuális fantáziálásait, és csináljatok őrült éjszakákat, amikor mindent szabad! Hihetetlen élményben lehet részetek. Csak egy szabály van: semmit sem szabad szégyellni, mert ez az egész csak játék.

3. Mindent csak akkor csinálj, ha kedved van hozzá!

A randik is lehetnek szenvedélyesek, de lehetnek csak beszélgetősek is. Ezt mind-mind a pár dönti el. Soha nem lehet semmit senkire rákényszeríteni, mert az már nem hoz jót. Te is csak azt tedd meg, amihez épp kedved van. Keverd a kreativitásod a hangulatoddal, és hozd ki belőle a legjobbat. Ha meg nincs kedved a szexhez, azt is mondd meg. A megszokás a rutinszerűség előszobája, te pedig pont ez ellen küzdesz.

4. Öltözz!

Változz át! Akár minden alkalomra lehetsz valaki más. A partnered is beszállhat a kis jelmezes játékodba. Meglátod, mennyire izgató tud lenni, amikor nem önmagadként veszel részt a szexuális kalandban, hanem mondjuk te vagy Marie Antoinette.

5. Elő-játékra fel!

Az előjáték sokszor jobb, mint maga az aktus. Ez tény, csak kevesen próbálják ki. Ebben a rutinszerűségben nehéz is lenne, hiszen elég időigényes. Teszteld magatokat. Találj ki újabbés újabb fogásokat, hogy az egekbe repítsd a szerelmed. Mondd el neki, hogy te mit szeretnél, de véletlenül se menjetek el az orgazmusig. Toljátok ki, ameddig csak lehet, hogy minél hosszabb és szórakoztatóbb legyen a rákészülés, és a végén őrületes legyen a beteljesülés.

Ha kérdésed van a szexualitásról, ne félj feltenni, fordulj bátran online rendelésünkhöz, ahol szakértők várnak, hogy válaszolhassanak neked.


Ki kezdeményezze a szexet?
Ki kezdeményezze a szexet?
Tantrikus szex kezdőknek (18+)
Tantrikus szex kezdőknek (18+)
Útmutató srácoknak: az első szexuális élmény
Útmutató srácoknak: az első szexuális élmény
Lehet jól vagy rosszul csókolni?
Lehet jól vagy rosszul csókolni?
Online Nőgyógyászati Tanácsadás
Online Nőgyógyászati Tanácsadás
Ha beszélgetni szeretnél, szerelemről, szexről, vagy épp valami olyasmibe ugrottál fejest, ami esetleg még korai volt, ne habozz, mindenre van megoldás!
SZERELEM | SZEXUALITÁS | FOGAMZÁSGÁTLÁS
impresszum | adatvédelmi nyilatkozat | felhasználási feltételek | mellékhatás bejelentés

Impresszum

Az IntimZóna weboldalt a Richter Gedeon Nyrt. üzemelteti. A portál szerkesztését és karbantartását a HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség végzi a Richter Gedeon Nyrt. megbízásából.

Portál üzemeltetője

Richter Gedeon Nyrt.
Székhely: 1103 Budapest, Gyömrői út 19-21.
Cg.: 01-10-040944 (Cégbíróság: Fővárosi Bíróság)
Adószám: 10484878-2-44

Portál szerkesztője, karbantartója

HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség
Székhely: 1037 Budapest, Montevideo utca 7.
Email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Főszerkesztő: Örkényi Gabriella
Szerkesztőségi főmunkatárs: Kovács –Hain Zsuzsanna
Munkatársak: Balogh Ferenc, Dr. Jármi Hilda, Földi Miklós, Frank Róbert, Haris Éva, Kapuvári Tamás, Ligeti Anna, Molnár Miklós, Serbán Richárd, Szarvas Zoltán, Tarjáni Rita, Tóth Anna, Vémi Zoltán

Kapcsolat:

Richter Gedeon Nyrt.
https://www.gedeonrichter.com//hu-hu/kapcsolat
Hatóság: OGYÉI

A weboldal nőgyógyászati szakmai tartalmát lektorálta: Dr. Vizer Miklós nőgyógyász szakorvos

Amennyiben egy gyógyszerrel kapcsolatban mellékhatást vagy minőségi reklamációt szeretne bejelenteni, a következő lehetőségek bármelyikén megteheti:

Tel: +36 1 505 7032

Vagy az alábbi felületen:

https://www.gedeonrichter.com//hu-hu/kapcsolat

illetve a következő e-mail-címek bármelyikén:
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.