intimzona információ

Hogy mindent egy helyen megtalálj, ami a szerelemmel, szexszel, intimitással, és főleg a fogamzásgátlással kapcsolatban érdekelhet. Olvass bennünket, sok tippet, érdekes cikket találhatsz az oldalunkon. Oszd meg velünk tapasztalataidat, vagy kérdezz szakértőinktől. Tarts velünk, s kövess minket az IntimZóna Facebook oldalán is.

Honnan tudhatod, hogy jó úton jársz egy hosszú kapcsolat felé?

Honnan tudhatod, hogy jó úton jársz egy hosszú kapcsolat felé?

Ha tudnánk, hogy valóban mi a hosszú kapcsolatok titka, nem lenne válás, nem lennének szakadások a párok életében. Természetesen nem azt szeretnénk most taglalni, hogy hogyan élhetsz egy partnerrel életed végéig, boldogságban, inkább azt, hogy hogyan tudsz kitartani minél tovább úgy, hogy ez megelégedéssel töltsön el.

Honnan tudhatod, hogy jó úton jársz egy hosszú kapcsolat felé?Vannak kapcsolatok, amelyek már a keletkezésükkor halálra vannak ítélve. Egyszerűen a két ember nem passzol, a gondolataik távol járnak egymástól, és nincsenek valódi, közös céljaik. Ám ennek az ellenkezője is igaz: vannak olyan párok, akik annyira egymásnak valók, mint a borsó meg a héja. Természetesen nincs garancia arra, hogy minden kapcsolat működni fog. Vannak azonban olyan jelek, amelyek arra utalnak, hogy igenis jó úton haladsz a hosszú, boldog párkapcsolat felé.

1. Rendszeresen szórakozni mész vele

Ez még akkor is fontos, ha már évek óta vagytok egymás mellett. Az intimitás megtartása az egyik leglényegesebb dolog egy kapcsolatban, ám az, hogy hogyan tudjuk megőrizni, kevésbé nyilvánvaló. Az biztos, hogy harcolni kell az olyan dolgok ellen, amelyek rombolják az intimitást; ilyen például az egymás felé irányuló, folyamatos elvárások halmaza. Növelni kell azoknak a dolgoknak a számát, amelyek táplálják az intimitást és inspirálják a kapcsolatot. Az egyik ilyen a közös szórakozással töltött idő. Vezessetek be rendszeres randizást, bulizást, olyan tevékenységeket, amelyeket mindketten élveztek. A sikeres, boldog párok tagjai jól érzik magukat egymás társaságában, tudják, hogy az újdonságok pozitív töltetet adnak a kapcsolatuknak. Ezért sokat szórakoznak, nevetnek, játszanak együtt.

2. Nem titkolózol előtte

Az apró titkok megmérgezik a kapcsolatot. Bármiről is legyen szó: akár egy eltitkolt vásárlásról vagy akár az érzéseidről, biztos, hogy nem lesz hosszú életű a kapcsolat, ha nem mondotok egymásnak igazat. Ha már kapcsolatban éltek, akkor a kettősötök legyen a legfontosabb, ne az egótok.

3. Megérinted, amikor csak lehet

Azok a párok, akik szeretik egymást, megmutatják azt, még azokban a nehéz időkben is, amikor nincs minden olyan összhangban. Érintsétek meg egymást minél gyakrabban; tedd a kezed a lábára, miközben vezet, öleld, amikor csak teheted és csókold, amikor csak teheted.

4. Képes vagy elengedni a haragot

A harag megsemmisíti az emberi kapcsolatokat. Tehát a legjobb, amit tehetsz, hogy elszámolsz tízig, és elmondod a partnerednek, hogy mérges vagy rá valamiért. Fejtsd ki, hogy miért. Ne félj a valódi érzéseidtől. Minél többet mutatsz meg a partnerednek abból, hogy mi bánt meg, annál jobban meg fogja érezni, hogyan tud segíteni.

5. Szereted és tiszteled a társad és ő is téged

A jó kapcsolatokban a felek arra törekszenek, hogy megfeleljenek partnerüknek. Lehet, hogy ez nem hangzik épp a legjobban, de így van. Mindenkiben benne van egy egészséges megfelelési vágy. Ez azért van így, mert a szerelmesek valóban szeretnék látni, hogy a társuk boldog. Aggódnak, amikor párjuk boldogtalannak tűnik, próbálnak megoldást találni a problémára. Szeretettel, tisztelettel fordulnak partnerük felé, és ez már egy olyan út, amely a hosszú boldogság felé vezet.

Kovács-Hain Zsuzsa


Idősebb pasi az ideálod? Ezekre a dolgokra figyelj
Idősebb pasi az ideálod? Ezekre a dolgokra figyelj
Nem kell a szex!
Nem kell a szex!
Így kerüld el a hólyaghurutot szex után
Így kerüld el a hólyaghurutot szex után
Lehet jól vagy rosszul csókolni?
Lehet jól vagy rosszul csókolni?
Online Nőgyógyászati Tanácsadás
Online Nőgyógyászati Tanácsadás
Ha beszélgetni szeretnél, szerelemről, szexről, vagy épp valami olyasmibe ugrottál fejest, ami esetleg még korai volt, ne habozz, mindenre van megoldás!
SZERELEM | SZEXUALITÁS | FOGAMZÁSGÁTLÁS
impresszum | adatvédelmi nyilatkozat | felhasználási feltételek | mellékhatás bejelentés

Impresszum

Az IntimZóna weboldalt a Richter Gedeon Nyrt. üzemelteti. A portál szerkesztését és karbantartását a HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség végzi a Richter Gedeon Nyrt. megbízásából.

Portál üzemeltetője

Richter Gedeon Nyrt.
Székhely: 1103 Budapest, Gyömrői út 19-21.
Cg.: 01-10-040944 (Cégbíróság: Fővárosi Bíróság)
Adószám: 10484878-2-44

Portál szerkesztője, karbantartója

HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség
Székhely: 1037 Budapest, Montevideo utca 7.
Email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Főszerkesztő: Örkényi Gabriella
Szerkesztőségi főmunkatárs: Kovács –Hain Zsuzsanna
Munkatársak: Balogh Ferenc, Dr. Jármi Hilda, Földi Miklós, Frank Róbert, Haris Éva, Kapuvári Tamás, Ligeti Anna, Molnár Miklós, Serbán Richárd, Szarvas Zoltán, Tarjáni Rita, Tóth Anna, Vémi Zoltán

Kapcsolat:

Richter Gedeon Nyrt.
https://www.gedeonrichter.com//hu-hu/kapcsolat
Hatóság: OGYÉI

A weboldal nőgyógyászati szakmai tartalmát lektorálta: Dr. Kállai Miklós nőgyógyász szakorvos

Amennyiben egy gyógyszerrel kapcsolatban mellékhatást vagy minőségi reklamációt szeretne bejelenteni, a következő lehetőségek bármelyikén megteheti:

Tel: +36 1 505 7032

Vagy az alábbi felületen:

https://www.gedeonrichter.com//hu-hu/kapcsolat

illetve a következő e-mail-címek bármelyikén:
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.