intimzona információ

Hogy mindent egy helyen megtalálj, ami a szerelemmel, szexszel, intimitással, és főleg a fogamzásgátlással kapcsolatban érdekelhet. Olvass bennünket, sok tippet, érdekes cikket találhatsz az oldalunkon. Oszd meg velünk tapasztalataidat, vagy kérdezz szakértőinktől. Tarts velünk, s kövess minket az IntimZóna Facebook oldalán is.

„Szexi volt, és szenvedélyes” – nős férfi volt a szerelmem

„Szexi volt, és szenvedélyes” – nős férfi volt a szerelmem

Anikó most 25 éves, egy éve szingli. Nem tudta feldolgozni és elengedni, hogy három évvel ezelőtt elszeretett egy családos férfit a feleségétől. Norbert ugyan nem volt őszinte sem Anikóhoz, sem a feleségéhez, Anikó mégis önmagát okolja és bünteti.

„Csak azon töprengek, hogy miért pont velem történik mindez. Nem vagyok képes tükörbe nézni, holott nem is vagyok bűnös igazán. Főleg nem most, hogy már évek teltek el.

Három évvel ezelőtt (Istenem, még csak 22 éves voltam) egy fesztiválon ismertem meg Norbit. Ez egy olyan rendezvény volt, ahol a spiritualitás iránt nyitott emberek találkoztak. Én a barátnőmmel mentem, ő egyedül volt. Fiatal volt ő is, 30 éves, és nagyon imponált nekem. Azt hiszem, túlzás nélkül állíthatom, hogy amint megláttam, nem is érdekelt sem a fesztivál, sem a spiritualitás. Ott és akkor eldöntöttem, hogy vele fogom leélni az életem. Tudom, hogy ez naivan hangzik, talán tényleg nagy butaság, de akkor komolyan így éreztem. Előtte volt egy hosszabb kapcsolatom, aminek vége lett, ezért kísért el a barátnőm. Norbi azt mondta, ő is egyedülálló, így nem láttam semmi akadályát annak, hogy együtt folytassuk a fesztivált és talán az utána következő időszakot. A barátnőm talált magának egy pasit, így kettesben hagyott Norbival. Ezt nem bántam egyáltalán, mert még soha életemben nem vágytam ennyire egy férfira. Benne minden megvolt, ami nekem fontos egy másik emberben. Legalábbis akkor azt hittem.

Szexi volt és szenvedélyes, minden együtt töltött perc csodálatos volt.

A fesztivál után teljesen természetesnek tűnt, hogy együtt maradunk. Állandóan velem akart lenni, folyton azt mondogatta, hogy imád, és élete legnagyobb ajándéka vagyok. Hamarosan hozzám költözött. Még ekkor sem sejtettem semmit, boldog voltam. Minden úgy alakult, hogy egy mesekönyvben sem lehetne szebben megírni. Az enyém volt, és én az övé. Minden nap, minden éjjel.

Egy este azt mondta, beszélnünk kell valamiről. Én épp a wellness hétvégénket tervezgettem boldogan. „Nős vagyok, és van egy kisfiam is.” – mondta szinte rezzenéstelen arccal. Egy éve együtt voltunk már, és még csak nem is sejtettem. Fel sem tűnt, hiszen a munkája miatt sokat volt távol. Most már persze megtudtam, hogy nem a munka miatt maradozott el, hanem kettős életet élt. Nős volt, egy gyerekkel. Jézusom! Mit gondolhat a felesége? Vajon tud rólam. Ha a föld megnyílt volna ebben a pillanatban, én biztos elsüllyedtem volna.

Legszívesebben ordítottam volna, de csak sírni tudtam. Fogadkozni kezdett, hogy már beadta a válást, és csak engem szeret. Le sem feküdt a feleségével, amióta ismer, bla-bla-bla. De akkor bevettem! Elhittem, el akartam hinni. Mennyire hülye voltam! Semmi sem úgy volt, ahogy mondta. Később kiderült, azaz véletlenül tudtam meg, hogy a felesége mit sem sejt erről az egészről, fogalma sincs semmiről, és a válásról még csak nem is tud. Nincs semmilyen válókereset. Norbi őt is a tűzben tartotta, hátha én nem bírom sokáig ezt az életet. Vagy nem tudom, mit akart. A felesége hívott fel egyik reggel. Így derültek ki a dolgok. Felelősségre vont, hogy mégis mit képzelek! A felháborodását teljesen jogosnak tartottam. Nem tudom, én mit tettem volna az ő helyében. Azt hiszem, az sem mentség, hogy nem tudtam arról, hogy Norbi nős, gyereke van, és azt sem, hogy a válás kamu.

Próbáltam elmagyarázni neki, hogy semmit sem tudtam róluk, Norbi másik életéről, de nem igazán hitt nekem. Csak sírni tudtam. Nem is védekeztem a rám zúduló szitkok ellen. Nem is tudtam semmit mondani. Megalázva éreztem magam, egy kis hülyének, akivel mindent meg lehet tenni.

Tudom, hogy nem volt helyes, amit tettem. Csak boldog akartam lenni. Azt hiszem, ez nem fog teljesülni. A közeli jövőben biztosan nem.

Remélem, Norbi felesége még megtalálja a boldogságot. Úgy tudom, elváltak, a kisfiút a felesége neveli. Norbi számára ez elég nagy büntetés. Számomra viszont nincs megnyugvás. Nagyon rossz ez az egész. És nem vagyok kész egy újabb kapcsolatra. Félek attól, hogy újra megtörténik, hogy újra átvernek. Inkább egyedül maradok életem végéig.”

 

Ligeti Anna


A szex élvezete nem csak a partneren múlik - Szakértőink véleménye a cikkben
A szex élvezete nem csak a partneren múlik - Szakértőink véleménye a cikkben
Vagy védekezés, vagy orgazmus? Inkább mindkettő!
Vagy védekezés, vagy orgazmus? Inkább mindkettő!
5 dolog, amit soha ne csinálj szex előtt
5 dolog, amit soha ne csinálj szex előtt
5 szex utáni furcsaság – Miért fáj, vérzik, ég?
5 szex utáni furcsaság – Miért fáj, vérzik, ég?
Online Nőgyógyászati Tanácsadás
Online Nőgyógyászati Tanácsadás
Ha beszélgetni szeretnél, szerelemről, szexről, vagy épp valami olyasmibe ugrottál fejest, ami esetleg még korai volt, ne habozz, mindenre van megoldás!
SZERELEM | SZEXUALITÁS | FOGAMZÁSGÁTLÁS
impresszum | adatvédelmi nyilatkozat | felhasználási feltételek | mellékhatás bejelentés

Impresszum

Az IntimZóna weboldalt a Richter Gedeon Nyrt. üzemelteti. A portál szerkesztését és karbantartását a HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség végzi a Richter Gedeon Nyrt. megbízásából.

Portál üzemeltetője

Richter Gedeon Nyrt.
Székhely: 1103 Budapest, Gyömrői út 19-21.
Cg.: 01-10-040944 (Cégbíróság: Fővárosi Bíróság)
Adószám: 10484878-2-44

Portál szerkesztője, karbantartója

HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség
Székhely: 1037 Budapest, Montevideo utca 7.
Email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Főszerkesztő: Örkényi Gabriella
Szerkesztőségi főmunkatárs: Kovács –Hain Zsuzsanna
Munkatársak: Balogh Ferenc, Dr. Jármi Hilda, Földi Miklós, Frank Róbert, Haris Éva, Kapuvári Tamás, Ligeti Anna, Molnár Miklós, Serbán Richárd, Szarvas Zoltán, Tarjáni Rita, Tóth Anna, Vémi Zoltán

Kapcsolat:

Richter Gedeon Nyrt.
https://www.gedeonrichter.com//hu-hu/kapcsolat
Hatóság: OGYÉI

A weboldal nőgyógyászati szakmai tartalmát lektorálta: Dr. Farkas Erika nőgyógyász szakorvos

Amennyiben egy gyógyszerrel kapcsolatban mellékhatást vagy minőségi reklamációt szeretne bejelenteni, a következő lehetőségek bármelyikén megteheti:

Tel: +36 1 505 7032

Vagy az alábbi felületen:

https://www.gedeonrichter.com//hu-hu/kapcsolat

illetve a következő e-mail-címek bármelyikén:
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.