intimzona információ

Hogy mindent egy helyen megtalálj, ami a szerelemmel, szexszel, intimitással, és főleg a fogamzásgátlással kapcsolatban érdekelhet. Olvass bennünket, sok tippet, érdekes cikket találhatsz az oldalunkon. Oszd meg velünk tapasztalataidat, vagy kérdezz szakértőinktől. Tarts velünk, s kövess minket az IntimZóna Facebook oldalán is.

Ennél kínosabb már nem is lehetne

Ennél kínosabb már nem is lehetne

Bizonyára neked is van olyan szextörténeted, amire pironkodva, vagy épp széles mosollyal emlékszel vissza.

Anita (22) – Mi csak kirándultunk

Home office-ban dolgozunk a pasimmal, így a bezártság már kezdett az agyunkra menni. Elmentünk hát egy jó kis kirándulásra. Még szendvicseket is csináltam, szóval úgy indultunk neki, hogy nem jövünk haza egy óra múlva. Túrázgattunk az erdőben, amikor egyszer csak a pasim beindulva a hátam mögé került. Leraktuk a kabátját az avarba, és vadul szexelni kezdtünk. Amikor egy pillanatra felnéztem közben, akkor vettem észre, hogy egy ösvény mellett vagyunk, ahol épp elment két másik túrázó. Jó napjuk lehetett.

Feri (30) – Kattant a zár

Azt hiszem, ennél kínosabb jelenetem nem lehet már soha az életben. Olyan húszéves lehettem, amikor a barátnőmmel épp a „matek” közepén tartottunk, amikor egyszer csak kattant a kis bérelt lakásom zárja. Abban a pillanatban nem is tudatosult bennem, hogy mi történik, mert épp annyira jó volt. Az anyám azonban két perc múlva a hálószoba ajtajában állt, lefagyva, mi pedig pont a csúcson, a barátnőm még sikítozott is. Háát, utána nem főzött anyuci kakaót.

Tamara (25) – Kellemetlen élmény

A barátommal egy hosszú hétvégére készültünk, és előtte nálunk aludt, hogy könnyebb legyen másnap az indulás. Ahogy jött az éjszaka, már nagyon izgatottak voltunk, szexelni akartunk, de kicsit tartottam attól, hogy valaki meghallja. Az azonban, hogy a kutyám egész éjjel ugatni fog, meg sem fordult a fejemben. Bárhogy mozdultunk, ugatni kezdett, felverte az egész házat. Természetesen semmi sem lett a jó kis programunkból.

Alfréd (23) – Iskolai fellépés

Amikor a barátnőmmel épp a földön hancúroztunk, betoppant a nagymamám. Természetesen nem akart hinni a szemének, hogy a kisunokája mit keres a földön egy lánnyal, ezért simán bevette, hogy a suliban tartandó kortárs táncelőadásra készülünk. Elég kínos volt, de azért jót röhögünk rajta, ha szóba kerül.

Gréti (26) – Nem nekem volt ciki

Az expasim egy jól ápolt, jóképű herceg volt. Tényleg minden stimmelt köztünk. Szuper volt a szex is. Az egyik alkalommal azonban fullasztó élményben volt részem. Az orgazmus kellős közepén tartottam, amikor egyszer csak szellentett. Kész… ahogy mondani szokták, meghalt a buli.

Viktor (22) – A vidéki romantika gyönyörei

Egy vidéki kis házikóban ünnepeltünk a kétéves évfordulónkat a szerelmemmel. A nyaralóban egy másik pár is volt rajtunk kívül, akiknek két gyerekük is volt. Miénk volt az emelet, a családé a földszint. A hálószobánk pont a lenti háló felett volt. Az ágyunk őrülten nyikorgott, és minden mozdulatunkat hallották a földszinten. Reggel, amikor összefutottunk a kertben, nem győztük kerülni a tekintetüket.

Neked volt már hasonló kínos szex-baleseted? Ha gondolod, írd meg nekünk.

 

Ligeti Anna


Légy formabontó most karácsonykor!
Légy formabontó most karácsonykor!
Mit szeretnek a nők a szexben?  (18+)
Mit szeretnek a nők a szexben? (18+)
A srác komolyan gondolja?
A srác komolyan gondolja?
Ha sosem volt még orgazmusod, így lehet
Ha sosem volt még orgazmusod, így lehet
Online Nőgyógyászati Tanácsadás
Online Nőgyógyászati Tanácsadás
Ha beszélgetni szeretnél, szerelemről, szexről, vagy épp valami olyasmibe ugrottál fejest, ami esetleg még korai volt, ne habozz, mindenre van megoldás!
SZERELEM | SZEXUALITÁS | FOGAMZÁSGÁTLÁS
impresszum | adatvédelmi nyilatkozat | felhasználási feltételek | mellékhatás bejelentés

Impresszum

Az IntimZóna weboldalt a Richter Gedeon Nyrt. üzemelteti. A portál szerkesztését és karbantartását a HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség végzi a Richter Gedeon Nyrt. megbízásából.

Portál üzemeltetője

Richter Gedeon Nyrt.
Székhely: 1103 Budapest, Gyömrői út 19-21.
Cg.: 01-10-040944 (Cégbíróság: Fővárosi Bíróság)
Adószám: 10484878-2-44

Portál szerkesztője, karbantartója

HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség
Székhely: 1037 Budapest, Montevideo utca 7.
Email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Főszerkesztő: Örkényi Gabriella
Szerkesztőségi főmunkatárs: Kovács –Hain Zsuzsanna
Munkatársak: Balogh Ferenc, Dr. Jármi Hilda, Földi Miklós, Frank Róbert, Haris Éva, Kapuvári Tamás, Ligeti Anna, Molnár Miklós, Serbán Richárd, Szarvas Zoltán, Tarjáni Rita, Tóth Anna, Vémi Zoltán

Kapcsolat:

Richter Gedeon Nyrt.
https://www.gedeonrichter.com//hu-hu/kapcsolat
Hatóság: OGYÉI

A weboldal nőgyógyászati szakmai tartalmát lektorálta: Dr. Palczert Miklós nőgyógyász szakorvos

Amennyiben egy gyógyszerrel kapcsolatban mellékhatást vagy minőségi reklamációt szeretne bejelenteni, a következő lehetőségek bármelyikén megteheti:

Tel: +36 1 505 7032

Vagy az alábbi felületen:

https://www.gedeonrichter.com//hu-hu/kapcsolat

illetve a következő e-mail-címek bármelyikén:
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.