intimzona információ

Hogy mindent egy helyen megtalálj, ami a szerelemmel, szexszel, intimitással, és főleg a fogamzásgátlással kapcsolatban érdekelhet. Olvass bennünket, sok tippet, érdekes cikket találhatsz az oldalunkon. Oszd meg velünk tapasztalataidat, vagy kérdezz szakértőinktől. Tarts velünk, s kövess minket az IntimZóna Facebook oldalán is.

5 manipulatív mondat, amit a férfiak utálnak hallani

5 manipulatív mondat, amit a férfiak utálnak hallani

Minden férfi más és más, de vannak apróságok, amiben azért lehet általánosítani. Minden pasi utálja, ha a nő megpróbálja manipulálni. Íme, 4 olyan mondat, amellyel csak mérgezed a párkapcsolatot, és eltávolítod magad mellől a szerelmedet. 

1. „Szükségem van rád!”

Magától értetődik, hogy a pasidat mindig magad mellett szeretnéd tudni, minden pillanatáról tudomást szeretnél szerezni. Ez azonban nem igazán egészséges, főleg nem úgy, hogy folyamatosan ezzel a mondattal próbálsz benne bűntudatot kelteni. A kapcsolat így még akkor is hamar véget érhet, ha amúgy szeretitek egymást.

Próbáld elkerülni ezt a mondatot, inkább szeretettel közelíts, ha valóban szükséges valamiért, hogy a pasid veled legyen.

2. „Válassz! Én vagy a…?”

Választás elé állítani a szerelmed nem szép dolog. Ez nemcsak manipulatív, de meglehetősen gonosz is. Ha téged választ, elveszít valami mást, ha nem melletted voksol, akkor pedig kilátásba helyezed, hogy téged veszít el. Ha a helyébe képzeled magad, rájössz, mennyire kellemetlen lehet ezt hallani.

3. „Most haragszol?”

Talán ez az egyik leggyűlöltebb mondat, ami egy férfihoz eljuthat. Erre a kérdésre egyszerűen nem létezik jó válasz. A férfiak bele is zavarodnak, hogy mit feleljenek rá. Ha valami olyat teszel a kapcsolatban, ami szerinted nem oké, akkor ne ezt a kérdést tedd fel, hanem inkább őszintén beszélj a szerelmeddel. Sokkal inkább célravezető lesz az őszinte kommunikáció, mint a manipulatív kérdések.

4. „Már megint elmész, ugye?”

Vannak helyzetek, amikor nem lehet melletted a szerelmed. Ha te megteheted, hogy barátnőzöl néha, akkor neki is lehetnek olyan alkalmai, amikor nélküled megy el a barátaival valahova. Természetesen, normális keretek között. Érdemes ezt a kapcsolat elején tisztázni, mert a külön bulikhoz való különböző hozzáállásotok sokat változtathat a kapcsolatotokon.

5. „Nincs szex egy hétig!”

Biztos, hogy nem gondolod komolyan ezt a kijelentést. A férfiak egészen másképp állnak a szexualitáshoz, mint a nők. Nem fair zsarolni őket azzal, ami az egyik legfontosabb dolog számukra. Nem beszélve arról, hogy valószínűleg téged is megviselne a dolog.

A manipuláció nem szép dolog, nem jó ezzel élni egy kapcsolatban. Főleg akkor nem, ha hosszú távra tervezel. Ebben az esetben sokkal jobb, ha a szeretetet és az őszinteséget alkalmazod. A pasid is jobban fogja szeretni, és te is boldogabb leszel.


Tarjáni Rita


Szexualitás – A szex jó időtöltés, vagy valódi elköteleződés?
Szexualitás – A szex jó időtöltés, vagy valódi elköteleződés?
Higiénia szex után – kérdések és válaszok
Higiénia szex után – kérdések és válaszok
Mi van, ha te nem akarod? – Hol kezdődik a szexuális zaklatás?
Mi van, ha te nem akarod? – Hol kezdődik a szexuális zaklatás?
Menekülj, ha ilyen nővel hoz össze a sors! – 5 tulajdonság, ami nem tesz jót egy kapcsolatnak
Menekülj, ha ilyen nővel hoz össze a sors! – 5 tulajdonság, ami nem tesz jót egy kapcsolatnak
Online Nőgyógyászati Tanácsadás
Online Nőgyógyászati Tanácsadás
Ha beszélgetni szeretnél, szerelemről, szexről, vagy épp valami olyasmibe ugrottál fejest, ami esetleg még korai volt, ne habozz, mindenre van megoldás!
SZERELEM | SZEXUALITÁS | FOGAMZÁSGÁTLÁS
impresszum | adatvédelmi nyilatkozat | felhasználási feltételek | mellékhatás bejelentés

Impresszum

Az IntimZóna weboldalt a Richter Gedeon Nyrt. üzemelteti. A portál szerkesztését és karbantartását a HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség végzi a Richter Gedeon Nyrt. megbízásából.

Portál üzemeltetője

Richter Gedeon Nyrt.
Székhely: 1103 Budapest, Gyömrői út 19-21.
Cg.: 01-10-040944 (Cégbíróság: Fővárosi Bíróság)
Adószám: 10484878-2-44

Portál szerkesztője, karbantartója

HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség
Székhely: 1037 Budapest, Montevideo utca 7.
Email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Főszerkesztő: Örkényi Gabriella
Szerkesztőségi főmunkatárs: Kovács –Hain Zsuzsanna
Munkatársak: Balogh Ferenc, Dr. Jármi Hilda, Földi Miklós, Frank Róbert, Haris Éva, Kapuvári Tamás, Ligeti Anna, Molnár Miklós, Serbán Richárd, Szarvas Zoltán, Tarjáni Rita, Tóth Anna, Vémi Zoltán

Kapcsolat:

Richter Gedeon Nyrt.
https://www.richter.hu/hu-HU/kapcsolat/Pages/Kapcsolat.aspx
Hatóság: OGYÉI

Amennyiben egy gyógyszerrel kapcsolatban mellékhatást vagy minőségi reklamációt szeretne bejelenteni, a következő lehetőségek bármelyikén megteheti:

az alábbi felületen:

https://www.richter.hu/hu-HU/kapcsolat/Pages/Mellekhatasbejelentes.aspx

illetve a következő e-mail-címek bármelyikén:
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.