intimzona információ

Hogy mindent egy helyen megtalálj, ami a szerelemmel, szexszel, intimitással, és főleg a fogamzásgátlással kapcsolatban érdekelhet. Olvass bennünket, sok tippet, érdekes cikket találhatsz az oldalunkon. Oszd meg velünk tapasztalataidat, vagy kérdezz szakértőinktől. Tarts velünk, s kövess minket az IntimZóna Facebook oldalán is.

Mindig csak azt akarjuk hallani: szeretlek! Van, amikor nem szabad elhinni

Mindig csak azt akarjuk hallani: szeretlek! Van, amikor nem szabad elhinni

„Szereeetsz?” Nincs az a nő, aki ne akarná hallani egyfolytában az erre a kérdésre adott választ: „Szeretlek!” Mindig és minden körülmények között jólesik ezt hallani, ám sokszor nem őszinte. Lássuk, mikor kell gyanakodnod, hogy a pasid nem igazán gondolja komolyan az "sz betűs szót".

A fiú, aki minden srácnál népszerűbb volt

Fiatal koromban volt a suliban egy fiú, Ottó, aki olyan vékony volt, hogy tényleg kétszer kellett ránézni, hogy egyszer észrevegyük. Nem volt kifejezetten jóképű, és nem tudta senki, miért lógnak rajta fürtökben a lányok. Mondjuk szép, szőke, göndör haja volt, ami azért különlegessé tette. Ő volt a fiú, aki mindenkinél népszerűbb volt. Amikor a barátnőm járt vele, rákérdeztem, hogy vajon mégis, mi olyan érdekes ebben a fiúban, mi az, ami miatt minden nő őt akarja? A barátnőm válasza nagyon egyszerű volt, ugyanakkor meg is lepett: „Sokszor mondja, hogy szeret.”

Na, igen, a legfontosabb szó… szeretlek. Hogy Ottó esetében ez mikor volt őszinte, már sosem tudjuk meg, de annyi bizonyos, hogy nagy csajozógép volt, és ehhez nem kellett túl sok. Mi, nők sokszor és állandóan hallani akarjuk, és hinni, hogy ettől a szótól majd az ölünkbe hullik a valódi szerelem.

A nők és a szerelem, a férfiak és a szerelem

A saját és a barátnőim tapasztalatai alapján azonban a férfiak nem nagyon mondogatják, hogy „Szeretlek”. Egyszerűen azért, mert ők nem így vannak bekötve. Nem érzik szükségét, hogy folyamatosan hangoztassák. A nők pedig persze csalódottak, és sokszor beszélik meg egymás között, hogy milyen taplók a férfiak, hogy még ezt sem tudják megtenni értük. De ez nem ennyire egyszerű. Egy mélyebbre nyúló problémakörről van itt szó, amit órákig lehetne boncolgatni. A férfiak, ha szeretnek, máshogy mutatják ki. Persze, van, aki sehogy, és van olyan is, aki néha azért megajándékozza a párját azzal, hogy kimondja.

A férfiak számára ez a szó egyszerűen nem bír akkora jelentőséggel. Mégis vannak szituációk, amikor mondják, csak olyankor nem kell feltétlenül elhinni nekik.

Ne higgy a pasinak, ha…

1.   …nagyon gyakran mondja

Volt egy pasim még a gimi végén, aki verseket írt hozzám, és folymatosan elárasztott a lényével. Persze, ha a száját kinyitotta, akkor csak az jött ki rajta, hogy „Én annyira szeretlek!” Tapasztalatlan voltam, persze mindent elhittem, mígnem egy alkalommal erőszakoskodni kezdett velem. Amikor látta, hogy nem lesz ebből semmi, ordítani kezdett, hogy de hát ő annyit udvarolt, meg annyit mondta, hogy szeret, hogy most már igazán elvárhat egy kis viszonzást. Na, tessék! Ennyit a sok-sok szeretlek-ről.

2.   …a közelmúltban lett vége a kapcsolatának/házasságának

Ne legyél pótlék! Ha valaki a közelmúltban szakított, vagy hagyták el, szinte biztos, hogy két nap alatt nem heveri ki. Ebben az esetben biztos lehetsz abban, hogy a „szeretlek” nem őszinte, csupán nem akarja, hogy eltűnj a közeléből, hiszen kell valaki, aki segít feldolgozni a csalódást.

3.   …szexuális együttlétkor mondja

Még akkor is, ha őszintének tűnik ez a kirohanás, valószínűleg csak azért mondja, mert el akar érni valamit. Tudja, hogy ez a szó igazi afrodiziákum a nőknél, így nálad is ezt feltételezi.

Persze nem lehet általánosítani, de a tapasztalatok, azok tapasztalatok. Az élet olyan furcsa. A férfiak, akikkel életemben dolgom volt, mind olyanok voltak – egy-két kivételtől eltekintve –, akik nem szívesen mondták, inkább tettekkel bizonyították érzéseiket. Azt hiszem, részünkről nem lehet elvárás, hogy egy férfi úgy mutassa ki az érzéseit, ahogy azt a szappanoperák „tanítják”. Az nem valóságos. Inkább lásd meg te is a valós érzelmeket a pasid tetteiben.

 

Ligeti Anna


Bombanő, kontra jó kedélyű dundi – Te kit választanál?
Bombanő, kontra jó kedélyű dundi – Te kit választanál?
A hűtlenségről
A hűtlenségről
4 dolog, ami befolyásolja a szexualitásod
4 dolog, ami befolyásolja a szexualitásod
A korod árulkodik a szexuális szokásaidról
A korod árulkodik a szexuális szokásaidról
Online Nőgyógyászati Tanácsadás
Online Nőgyógyászati Tanácsadás
Ha beszélgetni szeretnél, szerelemről, szexről, vagy épp valami olyasmibe ugrottál fejest, ami esetleg még korai volt, ne habozz, mindenre van megoldás!
SZERELEM | SZEXUALITÁS | FOGAMZÁSGÁTLÁS
impresszum | adatvédelmi nyilatkozat | felhasználási feltételek | mellékhatás bejelentés

Impresszum

Az IntimZóna weboldalt a Richter Gedeon Nyrt. üzemelteti. A portál szerkesztését és karbantartását a HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség végzi a Richter Gedeon Nyrt. megbízásából.

Portál üzemeltetője

Richter Gedeon Nyrt.
Székhely: 1103 Budapest, Gyömrői út 19-21.
Cg.: 01-10-040944 (Cégbíróság: Fővárosi Bíróság)
Adószám: 10484878-2-44

Portál szerkesztője, karbantartója

HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség
Székhely: 1037 Budapest, Montevideo utca 7.
Email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Főszerkesztő: Örkényi Gabriella
Szerkesztőségi főmunkatárs: Kovács –Hain Zsuzsanna
Munkatársak: Balogh Ferenc, Dr. Jármi Hilda, Földi Miklós, Frank Róbert, Haris Éva, Kapuvári Tamás, Ligeti Anna, Molnár Miklós, Serbán Richárd, Szarvas Zoltán, Tarjáni Rita, Tóth Anna, Vémi Zoltán

Kapcsolat:

Richter Gedeon Nyrt.
https://www.gedeonrichter.com//hu-hu/kapcsolat
Hatóság: OGYÉI

A weboldal nőgyógyászati szakmai tartalmát lektorálta: Dr. Palczert Miklós nőgyógyász szakorvos

Amennyiben egy gyógyszerrel kapcsolatban mellékhatást vagy minőségi reklamációt szeretne bejelenteni, a következő lehetőségek bármelyikén megteheti:

Tel: +36 1 505 7032

Vagy az alábbi felületen:

https://www.gedeonrichter.com//hu-hu/kapcsolat

illetve a következő e-mail-címek bármelyikén:
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.