intimzona információ

Hogy mindent egy helyen megtalálj, ami a szerelemmel, szexszel, intimitással, és főleg a fogamzásgátlással kapcsolatban érdekelhet. Olvass bennünket, sok tippet, érdekes cikket találhatsz az oldalunkon. Oszd meg velünk tapasztalataidat, vagy kérdezz szakértőinktől. Tarts velünk, s kövess minket az IntimZóna Facebook oldalán is.

Idegesítő női szokások, amik az őrületbe kergetik a pasikat

Idegesítő női szokások, amik az őrületbe kergetik a pasikat

Rengeteg ideálkép él a férfiakban arról a nőről, akivel el tudják képzelni az életüket. Természetesen mi, nők, soha nem vagyunk teljesen tökéletesek. Milyen unalmas is lenne az élet, nem igaz?

Van egy-két idegesítő szokás, ami minden pasinál kiveri a biztosítékot. Összegyűjtöttük most az 5 legidegesítőbbet.

1. Hisztizés

Alap, hogy egy nő nagyon jól tudjon hisztizni, hiszen azzal sok mindent el lehet érni, közelebb lehet kerülni a dolgokhoz, és a kezünkben maradhat az irányítás. Ám a férfiak sajnos nem nagyon tűrik a hisztit. Egy ideig elviselik, ki némán, ki hangosabban, de aztán kitör a vulkán, és lehet csomagolni.

2. Folyamatos elszámoltatás

A „Hol voltál?” „Kivel voltál?” kérdések talán a leginkább azok, amelyek kihozzák a pasikat a sodrukból. Hidd el, hogy a bizalom nagyon fontos, még akkor is, ha téged megöl a féltékenység és a kíváncsiság, hogy a szerelmed miért jött haza 10 perccel később. Ne csináld ezt, mert elhagy, de olyan gyorsan, hogy meg sem tudod kérdezni, hogy „Hová mééész?”

3. Csend

Amikor történik valami, ami nem a szád íze szerint való, ugye, hogy te is voltál már csendben akár órákig is? Besértődtél, és senki és semmi nem tudott kizökkenteni? Na, ez az, amit nem annyira szeretnek a férfiak. Számukra a női lélek ugyanis egy borzalmas útvesztő, amit egy életen át fejtegetnek. Ha a szeretett nő nem beszéli meg velük, mi a gond, akkor elgurul a gyógyszerük, és úgy cselekszenek, ahogy valószínűleg nem akarnak, és még talán méltatlan is hozzájuk.

4. Folyamatos beszéd

Az előző ellentéte ugyebár. A szóáradat, főleg, amelynek nem sok értelme van a férfi számára, rendkívül idegesítő tud lenni. Képzeld magad az ő helyébe: te sem lennél boldog, ha naphosszat a fociról vagy az autókról csacsogna, vagy állandóan kérdezgetné, hogy „Naaa, szeretsz?” Próbáld kimutatni az érzéseid, és add tudtára, hogy szereted, ha ő is kimutatja.

5.  Vásárlás

Maga a shoppingolás kevésbé zavarja őket, de az, hogy nekik is menni kell, na, az már inkább. Kevés kivétellel a pasik utálnak boltról-boltra járni, nem az ő stílusuk. Hidd el, óriásit nősz a szerelmed szemében, ha mondjuk ezt mondod neki: „Drágám, elmegyek a barátnőmmel vásárolni. Mit szólnál, ha addig áthívnád a haverjaidat meccset nézni? Van sör a hűtőben!” Hidd el, imádni fog, és ezt a haverjainak is el fogja mondani. Te pedig nem vagy kénytelen a savanyú képét nézni egész vásárlás alatt, hanem nyugodtan végigpróbálgathatod az összes ruhát, ami megtetszik.


Szexigazságok
Szexigazságok
Amikor működik a kémia
Amikor működik a kémia
Tedd jobbá a szexuális életed!
Tedd jobbá a szexuális életed!
A szerelem nem tökéletes, de ne add fel!
A szerelem nem tökéletes, de ne add fel!
Online Nőgyógyászati Tanácsadás
Online Nőgyógyászati Tanácsadás
Ha beszélgetni szeretnél, szerelemről, szexről, vagy épp valami olyasmibe ugrottál fejest, ami esetleg még korai volt, ne habozz, mindenre van megoldás!
SZERELEM | SZEXUALITÁS | FOGAMZÁSGÁTLÁS
impresszum | adatvédelmi nyilatkozat | felhasználási feltételek | mellékhatás bejelentés

Impresszum

Az IntimZóna weboldalt a Richter Gedeon Nyrt. üzemelteti. A portál szerkesztését és karbantartását a HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség végzi a Richter Gedeon Nyrt. megbízásából.

Portál üzemeltetője

Richter Gedeon Nyrt.
Székhely: 1103 Budapest, Gyömrői út 19-21.
Cg.: 01-10-040944 (Cégbíróság: Fővárosi Bíróság)
Adószám: 10484878-2-44

Portál szerkesztője, karbantartója

HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség
Székhely: 1037 Budapest, Montevideo utca 7.
Email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Főszerkesztő: Örkényi Gabriella
Szerkesztőségi főmunkatárs: Kovács –Hain Zsuzsanna
Munkatársak: Balogh Ferenc, Dr. Jármi Hilda, Földi Miklós, Frank Róbert, Haris Éva, Kapuvári Tamás, Ligeti Anna, Molnár Miklós, Serbán Richárd, Szarvas Zoltán, Tarjáni Rita, Tóth Anna, Vémi Zoltán

Kapcsolat:

Richter Gedeon Nyrt.
https://www.gedeonrichter.com//hu-hu/kapcsolat
Hatóság: OGYÉI

A weboldal nőgyógyászati szakmai tartalmát lektorálta: Dr. Palczert Miklós nőgyógyász szakorvos

Amennyiben egy gyógyszerrel kapcsolatban mellékhatást vagy minőségi reklamációt szeretne bejelenteni, a következő lehetőségek bármelyikén megteheti:

Tel: +36 1 505 7032

Vagy az alábbi felületen:

https://www.gedeonrichter.com//hu-hu/kapcsolat

illetve a következő e-mail-címek bármelyikén:
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.