intimzona információ

Hogy mindent egy helyen megtalálj, ami a szerelemmel, szexszel, intimitással, és főleg a fogamzásgátlással kapcsolatban érdekelhet. Olvass bennünket, sok tippet, érdekes cikket találhatsz az oldalunkon. Oszd meg velünk tapasztalataidat, vagy kérdezz szakértőinktől. Tarts velünk, s kövess minket az IntimZóna Facebook oldalán is.

Hallgass a szexről! – Ha nem akarod, hogy könnyűvérűnek nézzenek

Hallgass a szexről! – Ha nem akarod, hogy könnyűvérűnek nézzenek

Ó, hányszor halljuk még ma is, hogy az a nő, aki szereti a szexet, biztos fehérmájú, könnyűvérű – és ezek még a szebb kifejezések. De miért van az, hogy a szexualitás iránti vágy egy férfi esetében teljesen elfogadott, míg egy nő esetében főbenjáró bűn? A nőnek tényleg hallgatnia kell, ha szexuális téma kerül szóba?

Ugye, senki sem lepődik meg azon, ha egy férfi megfordul az utcán egy csinos nő után? Miért is lennénk meglepve, hiszen ez mindennapos, nem igaz? Ha egy nő teszi ugyanezt egy férfi után sóvárogva, mit gondolnak az emberek? Megbotránkozunk azon, hogyha egy nő szexuálisan gondol egy férfira, ez alap. Elvárjuk, hogy egy nő szemérmes legyen.

Egy nőtől nem várjuk azt, hogy érdeklődjön a szex iránt, nem akarjuk, hogy úgy gondoljon rá, mint valami jó dologra. Egyszerűbb, ha nem is gondol rá. Az, hogy gondol rá, egy dolog. De ne akarja annyira, hogy jó legyen, és ne akarja sokszor. Vagy, ha akarja, akkor ne mondja ki. Kicsit ellentmondásos, hogy a férfiak viszont szeretik, ha a barátnőjük beszél a szexről és kezdeményezi is azt, ugyanakkor rossz szemmel néznek arra a nőre, aki mondjuk társaságban a szexről beszél.

A nőtől azt várjuk, legyen szemérmes, ne nézzen szexet a tévében és ne olvasson erotikus irodalmat. Ez az elvárás. A férfinál ezzel ellentétben semmi rosszat nem látunk abban, ha pornót néz, beszél a szexről vagy nyíltan poénkodik ezen a témán. A nők valahogy más kalapban vannak a szexszel kapcsolatban is, ahogy nagyon sok mindennel így van ez.

Egy férfitől teljesen természetesnek vesszük, ha odavan a szexért, és ezt hangoztatja is. Pedig a nőknek ugyanannyi joguk van ahhoz, hogy szeressék és élvezzék a szexet, mint a férfiaknak. Nincs olyan, hogy egy nő ne beszélhetne arról, mik a vágyai. Egy párkapcsolatban sokkal könnyebb és nyíltabb lehet a szexuális élet akkor, ha a nő és a férfi egyenrangúak az ágyban, és a nő megoszthatja fantáziáit, vágyait.

Ugye teljesen normális, ha vannak olyan párkapcsolatok, amelyekben a nő több szexet akar, mint a partnere? Sok pár éli úgy az életét, hogy nincsenek teljesen egy hullámhosszon ebben, mégis képesek megbeszélni. Mi lenne, ha a nő egyáltalán nem szólhatna a szexről? Nem lenne jó a kapcsolat, hiszen az csak beletörődés lenne. Mégis hány nő van, aki inkább nem beszél ezekről a dolgokról, mert úgy érzi, neki nem szabad... mert ugye mit gondolnának mások akkor, ha kiderülne, hogy ő szereti a szexet, vágyja az intimitást?

A hangsúly ennél a témánál azon van, hogy ki milyen intelligensen tudja kezelni. Egy intelligens ember nem beszél közönségesen és nem ragadtatja el magát, ha a szexről van szó. De vannak vágyai és semmi baj nincs azzal, ha ezeket kinyilatkoztatja a partnerének.

 

Tarjáni Rita

 

 


Szex az éteren át – a távolsági kapcsolatok pozitív oldala
Szex az éteren át – a távolsági kapcsolatok pozitív oldala
Cukorbeteg vagy? Íme, 7 tipp az egészséges szexuális életért
Cukorbeteg vagy? Íme, 7 tipp az egészséges szexuális életért
Bombanő, kontra jó kedélyű dundi – Te kit választanál?
Bombanő, kontra jó kedélyű dundi – Te kit választanál?
Így tartsd meg a szerelmed!
Így tartsd meg a szerelmed!
Online Nőgyógyászati Tanácsadás
Online Nőgyógyászati Tanácsadás
Ha beszélgetni szeretnél, szerelemről, szexről, vagy épp valami olyasmibe ugrottál fejest, ami esetleg még korai volt, ne habozz, mindenre van megoldás!
SZERELEM | SZEXUALITÁS | FOGAMZÁSGÁTLÁS
impresszum | adatvédelmi nyilatkozat | felhasználási feltételek | mellékhatás bejelentés

Impresszum

Az IntimZóna weboldalt a Richter Gedeon Nyrt. üzemelteti. A portál szerkesztését és karbantartását a HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség végzi a Richter Gedeon Nyrt. megbízásából.

Portál üzemeltetője

Richter Gedeon Nyrt.
Székhely: 1103 Budapest, Gyömrői út 19-21.
Cg.: 01-10-040944 (Cégbíróság: Fővárosi Bíróság)
Adószám: 10484878-2-44

Portál szerkesztője, karbantartója

HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség
Székhely: 1037 Budapest, Montevideo utca 7.
Email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Főszerkesztő: Örkényi Gabriella
Szerkesztőségi főmunkatárs: Kovács –Hain Zsuzsanna
Munkatársak: Balogh Ferenc, Dr. Jármi Hilda, Földi Miklós, Frank Róbert, Haris Éva, Kapuvári Tamás, Ligeti Anna, Molnár Miklós, Serbán Richárd, Szarvas Zoltán, Tarjáni Rita, Tóth Anna, Vémi Zoltán

Kapcsolat:

Richter Gedeon Nyrt.
https://www.gedeonrichter.com//hu-hu/kapcsolat
Hatóság: OGYÉI

A weboldal nőgyógyászati szakmai tartalmát lektorálta: Dr. Farkas Erika nőgyógyász szakorvos

Amennyiben egy gyógyszerrel kapcsolatban mellékhatást vagy minőségi reklamációt szeretne bejelenteni, a következő lehetőségek bármelyikén megteheti:

Tel: +36 1 505 7032

Vagy az alábbi felületen:

https://www.gedeonrichter.com//hu-hu/kapcsolat

illetve a következő e-mail-címek bármelyikén:
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.