intimzona információ

Hogy mindent egy helyen megtalálj, ami a szerelemmel, szexszel, intimitással, és főleg a fogamzásgátlással kapcsolatban érdekelhet. Olvass bennünket, sok tippet, érdekes cikket találhatsz az oldalunkon. Oszd meg velünk tapasztalataidat, vagy kérdezz szakértőinktől. Tarts velünk, s kövess minket az IntimZóna Facebook oldalán is.

A férfi

A férfi

Sok férfi szerint abból áll a férfilét, hogy túlteng a tesztoszteron, rendben van a méret, megfelelő a verda és van, mit e tejbe aprítani. Azt hiszik, ezek azok a tulajdonságok, amelytől férfi a férfi. Úgy hiszik, ezektől máris hanyatt dől a női nem, elhárulnak az akadályok és nyílnak az ajtók.

A férfi

De mitől férfi a férfi egy nő számára? Mikor mondjuk azt nyugalommal felsóhajtva, hogy megtaláltam az „uramat”? Mi teszi a férfit az erősebb nemmé?

A nők az érzelmeikkel látnak. Az érzelmek vezetik őket, és azok határozzák meg döntéseiket. Emiatt egy nő képtelen arra, hogy egy olyan kapcsolatban éljen, ahol csak a testiség és a külsőségek uralkodnak. A nő számára sokkal fontosabb a lelki oldal, az érzelmi biztonság, az intimitás megléte egy kapcsolatban.

Ha megkérdezlek, hogy számodra milyen az igazi férfi, mit válaszolnál?

Mik azok a jegyek, amelyek számodra férfivá teszik az ellenkező nemű embert? Erős, bátor, felnőtt hozzád és kellőképp magabiztos, tudja, mit csinál. Emellett persze odafigyel rád, és a közös célok mellett saját tervei is vannak, igaz? Ja, és ezeket a terveket képes végigvinni, megvalósítani. Nem ül ölbe tett kézzel arra várva, hogy majd te megoldod. Ugye ilyen férfira vágysz? Ezt vágyja már az emberiség létezése óta minden nő.

A férfi a nő menekülése. Az a „hely”, ahol biztonságban van a szerelmed. A férfi csak téged akar, nem létezik számára másik nő. Az igazi férfi soha nem hajol meg, soha nem veszíti el vezető szerepét a kapcsolatban, mindezt azonban szeretettel és totális tisztelettel teszi. Nem uralkodik és nem agresszív.

A döntéseit képes maga meghozni, és ezekért szembeszáll bárkivel. Azonban elismeri, ha tévedett, és viseli is a következményeket. Nem menekül el a konfliktus elől, azonban a vitát intelligensen vezényli le, nem ragadtatja el magát.

Mit tud még a férfi? Otthont teremt. Dolgozik és áldozatokat hoz a családjáért. Ugyanígy tesz a nő is, de akárhogy is vannak olyanok, akik el akarják mosni a nemi szerepeket, azok fennmaradnak, míg világ a világ. Mert a nő nem élhet a férfi vezetése és útmutatása nélkül. A férfinak és a nőnek is megvan a maga feladata egy kapcsolatban. A nő is képes beverni egy szöget a falba vagy felfúrni egy polcot, de ha lehet, megnyugvással adja át ezeket és az ezekhez hasonló feladatokat egy férfinak.

A férfinak ugyanakkor szüksége van a női útmutatásra. A háttérre, amit csak a nő adhat meg számára. Az otthonba, amelyet a férfi teremt, a nő biztosít meleget, a nő ruházza fel azokkal a tulajdonságokkal, amelytől az valódi otthonná válik.

A nő adja az egészhez az érzelmeket, ezek nélkül a férfi csak férfi marad, nem válik belőle társ, apa, szerető. Erre mondják, hogy minden férfi mögött ott áll egy nő. Ám minden nő előtt pajzsként ott áll a férfi.


5 lépés az igazi intimitásért
5 lépés az igazi intimitásért
Ha nincs kedved a szexhez, nem kell csinálnod
Ha nincs kedved a szexhez, nem kell csinálnod
Izgalmas  szexuális élmény fiatalkorban
Izgalmas szexuális élmény fiatalkorban
Nőtt vagy csökkent a libidód a karanténban?
Nőtt vagy csökkent a libidód a karanténban?
Online Nőgyógyászati Tanácsadás
Online Nőgyógyászati Tanácsadás
Ha beszélgetni szeretnél, szerelemről, szexről, vagy épp valami olyasmibe ugrottál fejest, ami esetleg még korai volt, ne habozz, mindenre van megoldás!
SZERELEM | SZEXUALITÁS | FOGAMZÁSGÁTLÁS
impresszum | adatvédelmi nyilatkozat | felhasználási feltételek | mellékhatás bejelentés

Impresszum

Az IntimZóna weboldalt a Richter Gedeon Nyrt. üzemelteti. A portál szerkesztését és karbantartását a HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség végzi a Richter Gedeon Nyrt. megbízásából.

Portál üzemeltetője

Richter Gedeon Nyrt.
Székhely: 1103 Budapest, Gyömrői út 19-21.
Cg.: 01-10-040944 (Cégbíróság: Fővárosi Bíróság)
Adószám: 10484878-2-44

Portál szerkesztője, karbantartója

HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség
Székhely: 1037 Budapest, Montevideo utca 7.
Email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Főszerkesztő: Örkényi Gabriella
Szerkesztőségi főmunkatárs: Kovács –Hain Zsuzsanna
Munkatársak: Balogh Ferenc, Dr. Jármi Hilda, Földi Miklós, Frank Róbert, Haris Éva, Kapuvári Tamás, Ligeti Anna, Molnár Miklós, Serbán Richárd, Szarvas Zoltán, Tarjáni Rita, Tóth Anna, Vémi Zoltán

Kapcsolat:

Richter Gedeon Nyrt.
https://www.richter.hu/hu-HU/kapcsolat/Pages/Kapcsolat.aspx
Hatóság: OGYÉI

Amennyiben egy gyógyszerrel kapcsolatban mellékhatást vagy minőségi reklamációt szeretne bejelenteni, a következő lehetőségek bármelyikén megteheti:

az alábbi felületen:

https://www.richter.hu/hu-HU/kapcsolat/Pages/Mellekhatasbejelentes.aspx

illetve a következő e-mail-címek bármelyikén:
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.