intimzona információ

Hogy mindent egy helyen megtalálj, ami a szerelemmel, szexszel, intimitással, és főleg a fogamzásgátlással kapcsolatban érdekelhet. Olvass bennünket, sok tippet, érdekes cikket találhatsz az oldalunkon. Oszd meg velünk tapasztalataidat, vagy kérdezz szakértőinktől. Tarts velünk, s kövess minket az IntimZóna Facebook oldalán is.

Élet egy Szűz jegyű férfival

Élet egy Szűz jegyű férfival

Hűvös megjelenése érzékeny belsőt takar. Nagyon megfontolt és lelkiismeretes. Ezt elvárja a választottjától is, ezért nem bonyolódik végeláthatatlan kalandokba, jobban vonzza a kiszámíthatóság.

Élet egy Szűz jegyű férfival

Nem keresi olyan nő társaságát, akit ösztönei hajtanak. A Szűz jegyű férfi hosszú távra tervez, ezért olyan hölggyel köti össze az életét, akivel nem kell attól tartania, hogy valamilyen meglepetés éri.

A Szűz jegyű férfi folyamatosan tanul, nem rest folyton képezni magát, hogy minél jobb legyen az általa preferált területeken. A tökéletességre törekszik, s ezt a törekvést képes átültetni másokra is.

Jó tulajdonsága, hogy szerény, nem kérkedik, nem dicsekszik. Ő tudja, amit tud, nem tárja ország-világ elé hangosan. Nyugalomra vágyik, képes hatalmas önuralomra is ennek érdekében. Nagyon igényes, sokáig válogat, gondolkodik, mi alapján válasszon társat. Sokszor emiatt egyedül marad, és nem alapít családot.

Ha stabil, jó látható jövőre vágysz, válassz Szűz társat

A Szűz jegyű férfiak irtóznak a spontán dolgoktól. Minden tettüket felépítik, így a jövőképük is hamar körvonalazódik. Ha olyan nő vagy, aki a hagyományos értékeket, a kiszámítható jövőt keresi egy férfiban, a Szűz nagyon jó társ lesz számodra. Tiszteli a nőket, mindig ott áll majd melletted, de ehhez neked is le kell tenned bizonyos dolgokat az asztalra. Például el kell kápráztatnod az intellektusoddal. A Szűznek ugyanis nem elég, ha a külsőd mutatós, fontos számára, hogy legyen benned ambíció, kedv a tanulásra, és lássa, hogy van megfelelő szürkeállományod is ezek befogadására.

Nem az a nagy romantikus. Inkább elfojtja az érzéseit, nem annyira tudja kimutatni. Ő nem az a férfi, aki minden mozzanatát megosztja majd veled, nem enged egy bizonyos pontnál közelebb. Ám, ha ezt el tudod fogadni, neked is lesz egy kis szabadságod a kapcsolatban, nem fog rád telepedni.

Nem kedveli a vulgaritást, inkább a decens az a szó, ami leírja őt. Nem igazán kedveli a hangos bulikat, a nagy társaságot, kerüli a konfliktust.

A Szűz és a szex

Nem kifejezetten irányítja őt a szexualitás, ám, ha egy nővel odáig jutott a kapcsolat, hogy sor kerül az együttlétre, mindent megtesz, hogy boldoggá tegye partnerét. Érzéki szerető, a szeretkezés számára a szerelem maga. Nem szereti a közönségességet, ezért ettől inkább tartózkodj. Ne beszélj csúnyán hozzá aktus közben, ne viselkedj céda módjára, mert ez lelohasztja a Szűz férfit, és vége az egésznek. Egy szolid, szexi fehérnemű, hagyományos darab, nyugodt, kellemes légkör, biztonság és szeretet jelenléte jobban felkorbácsolja férfiasságát. Az elő- és utójáték nem tartozik a kedvencei közé, ezért ebben partnerének kell átvennie az irányítást. Sokszor viselkedik félénken, ilyenkor a nő feladata, hogy feloldja gátlásait. Ha ez sikerül, akkor jó kis együttlétben lehet része mindkét félnek.


Az élet túl rövid, ahhoz hogy megadd magad a "majdnemnek"
Az élet túl rövid, ahhoz hogy megadd magad a "majdnemnek"
Nem kell a szex!
Nem kell a szex!
5 tipp a hosszantartó gyönyörért
5 tipp a hosszantartó gyönyörért
10 dolog, amit imádsz a pasidban
10 dolog, amit imádsz a pasidban
Online Nőgyógyászati Tanácsadás
Online Nőgyógyászati Tanácsadás
Ha beszélgetni szeretnél, szerelemről, szexről, vagy épp valami olyasmibe ugrottál fejest, ami esetleg még korai volt, ne habozz, mindenre van megoldás!
SZERELEM | SZEXUALITÁS | FOGAMZÁSGÁTLÁS
impresszum | adatvédelmi nyilatkozat | felhasználási feltételek | mellékhatás bejelentés

Impresszum

Az IntimZóna weboldalt a Richter Gedeon Nyrt. üzemelteti. A portál szerkesztését és karbantartását a HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség végzi a Richter Gedeon Nyrt. megbízásából.

Portál üzemeltetője

Richter Gedeon Nyrt.
Székhely: 1103 Budapest, Gyömrői út 19-21.
Cg.: 01-10-040944 (Cégbíróság: Fővárosi Bíróság)
Adószám: 10484878-2-44

Portál szerkesztője, karbantartója

HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség
Székhely: 1037 Budapest, Montevideo utca 7.
Email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Főszerkesztő: Örkényi Gabriella
Szerkesztőségi főmunkatárs: Kovács –Hain Zsuzsanna
Munkatársak: Balogh Ferenc, Dr. Jármi Hilda, Földi Miklós, Frank Róbert, Haris Éva, Kapuvári Tamás, Ligeti Anna, Molnár Miklós, Serbán Richárd, Szarvas Zoltán, Tarjáni Rita, Tóth Anna, Vémi Zoltán

Kapcsolat:

Richter Gedeon Nyrt.
https://www.gedeonrichter.com//hu-hu/kapcsolat
Hatóság: OGYÉI

A weboldal nőgyógyászati szakmai tartalmát lektorálta: Dr. Palczert Miklós nőgyógyász szakorvos

Amennyiben egy gyógyszerrel kapcsolatban mellékhatást vagy minőségi reklamációt szeretne bejelenteni, a következő lehetőségek bármelyikén megteheti:

Tel: +36 1 505 7032

Vagy az alábbi felületen:

https://www.gedeonrichter.com//hu-hu/kapcsolat

illetve a következő e-mail-címek bármelyikén:
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.