intimzona információ

Hogy mindent egy helyen megtalálj, ami a szerelemmel, szexszel, intimitással, és főleg a fogamzásgátlással kapcsolatban érdekelhet. Olvass bennünket, sok tippet, érdekes cikket találhatsz az oldalunkon. Oszd meg velünk tapasztalataidat, vagy kérdezz szakértőinktől. Tarts velünk, s kövess minket az IntimZóna Facebook oldalán is.

Vége van?

Vége van?

Vannak, akik megrekednek egy kapcsolatban. Nem merik, vagy nem akarják kimondani, amit gondolnak, éreznek, és ez lehúzza őket. A mindennapok egy idő után felemésztik őket, és ez ellen semmit sem tehetnek.

Vége van?

Mikor mondhatjuk ki valamiről, hogy véget ért? Egyes dolgok belátható időn belül véget érnek: egy utazás, amit csak két hétre terveztünk, az iskolai tanulmányok. De mikor jelenthetjük ki, hogy vége egy szerelemnek, vége a kapcsolatnak?

A szakítás a vége? Vagy netán jóval azelőtt van?

Vannak kapcsolatok, amelyek már azelőtt véget érnek, hogy elkezdődtek volna igazán. A felek nem illenek össze, nem működik köztük a kommunikáció, a szex vagy a közös életük ütközik mindenféle akadályba.

De a kapcsolatok többsége más. Azok akár évekig, évtizedekig tartanak. A partnerek valódi társak, akik egymás legjobb barátai, bizalmasai is. Hogy állíthatjuk, hogy mondhatjuk ki egy ilyen kapcsolatról, hogy vége?

Vége van, amikor már minden vita parttalan, amikor a beszélgetések csak semmitmondó témákra szorítkoznak. Vége van, amikor már nem tudunk mosolyogni, csak valami félszeg félmosollyal nyugtázzuk a történéseket.

Vége van akkor, amikor szex közben a plafont bámuljuk, és arra gondolunk, mit főzzünk holnap. Vége van, amikor nincs szenvedély, intimitás és nincsenek közös célok, érdekek. Amikor már nehéz. Nehéz elmagyarázni a nyilvánvalót. Amikor egyáltalán magyarázni kell akármit is.

Kimondani nehéz, de nem rejtőzhetünk egész életünkben egy álarc mögé, ami azt hiteti el, hogy minden rendben van. Az élet ennél sokkal bonyolultabb.

Ilyenkor már jobb kimondani. Jobb azt mondani, hogy viszlát, mielőtt még rosszabbra fordul minden. Őrült nehéz, mert az ember – természetéből fakadóan – fél a változástól. Még az is, aki tagadja. Nem szeretünk a megszokottból kilépni, pedig ahhoz, hogy önmagunk lehessünk, nincs szükség egy másik emberre. A társ kell, de nem minden áron. A szerelem kell, de nem úgy, hogy minden mást feláldozunk.

Sokszor persze nehezünkre esik felismerni azt, hogy már nem azzal vagyunk együtt, aki többé tesz bennünket, hozzátesz a személyiségünkhöz. Nem azzal, aki boldoggá tesz, és közben meghagy annak, akik vagyunk.

Ha viszont felismerjük, akkor sem biztos, hogy ki tudjuk mondani, hogy vége. Mert arra gondolunk, hogy mi lesz velünk, ha ő nem lesz mellettünk. Nem a kapcsolatot féltjük, hanem a megszokottat. Azt a biztonságérzetet, ami a langyos vízben üldögélve olyan jól esett. Pedig egy rosszul működő kapcsolatban nem szabad sokáig benne maradni, ki kell mondani, hogy mindketten új utak felé nézhessünk. Számot kell vetni, mérlegre tenni jót és rosszat, és a végén kimondani: Köszönöm, hogy velem voltál, de elengedlek, légy boldog!


Szexelj az egészségedért!
Szexelj az egészségedért!
Megtaláltad a nagy Ő-t? – Ebben a 3 dologban ne akard megváltoztatni!
Megtaláltad a nagy Ő-t? – Ebben a 3 dologban ne akard megváltoztatni!
Levelek nekünk - tőletek
Levelek nekünk - tőletek
Fesztiválozz okosan!
Fesztiválozz okosan!
Online Nőgyógyászati Tanácsadás
Online Nőgyógyászati Tanácsadás
Ha beszélgetni szeretnél, szerelemről, szexről, vagy épp valami olyasmibe ugrottál fejest, ami esetleg még korai volt, ne habozz, mindenre van megoldás!
SZERELEM | SZEXUALITÁS | FOGAMZÁSGÁTLÁS
impresszum | adatvédelmi nyilatkozat | felhasználási feltételek | mellékhatás bejelentés

Impresszum

Az IntimZóna weboldalt a Richter Gedeon Nyrt. üzemelteti. A portál szerkesztését és karbantartását a HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség végzi a Richter Gedeon Nyrt. megbízásából.

Portál üzemeltetője

Richter Gedeon Nyrt.
Székhely: 1103 Budapest, Gyömrői út 19-21.
Cg.: 01-10-040944 (Cégbíróság: Fővárosi Bíróság)
Adószám: 10484878-2-44

Portál szerkesztője, karbantartója

HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség
Székhely: 1037 Budapest, Montevideo utca 7.
Email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Főszerkesztő: Örkényi Gabriella
Szerkesztőségi főmunkatárs: Kovács –Hain Zsuzsanna
Munkatársak: Balogh Ferenc, Dr. Jármi Hilda, Földi Miklós, Frank Róbert, Haris Éva, Kapuvári Tamás, Ligeti Anna, Molnár Miklós, Serbán Richárd, Szarvas Zoltán, Tarjáni Rita, Tóth Anna, Vémi Zoltán

Kapcsolat:

Richter Gedeon Nyrt.
https://www.gedeonrichter.com//hu-hu/kapcsolat
Hatóság: OGYÉI

A weboldal nőgyógyászati szakmai tartalmát lektorálta: Dr. Farkas Erika nőgyógyász szakorvos

Amennyiben egy gyógyszerrel kapcsolatban mellékhatást vagy minőségi reklamációt szeretne bejelenteni, a következő lehetőségek bármelyikén megteheti:

Tel: +36 1 505 7032

Vagy az alábbi felületen:

https://www.gedeonrichter.com//hu-hu/kapcsolat

illetve a következő e-mail-címek bármelyikén:
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.