intimzona információ

Hogy mindent egy helyen megtalálj, ami a szerelemmel, szexszel, intimitással, és főleg a fogamzásgátlással kapcsolatban érdekelhet. Olvass bennünket, sok tippet, érdekes cikket találhatsz az oldalunkon. Oszd meg velünk tapasztalataidat, vagy kérdezz szakértőinktől. Tarts velünk, s kövess minket az IntimZóna Facebook oldalán is.

A férfi

A férfi

Sok férfi szerint abból áll a férfilét, hogy túlteng a tesztoszteron, rendben van a méret, megfelelő a verda és van, mit e tejbe aprítani. Azt hiszik, ezek azok a tulajdonságok, amelytől férfi a férfi. Úgy hiszik, ezektől máris hanyatt dől a női nem, elhárulnak az akadályok és nyílnak az ajtók.

De mitől férfi a férfi egy nő számára? Mikor mondjuk azt nyugalommal felsóhajtva, hogy megtaláltam az „uramat”? Mi teszi a férfit az erősebb nemmé?

A nők az érzelmeikkel látnak. Az érzelmek vezetik őket, és azok határozzák meg döntéseiket. Emiatt egy nő képtelen arra, hogy egy olyan kapcsolatban éljen, ahol csak a testiség és a külsőségek uralkodnak. A nő számára sokkal fontosabb a lelki oldal, az érzelmi biztonság, az intimitás megléte egy kapcsolatban.

Ha megkérdezlek, hogy számodra milyen az igazi férfi, mit válaszolnál?

Mik azok a jegyek, amelyek számodra férfivá teszik az ellenkező nemű embert? Erős, bátor, felnőtt hozzád és kellőképp magabiztos, tudja, mit csinál. Emellett persze odafigyel rád, és a közös célok mellett saját tervei is vannak, igaz? Ja, és ezeket a terveket képes végigvinni, megvalósítani. Nem ül ölbe tett kézzel arra várva, hogy majd te megoldod. Ugye ilyen férfira vágysz? Ezt vágyja már az emberiség létezése óta minden nő.

A férfi a nő menekülése. Az a „hely”, ahol biztonságban van a szerelmed. A férfi csak téged akar, nem létezik számára másik nő. Az igazi férfi soha nem hajol meg, soha nem veszíti el vezető szerepét a kapcsolatban, mindezt azonban szeretettel és totális tisztelettel teszi. Nem uralkodik és nem agresszív.

A döntéseit képes maga meghozni, és ezekért szembeszáll bárkivel. Azonban elismeri, ha tévedett, és viseli is a következményeket. Nem menekül el a konfliktus elől, azonban a vitát intelligensen vezényli le, nem ragadtatja el magát.

Mit tud még a férfi?

Otthont teremt. Dolgozik és áldozatokat hoz a családjáért. Ugyanígy tesz a nő is, de akárhogy is vannak olyanok, akik el akarják mosni a nemi szerepeket, azok fennmaradnak, míg világ a világ. Mert a nő nem élhet a férfi vezetése és útmutatása nélkül. A férfinak és a nőnek is megvan a maga feladata egy kapcsolatban. A nő is képes beverni egy szöget a falba vagy felfúrni egy polcot, de ha lehet, megnyugvással adja át ezeket és az ezekhez hasonló feladatokat egy férfinak.

A férfinak ugyanakkor szüksége van a női útmutatásra. A háttérre, amit csak a nő adhat meg számára. Az otthonba, amelyet a férfi teremt, a nő biztosít meleget, a nő ruházza fel azokkal a tulajdonságokkal, amelytől az valódi otthonná válik.

A nő adja az egészhez az érzelmeket, ezek nélkül a férfi csak férfi marad, nem válik belőle társ, apa, szerető. Erre mondják, hogy minden férfi mögött ott áll egy nő. Ám minden nő előtt pajzsként ott áll a férfi.

 

Ligeti Anna


Készülj fel a Valentin-napra 5 lépésben
Készülj fel a Valentin-napra 5 lépésben
Egy laza kis flört a strandon – kell ennél jobb nyári program?
Egy laza kis flört a strandon – kell ennél jobb nyári program?
5 dolog, amitől kiakadnak a pasik az ágyban
5 dolog, amitől kiakadnak a pasik az ágyban
Te tudod, honnan ered a franciacsók? – 5 érdekesség a csókról, amit valószínűleg még nem tudtál
Te tudod, honnan ered a franciacsók? – 5 érdekesség a csókról, amit valószínűleg még nem tudtál
Online Nőgyógyászati Tanácsadás
Online Nőgyógyászati Tanácsadás
Ha beszélgetni szeretnél, szerelemről, szexről, vagy épp valami olyasmibe ugrottál fejest, ami esetleg még korai volt, ne habozz, mindenre van megoldás!
SZERELEM | SZEXUALITÁS | FOGAMZÁSGÁTLÁS
impresszum | adatvédelmi nyilatkozat | felhasználási feltételek | mellékhatás bejelentés

Impresszum

Az IntimZóna weboldalt a Richter Gedeon Nyrt. üzemelteti. A portál szerkesztését és karbantartását a HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség végzi a Richter Gedeon Nyrt. megbízásából.

Portál üzemeltetője

Richter Gedeon Nyrt.
Székhely: 1103 Budapest, Gyömrői út 19-21.
Cg.: 01-10-040944 (Cégbíróság: Fővárosi Bíróság)
Adószám: 10484878-2-44

Portál szerkesztője, karbantartója

HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség
Székhely: 1037 Budapest, Montevideo utca 7.
Email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Főszerkesztő: Örkényi Gabriella
Szerkesztőségi főmunkatárs: Kovács –Hain Zsuzsanna
Munkatársak: Balogh Ferenc, Dr. Jármi Hilda, Földi Miklós, Frank Róbert, Haris Éva, Kapuvári Tamás, Ligeti Anna, Molnár Miklós, Serbán Richárd, Szarvas Zoltán, Tarjáni Rita, Tóth Anna, Vémi Zoltán

Kapcsolat:

Richter Gedeon Nyrt.
https://www.gedeonrichter.com//hu-hu/kapcsolat
Hatóság: OGYÉI

A weboldal nőgyógyászati szakmai tartalmát lektorálta: Dr. Farkas Erika nőgyógyász szakorvos

Amennyiben egy gyógyszerrel kapcsolatban mellékhatást vagy minőségi reklamációt szeretne bejelenteni, a következő lehetőségek bármelyikén megteheti:

Tel: +36 1 505 7032

Vagy az alábbi felületen:

https://www.gedeonrichter.com//hu-hu/kapcsolat

illetve a következő e-mail-címek bármelyikén:
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.