intimzona információ

Hogy mindent egy helyen megtalálj, ami a szerelemmel, szexszel, intimitással, és főleg a fogamzásgátlással kapcsolatban érdekelhet. Olvass bennünket, sok tippet, érdekes cikket találhatsz az oldalunkon. Oszd meg velünk tapasztalataidat, vagy kérdezz szakértőinktől. Tarts velünk, s kövess minket az IntimZóna Facebook oldalán is.

Az a gyilkos önbizalomhiány…

Az a gyilkos önbizalomhiány…

Sokszor annyira kevés az önbizalmad, hogy folyton azt mondogatod, mennyire kevés vagy, és biztos van már valaki más a szerelmednek? Úgy érzed, nem kellesz, nem vagy elég jó, és nemsokára a magány kopogtat majd az ajtón? A magabiztos emberek ezeket a gondolatokat messziről kerülik, hiszen tudják, hogy mindegyik külön-külön is egy csapda, ám együtt táplálják igazán a kapcsolatokat romboló féltékenységet és bizalmatlanságot.

Az a gyilkos önbizalomhiány…

Az önbizalom hiánya már önmagában is eléggé romboló hatású, ha pedig még egy kis bizalmatlanság és féltékenység is fűszerezi, az kész csőd. Bele kell törődni, hogy nincs tökéletesség, a világban senki és semmi nem tökéletes, így a kapcsolataink sem azok. Sem a barátságok, sem a szerelmeink. Ezt a folytonos tökéletesség-hajhászást kell elengedni, hogy végre kiegyensúlyozott életet élhess, magabiztos lehess minden helyzetben.

Ne akarj mindig mindent tudni, bízz annyira benne és önmagadban, hogy elengeded a pórázt, és nem esel neki hetente háromszor, hogy kivel volt már megint. Biztosra veheted, hogy ezt mindenki csak egy kis ideig képes elviselni, utána menekül, amerre lát.

Ha már úgy érzed, kellő önbizalmad van egy kiegyensúlyozott kapcsolathoz, akkor még csak az út negyedénél jársz. Meg kell békélned azzal is, hogy nem lehetsz gondolatolvasó, de ezt a partneredtől sem várhatod el. Sajnos – mivel emberek vagyunk – el kell mondanod neki, ha valami nem tetszik. A jó kommunikáció kulcsfontosságú egy kapcsolatban. Ha ez nincs, vagy gyenge, akkor már kezdhetsz is pakolni, hiszen a dolog nem lesz hosszú életű. Tehetsz azonban lépéseket annak érdekében, hogy a kapcsolatotok ezen része fejlődjön. Kezdd te, járj elöl jó példával. Ha te elmondod, ami bánt, nem tetszik, vagy épp nagyon bejön, akkor már ő is talán nyíltabban áll a beszélgetésekhez. Ezzel már közelebb is kerültetek a kiegyensúlyozottsághoz mindketten. De azért feltétlenül légy tisztában azzal, hogy neki is legalább annyira akarnia kell, nem várhatja, hogy minden felmerülő problémát te oldj meg. És te se várd ezt magadtól. Ha te veszed fel az ő keresztjét is, egy idő után belefáradsz, és nem hogy magabiztos nem leszel, de még többet is veszíthetsz. Felnőtt ember ő is, vállalnia kell a tetteiért a felelősséget.

Biztosan volt már néhány olyan élményed a múltban, amely olyan mélyen érintett, hogy teljesen elbizonytalanodtál magadban. Ilyenkor általában kihúzza valami az embert a pácból, de ha te magad akarod irányítani az életed, akkor neked kell felismerned a helyzetet, ami esetleg leránthat, és el kell tudnod kerülni azt. Ennek az egyik fontos lépése az, hogy a múltad hibáiból tudj tanulni. Ne kövesd el újra és újra ugyanazokat a ballépéseket, hanem próbáld felidézni, és hasonló helyzetben más döntést hozni. A magabiztos emberek ezt így csinálják, hiszen hisznek önmagukban, abban, hogy meg tudják csinálni, és nem kell megint átélniük a régmúlt csapdáiban való vergődést. Ha úgy látod, hogy a partnered nem elég érett ehhez, segítsd az úton, vagy ellenkezőleg, ha te nem tartasz még itt, akkor fogadd el a segítségét, ne akarj hősködni. A kapcsolatban ketten vagytok, és egymást támogatva juthattok el a személyiségetekben is, és a kapcsolatotokban is egyre mélyebbre. Ez pedig segíti azt, hogy egy csodás, bizalmon alapuló, kiegyensúlyozott és boldog szerelmet élhessetek át együtt.


A Macsó, azaz életem egyik legnagyobb kalandja
A Macsó, azaz életem egyik legnagyobb kalandja
Jobb félni, mint megijedni! Védekezz!
Jobb félni, mint megijedni! Védekezz!
„Egyszerűen nem bírom a gyenge pasikat!”
„Egyszerűen nem bírom a gyenge pasikat!”
Így szerezd vissza a pasid teljes figyelmét
Így szerezd vissza a pasid teljes figyelmét
Online Nőgyógyászati Tanácsadás
Online Nőgyógyászati Tanácsadás
Ha beszélgetni szeretnél, szerelemről, szexről, vagy épp valami olyasmibe ugrottál fejest, ami esetleg még korai volt, ne habozz, mindenre van megoldás!
SZERELEM | SZEXUALITÁS | FOGAMZÁSGÁTLÁS
impresszum | adatvédelmi nyilatkozat | felhasználási feltételek | mellékhatás bejelentés

Impresszum

Az IntimZóna weboldalt a Richter Gedeon Nyrt. üzemelteti. A portál szerkesztését és karbantartását a HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség végzi a Richter Gedeon Nyrt. megbízásából.

Portál üzemeltetője

Richter Gedeon Nyrt.
Székhely: 1103 Budapest, Gyömrői út 19-21.
Cg.: 01-10-040944 (Cégbíróság: Fővárosi Bíróság)
Adószám: 10484878-2-44

Portál szerkesztője, karbantartója

HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség
Székhely: 1037 Budapest, Montevideo utca 7.
Email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Főszerkesztő: Örkényi Gabriella
Szerkesztőségi főmunkatárs: Kovács –Hain Zsuzsanna
Munkatársak: Balogh Ferenc, Dr. Jármi Hilda, Földi Miklós, Frank Róbert, Haris Éva, Kapuvári Tamás, Ligeti Anna, Molnár Miklós, Serbán Richárd, Szarvas Zoltán, Tarjáni Rita, Tóth Anna, Vémi Zoltán

Kapcsolat:

Richter Gedeon Nyrt.
https://www.gedeonrichter.com//hu-hu/kapcsolat
Hatóság: OGYÉI

A weboldal nőgyógyászati szakmai tartalmát lektorálta: Dr. Palczert Miklós nőgyógyász szakorvos

Amennyiben egy gyógyszerrel kapcsolatban mellékhatást vagy minőségi reklamációt szeretne bejelenteni, a következő lehetőségek bármelyikén megteheti:

Tel: +36 1 505 7032

Vagy az alábbi felületen:

https://www.gedeonrichter.com//hu-hu/kapcsolat

illetve a következő e-mail-címek bármelyikén:
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.