intimzona információ

Hogy mindent egy helyen megtalálj, ami a szerelemmel, szexszel, intimitással, és főleg a fogamzásgátlással kapcsolatban érdekelhet. Olvass bennünket, sok tippet, érdekes cikket találhatsz az oldalunkon. Oszd meg velünk tapasztalataidat, vagy kérdezz szakértőinktől. Tarts velünk, s kövess minket az IntimZóna Facebook oldalán is.

Fedezd fel a szerepjátékokat

Fedezd fel a szerepjátékokat

A szex nem csak szenvedély. Lehet belőle igazi móka, ami persze perzselő együttlétbe is torkollhat. Ez a szexmóka a szerepjáték, ami minden együttlétet megfűszerez. Ha neked vagy a partnerednek van valamilyen forró fantáziája, amit szeretnétek megvalósítani, kezdjétek azzal a játékot.

Miért szerepjáték?

A szerepjáték vagy a fantáziálás nagyszerű eszközök, amelyek segítik a kreativitás és a fantázia kibontakozását. A szerepjáték segít érdekessé tenni a rutinszerű szexet, és gazdagítja a szexuális kapcsolatot.

A szerepjáték segítségével bárki, vagy bármi lehetsz, aki, vagy ami szeretnél. Az egész történhet valamilyen forgatókönyv alapján, de spontán is. Fontos, hogy a ruhátokon kívül a félénkségeteket is levetkőzzétek. Hidd el, ez a felhőtlen szórakozás megéri.

Szado-mazo játékok

Fantázián alapuló szerepjáték, ahol a bőrcuccok és a különböző korlátozások adják a szerepek alapjait. A bőr sok ember számára erotikus lehet. Ennél a szerepjátéknál nagyon fontos, hogy mindkét fél akarja és élvezetet találjon benne. A játékszabályokat minden esetben előre fektessétek le!

Kellemes és kényelmes

A párok igazán kellemessé és kényelmessé tehetik a szerepjátékokat. Ehhez csupán az kell, hogy mindketten ugyanazt akarjátok játék közben, és semmiképp ne tegyetek kárt egymásban.

Teljesen egészséges, ha szeretnétek felfedezni a szexuális fantáziáitokat, de mindig légy tisztelettudó és nyitott a partnereddel szemben. Ha mindkét fél jól érzi magát a szerepében, akkor lesz igazán boldog és biztonságos a szexjáték.  Eleinte kicsit idegen lehet számodra, hogy hallod, amit a kedvesed tenni szeretne, hiszen nem mindig könnyű beszélni a szexuális fantáziákról. Ez még készséges partnerek közt is kemény dió.

A szerepjáték olyan szexuális szórakozás, amely életben tartja a szexualitást akár hosszú éveken át. A monogám kapcsolatokban segít fenntartani az érdeklődést és az izgalmat, miközben a kényelem és a szeretet játssza a főszerepet.

Ha kérdésed van a témával kapcsolatban, keresd online rendelésünkön szexuálpszichológus szakértőnket. Kattints ide!

 

Ligeti Anna

 

A szerelem tudománya
A szerelem tudománya
7 pontban a nagy Ő-ről
7 pontban a nagy Ő-ről
A szexuális diszfunkció 5 jele - nőknél
A szexuális diszfunkció 5 jele - nőknél
Szexualitás – A szex jó időtöltés, vagy valódi elköteleződés?
Szexualitás – A szex jó időtöltés, vagy valódi elköteleződés?
Online Nőgyógyászati Tanácsadás
Online Nőgyógyászati Tanácsadás
Ha beszélgetni szeretnél, szerelemről, szexről, vagy épp valami olyasmibe ugrottál fejest, ami esetleg még korai volt, ne habozz, mindenre van megoldás!
SZERELEM | SZEXUALITÁS | FOGAMZÁSGÁTLÁS
impresszum | adatvédelmi nyilatkozat | felhasználási feltételek | mellékhatás bejelentés

Impresszum

Az IntimZóna weboldalt a Richter Gedeon Nyrt. üzemelteti. A portál szerkesztését és karbantartását a HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség végzi a Richter Gedeon Nyrt. megbízásából.

Portál üzemeltetője

Richter Gedeon Nyrt.
Székhely: 1103 Budapest, Gyömrői út 19-21.
Cg.: 01-10-040944 (Cégbíróság: Fővárosi Bíróság)
Adószám: 10484878-2-44

Portál szerkesztője, karbantartója

HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség
Székhely: 1037 Budapest, Montevideo utca 7.
Email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Főszerkesztő: Örkényi Gabriella
Szerkesztőségi főmunkatárs: Kovács –Hain Zsuzsanna
Munkatársak: Balogh Ferenc, Dr. Jármi Hilda, Földi Miklós, Frank Róbert, Haris Éva, Kapuvári Tamás, Ligeti Anna, Molnár Miklós, Serbán Richárd, Szarvas Zoltán, Tarjáni Rita, Tóth Anna, Vémi Zoltán

Kapcsolat:

Richter Gedeon Nyrt.
https://www.gedeonrichter.com//hu-hu/kapcsolat
Hatóság: OGYÉI

A weboldal nőgyógyászati szakmai tartalmát lektorálta: Dr. Palczert Miklós nőgyógyász szakorvos

Amennyiben egy gyógyszerrel kapcsolatban mellékhatást vagy minőségi reklamációt szeretne bejelenteni, a következő lehetőségek bármelyikén megteheti:

Tel: +36 1 505 7032

Vagy az alábbi felületen:

https://www.gedeonrichter.com//hu-hu/kapcsolat

illetve a következő e-mail-címek bármelyikén:
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.