intimzona információ

Hogy mindent egy helyen megtalálj, ami a szerelemmel, szexszel, intimitással, és főleg a fogamzásgátlással kapcsolatban érdekelhet. Olvass bennünket, sok tippet, érdekes cikket találhatsz az oldalunkon. Oszd meg velünk tapasztalataidat, vagy kérdezz szakértőinktől. Tarts velünk, s kövess minket az IntimZóna Facebook oldalán is.

Te hogy ismerkedtél meg a pasiddal? - Íme, 5 történet, ahol a nő kezdeményezett

Te hogy ismerkedtél meg a pasiddal? - Íme, 5 történet, ahol a nő kezdeményezett

Manapság egyre több férfi barátomtól hallom, hogy a jelenlegi párjával úgy jöttek össze, hogy nem ő, a férfi tette meg a kezdő lépést. Úgy látom, ez a dolog kezd egyre népszerűbb lenni, ezért beszélgettem 5 olvasónkkal, akik maguk vették kézbe az ismerkedés gyeplőjét.

Te hogy ismerkedtél meg a pasiddal? - Íme, 5 történet, ahol a nő kezdeményezett

1. Tami (20)

„Borzalmas napom volt, a barátnőim partizni hívtak este, hogy elfelejtsem a dolgot. Eddig teljesen szokványos a sztori, semmi különös. A szórakozóhelyen egyből két koktélt rendeltem. Röhögve táncoltunk, jól éreztük magunkat. Már jól benne voltunk, amikor egy kisebb társaság érkezett, és leültek egy asztalhoz. Volt velük egy szemüveges srác, aki annyira szerencsétlennek nézett ki, hogy kicsit kiröhögtük a barátnőimmel. Fogadtunk, hogy oda merek-e menni hozzá, és meghívni valamire. Persze, hogy odamentem. Beszélgetni kezdtünk. Kiderült, hogy nagyon okos srác, és közelről már egyáltalán nem volt szerencsétlen, hanem irtó szexi. Azóta is együtt vagyunk. Persze elmondtam, hogy milyen fogadás eredményeként mentem oda, és díjazta. Nagyon boldogok vagyunk.”

2. Andi (32)

„Egy kedves barátom kórházba került. Látogatóba mentem be hozzá, de pont rosszkor, mert épp vizit volt. A jóképű doki és a slepp ezer évig volt bent a kórteremben. Az volt a szerencsém, hogy a barátom pont az utolsó kórteremben feküdt, így a dokit meg tudtam állítani kifelé jövet. Kicsit beszélgettünk, én már akkor éreztem, hogy valami szikrázik köztünk. Pár nap múlva erőt vettem magamon, és felhívtam. Csodás a kapcsolatunk, ami azóta is tart. Már összeköltöztünk, jövőre lesz az esküvőnk.”

Te hogy ismerkedtél meg a pasiddal? - Íme, 5 történet, ahol a nő kezdeményezett

3. Rozi (18)

„Nem vagyok egy bátor lány, ezt el kell mondanom magamról. Vannak élethelyzetek, amelyektől tövig rágom a körmöm. Egy olyan eset volt, amikor a „most vagy soha” úrrá lett a félelmemen. Oda mertem menni egy fiúhoz egy koncerten. Nagyon szeretem az alternatív zenét, és az olyan srácok jönnek be, akik ezt az életstílust képviselik. Szóval a koncerten odamentem álmaim pasijához, mert úgy voltam vele, hogy ha nem teszem meg, ő biztosan nem fogja, hisz észre sem vett. Így van ez… ha nem akarsz egyedül búslakodni, előfordulhat, hogy meg kell tenned az első lépést.”

4. Anita (42)

„Túl egy váláson, két kisgyerekkel az embernek már nincsenek nagy álmai, nagy reményei. Azért sokszor tűnődtem azon, hogy mit rontottam el. Mindegy, azt hiszem, erre soha nem kapok választ. A mi történetünk akkor kezdődött, amikor eldöntöttem, hogy amelyik reggel csak tudok, futok egyet a Margitszigeten. Az első ilyen reggelen, borzalmas szerelésben, 10 kilóval nehezebb önmagam futott (pff, inkább lépegetett) a futópályán, amikor szembe jött ő. Nem tudtam, mit tegyek, nem mertem megszólítani. Másnap megint láttam, aztán pár napig nem. Amikor újra találkoztunk, rámosolyogtam, majd a következő körnél hozzászóltam. Soha nem tettem még ilyet, de nagyon jó lépés volt (szó szerint). Azóta már közös házban lakunk, együtt neveljük az én két gyerkőcömet és az ő egy kislányát, aki az előző házasságából született. A felesége balesetben halt meg, a kislánynak így én lettem a pótanyukája. Nagyon közeli a kapcsolatunk, ami sok-sok szeretetet ad.”

Elza (25)

„Mindig is én kezdeményeztem. A pasik egyszerűen nem alkalmasak erre. Borzalmas szövegük van. Azt hiszik, hogy humorosak. Én egyből a lényegre tértem mindig. Volt olyan srác, akivel csak szexet akartam, de volt hosszabb kapcsolatom is. A jelenlegi pasimat is én szedtem fel egy bárban. Egyszerűen csak odamentem hozzá. Annyira megtetszett, hogy nem tudtam volna úgy hazamenni, hogy nem szólítom le. Úgy viselkedem ilyenkor, mintha én lennék a pasi. Sokaknak ez nagyon bejön, felizgatja őket, hogy egy nő annyira akarja őket, hogy képes odamenni. A társadalmi konvenciókat háttérbe szorítva teszi ezt. Először csak szexeltünk, de hosszabb kapcsolat lett belőle, ami nagyon jól működik. Ő most külföldön dolgozik, így megegyeztünk, hogy ő is, én is lehetünk mással, így már volt egy-két egyéjszakás kalandom, és neki is. De ez nem zavar, mert ha hazajön, akkor csak egymáséi leszünk megint.”


Így ess szerelembe  egy idegennel – kizárólag tudományos alapokon
Így ess szerelembe egy idegennel – kizárólag tudományos alapokon
Szexuális fantáziáid mögött mindig valós igény húzódik
Szexuális fantáziáid mögött mindig valós igény húzódik
Hogyan kell szeretni? – Dóri története
Hogyan kell szeretni? – Dóri története
A szerelem tudománya
A szerelem tudománya
Online Nőgyógyászati Tanácsadás
Online Nőgyógyászati Tanácsadás
Ha beszélgetni szeretnél, szerelemről, szexről, vagy épp valami olyasmibe ugrottál fejest, ami esetleg még korai volt, ne habozz, mindenre van megoldás!
SZERELEM | SZEXUALITÁS | FOGAMZÁSGÁTLÁS
impresszum | adatvédelmi nyilatkozat | felhasználási feltételek | mellékhatás bejelentés

Impresszum

Az IntimZóna weboldalt a Richter Gedeon Nyrt. üzemelteti. A portál szerkesztését és karbantartását a HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség végzi a Richter Gedeon Nyrt. megbízásából.

Portál üzemeltetője

Richter Gedeon Nyrt.
Székhely: 1103 Budapest, Gyömrői út 19-21.
Cg.: 01-10-040944 (Cégbíróság: Fővárosi Bíróság)
Adószám: 10484878-2-44

Portál szerkesztője, karbantartója

HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség
Székhely: 1037 Budapest, Montevideo utca 7.
Email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Főszerkesztő: Örkényi Gabriella
Szerkesztőségi főmunkatárs: Kovács –Hain Zsuzsanna
Munkatársak: Balogh Ferenc, Dr. Jármi Hilda, Földi Miklós, Frank Róbert, Haris Éva, Kapuvári Tamás, Ligeti Anna, Molnár Miklós, Serbán Richárd, Szarvas Zoltán, Tarjáni Rita, Tóth Anna, Vémi Zoltán

Kapcsolat:

Richter Gedeon Nyrt.
https://www.gedeonrichter.com//hu-hu/kapcsolat
Hatóság: OGYÉI

A weboldal nőgyógyászati szakmai tartalmát lektorálta: Dr. Farkas Erika nőgyógyász szakorvos

Amennyiben egy gyógyszerrel kapcsolatban mellékhatást vagy minőségi reklamációt szeretne bejelenteni, a következő lehetőségek bármelyikén megteheti:

Tel: +36 1 505 7032

Vagy az alábbi felületen:

https://www.gedeonrichter.com//hu-hu/kapcsolat

illetve a következő e-mail-címek bármelyikén:
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.