intimzona információ

Hogy mindent egy helyen megtalálj, ami a szerelemmel, szexszel, intimitással, és főleg a fogamzásgátlással kapcsolatban érdekelhet. Olvass bennünket, sok tippet, érdekes cikket találhatsz az oldalunkon. Oszd meg velünk tapasztalataidat, vagy kérdezz szakértőinktől. Tarts velünk, s kövess minket az IntimZóna Facebook oldalán is.

Fedezd fel a szerepjátékokat

Fedezd fel a szerepjátékokat

A szex nem csak szenvedély. Lehet belőle igazi móka, ami persze perzselő együttlétbe is torkollhat. Ez a szexmóka a szerepjáték, ami minden együttlétet megfűszerez. Ha neked vagy a partnerednek van valamilyen forró fantáziája, amit szeretnétek megvalósítani, kezdjétek azzal a játékot.

Miért szerepjáték?

A szerepjáték vagy a fantáziálás nagyszerű eszközök, amelyek segítik a kreativitás és a fantázia kibontakozását. A szerepjáték segít érdekessé tenni a rutinszerű szexet, és gazdagítja a szexuális kapcsolatot.

A szerepjáték segítségével bárki, vagy bármi lehetsz, aki, vagy ami szeretnél. Az egész történhet valamilyen forgatókönyv alapján, de spontán is. Fontos, hogy a ruhátokon kívül a félénkségeteket is levetkőzzétek. Hidd el, ez a felhőtlen szórakozás megéri.

Szado-mazo játékok

Fantázián alapuló szerepjáték, ahol a bőrcuccok és a különböző korlátozások adják a szerepek alapjait. A bőr sok ember számára erotikus lehet. Ennél a szerepjátéknál nagyon fontos, hogy mindkét fél akarja és élvezetet találjon benne. A játékszabályokat minden esetben előre fektessétek le!

Kellemes és kényelmes

A párok igazán kellemessé és kényelmessé tehetik a szerepjátékokat. Ehhez csupán az kell, hogy mindketten ugyanazt akarjátok játék közben, és semmiképp ne tegyetek kárt egymásban.

Teljesen egészséges, ha szeretnétek felfedezni a szexuális fantáziáitokat, de mindig légy tisztelettudó és nyitott a partnereddel szemben. Ha mindkét fél jól érzi magát a szerepében, akkor lesz igazán boldog és biztonságos a szexjáték.  Eleinte kicsit idegen lehet számodra, hogy hallod, amit a kedvesed tenni szeretne, hiszen nem mindig könnyű beszélni a szexuális fantáziákról. Ez még készséges partnerek közt is kemény dió.

A szerepjáték olyan szexuális szórakozás, amely életben tartja a szexualitást akár hosszú éveken át. A monogám kapcsolatokban segít fenntartani az érdeklődést és az izgalmat, miközben a kényelem és a szeretet játssza a főszerepet.

Ha kérdésed van a témával kapcsolatban, keresd online rendelésünkön szexuálpszichológus szakértőnket. Kattints ide!

 

Ligeti Anna

 

4 dolog, ami befolyásolja a szexualitásod
4 dolog, ami befolyásolja a szexualitásod
Nyáron is gondolkodj hideg fejjel!
Nyáron is gondolkodj hideg fejjel!
Menstruáció és szex – íme, a tudnivalók
Menstruáció és szex – íme, a tudnivalók
A Valentin-nap sztori
A Valentin-nap sztori
Online Nőgyógyászati Tanácsadás
Online Nőgyógyászati Tanácsadás
Ha beszélgetni szeretnél, szerelemről, szexről, vagy épp valami olyasmibe ugrottál fejest, ami esetleg még korai volt, ne habozz, mindenre van megoldás!
SZERELEM | SZEXUALITÁS | FOGAMZÁSGÁTLÁS
impresszum | adatvédelmi nyilatkozat | felhasználási feltételek | mellékhatás bejelentés

Impresszum

Az IntimZóna weboldalt a Richter Gedeon Nyrt. üzemelteti. A portál szerkesztését és karbantartását a HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség végzi a Richter Gedeon Nyrt. megbízásából.

Portál üzemeltetője

Richter Gedeon Nyrt.
Székhely: 1103 Budapest, Gyömrői út 19-21.
Cg.: 01-10-040944 (Cégbíróság: Fővárosi Bíróság)
Adószám: 10484878-2-44

Portál szerkesztője, karbantartója

HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség
Székhely: 1037 Budapest, Montevideo utca 7.
Email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Főszerkesztő: Örkényi Gabriella
Szerkesztőségi főmunkatárs: Kovács –Hain Zsuzsanna
Munkatársak: Balogh Ferenc, Dr. Jármi Hilda, Földi Miklós, Frank Róbert, Haris Éva, Kapuvári Tamás, Ligeti Anna, Molnár Miklós, Serbán Richárd, Szarvas Zoltán, Tarjáni Rita, Tóth Anna, Vémi Zoltán

Kapcsolat:

Richter Gedeon Nyrt.
https://www.gedeonrichter.com//hu-hu/kapcsolat
Hatóság: OGYÉI

A weboldal nőgyógyászati szakmai tartalmát lektorálta: Dr. Kállai Miklós nőgyógyász szakorvos

Amennyiben egy gyógyszerrel kapcsolatban mellékhatást vagy minőségi reklamációt szeretne bejelenteni, a következő lehetőségek bármelyikén megteheti:

Tel: +36 1 505 7032

Vagy az alábbi felületen:

https://www.gedeonrichter.com//hu-hu/kapcsolat

illetve a következő e-mail-címek bármelyikén:
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.