intimzona információ

Hogy mindent egy helyen megtalálj, ami a szerelemmel, szexszel, intimitással, és főleg a fogamzásgátlással kapcsolatban érdekelhet. Olvass bennünket, sok tippet, érdekes cikket találhatsz az oldalunkon. Oszd meg velünk tapasztalataidat, vagy kérdezz szakértőinktől. Tarts velünk, s kövess minket az IntimZóna Facebook oldalán is.

Flörtölni nem is olyan egyszerű

Flörtölni nem is olyan egyszerű

Ha tetszik egy fiú, nem is olyan könnyű dolog magadra vonni a figyelmét. Vajon mit bír a lányokban? Hogyan viselkedj, mit csinálj, hogy felfigyeljen rád, és beszédbe elegyedhessetek?

Flörtölni nem is olyan egyszerű 

Óvatosnak kell lenned, mert a férfiak szeretnek hódítani, azaz még mindig többen vannak olyanok, akik örömüket lelik abban, ha egy lányt nekik kell elvarázsolniuk, nem pedig fordítva történik. Mit tehetsz, hogy úgy keltsd fel az érdeklődését, hogy ő azt higgye, ő hódított meg téged? Olvasd el tippjeinket.

  1. Légy mindig önmagad

Kár megjátszanod magad, mert úgyis kiderül a turpisság előbb vagy utóbb.

A saját énedet kell átadnod, arra kell felhívnod a figyelmet. Ha például olyan ruhába öltözöl, ami nem a te stílusod, akkor számíthatsz rá, hogy egész este feszengsz majd benne, ami persze magával hozza, hogy nem tudod elengedni magad. Így aztán senki sem figyel fel rád, az biztos. Ha már az elején önmagad vagy, nagyobb eséllyel talál rád az a pasi, aki úgy fogad el, ahogy vagy, és úgy is fog téged szeretni.

  1. Ne légy harsány!

A nők valamiért azt hiszik, hogy a férfiak imádják a hangoskodó, sört vedelő, harsány nőket. Pedig a valóság egészen más. Nyilván akadnak olyan férfiak is, akik ilyen lányokat keresnek, de ők valószínűleg épp egyéjszakás partnerre vágynak, nem hosszú kapcsolatra.

Ha te olyan pasit keresel, akinek nemcsak egy éjszaka leszel, akkor maradj inkább távol a középponttól, és légy szerényebb.

  1. Beszélgetés közben ne vetíts!

A hazugság mindig kiderül. Ha már sikerül odáig eljutnod, hogy beszélgetni kezdtek, ne állíts magadról valótlan dolgokat. A férfiak nem bírják elviselni a csalódást. Márpedig az, amikor kiderül, hogy nem mondtál igazat, az csalódás.

  1. Lássa rajtad, hogy van önbecsülésed

Itt arra gondolunk, hogy nem kell minden áron belemenned olyan dolgokba, amelyekkel nem értesz egyet. Sokszor sokkal inkább vonzó a férfiak szemében az olyan nő, aki kihívást jelent számukra. Ha egyből mindenre hajlandó vagy, az az olcsó nő kategóriába sorol téged azonnal, és a férfiak inkább elfordulnak tőled.

  1. Ne légy kuka!

Ha már beszélgettek, akkor már félig nyert ügyed van. A kínos csend azonban arra engedi őt következtetni, hogy nincs túl sok sütnivalód. Próbáld gördülékennyé tenni a beszélgetést, mosolyogj, de ne vihogj, segítsd őt abban, hogy jobban megismerhessen téged. Törekedj te is arra, hogy minél többet megtudj róla, de ne faggatózz.

Ugye, hogy nem is olyan egyszerű dolog a flörtölés? Mindent összevetve, igyekezz mindig hű maradni saját magadhoz. Nincs vonzóbb, mint egy önazonos személyiség.

Tarjáni Rita


Szerezd vissza a párod teljes figyelmét!
Szerezd vissza a párod teljes figyelmét!
A boldog párok 5 titka
A boldog párok 5 titka
Higiénia együttlét után – kérdések és válaszok
Higiénia együttlét után – kérdések és válaszok
A nőknek kétszer annyi pozitív visszajelzés kell, mint a férfiaknak – A szex is pozitív visszajelzés!
A nőknek kétszer annyi pozitív visszajelzés kell, mint a férfiaknak – A szex is pozitív visszajelzés!
Online Nőgyógyászati Tanácsadás
Online Nőgyógyászati Tanácsadás
Ha beszélgetni szeretnél, szerelemről, szexről, vagy épp valami olyasmibe ugrottál fejest, ami esetleg még korai volt, ne habozz, mindenre van megoldás!
SZERELEM | SZEXUALITÁS | FOGAMZÁSGÁTLÁS
impresszum | adatvédelmi nyilatkozat | felhasználási feltételek | mellékhatás bejelentés

Impresszum

Az IntimZóna weboldalt a Richter Gedeon Nyrt. üzemelteti. A portál szerkesztését és karbantartását a HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség végzi a Richter Gedeon Nyrt. megbízásából.

Portál üzemeltetője

Richter Gedeon Nyrt.
Székhely: 1103 Budapest, Gyömrői út 19-21.
Cg.: 01-10-040944 (Cégbíróság: Fővárosi Bíróság)
Adószám: 10484878-2-44

Portál szerkesztője, karbantartója

HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség
Székhely: 1037 Budapest, Montevideo utca 7.
Email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Főszerkesztő: Örkényi Gabriella
Szerkesztőségi főmunkatárs: Kovács –Hain Zsuzsanna
Munkatársak: Balogh Ferenc, Dr. Jármi Hilda, Földi Miklós, Frank Róbert, Haris Éva, Kapuvári Tamás, Ligeti Anna, Molnár Miklós, Serbán Richárd, Szarvas Zoltán, Tarjáni Rita, Tóth Anna, Vémi Zoltán

Kapcsolat:

Richter Gedeon Nyrt.
https://www.gedeonrichter.com//hu-hu/kapcsolat
Hatóság: OGYÉI

A weboldal nőgyógyászati szakmai tartalmát lektorálta: Dr. Farkas Erika nőgyógyász szakorvos

Amennyiben egy gyógyszerrel kapcsolatban mellékhatást vagy minőségi reklamációt szeretne bejelenteni, a következő lehetőségek bármelyikén megteheti:

Tel: +36 1 505 7032

Vagy az alábbi felületen:

https://www.gedeonrichter.com//hu-hu/kapcsolat

illetve a következő e-mail-címek bármelyikén:
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.