intimzona információ

Hogy mindent egy helyen megtalálj, ami a szerelemmel, szexszel, intimitással, és főleg a fogamzásgátlással kapcsolatban érdekelhet. Olvass bennünket, sok tippet, érdekes cikket találhatsz az oldalunkon. Oszd meg velünk tapasztalataidat, vagy kérdezz szakértőinktől. Tarts velünk, s kövess minket az IntimZóna Facebook oldalán is.

Üzenem a friss házasoknak…

Üzenem a friss házasoknak…

Minden ember, aki épp házasodik, hatalmas tervekkel, őrületes célokkal teszi ezt. Én is így mentem férjhez, de szerencsére az élet tanít, amiben néha nincs köszönet, de fontos üzeneteket tartogatnak ezek a tanítások.

Üzenem a friss házasoknak…

Hétvégén véletlen tanúja voltam egy templomi házasságkötésnek. A fiú és a lány boldog arccal keltek egybe, látszott rajtuk, hogy semmire sem vágynak jobban, és ez eddigi életük legcsodásabb napja. Amíg a templom ajtajában félrehúzódva figyeltem őket, megrohantak az érzések: egy kis nosztalgia keveredett azzal a jóleső boldogsággal, ami bennem kavarog mindig. Elégedett vagyok az életemmel, de nem vezetett ide könnyű út.

Összegyűjtöttem 5 jó tanácsot, amely segít, hogy hosszú, boldog házasságban élhess.

Figyelj mindig a párodra

Nagyon fontos, hogy egy házasságban figyeljünk egymásra. Ha ez nem valósul meg, akkor azok a nagyratörő, közös célok, amelyekkel együtt indultunk útnak, lassan elhalványodnak, és helyüket átveszi a közöny. A figyelem nem kerül semmibe, alkalmazd hát minden pillanatban. Amikor már idős leszel, és visszatekintesz az életedre, számot vetsz a tetteiddel, ne a figyelem hiánya legyen az, amit felróhatsz magadnak, hiszen nincs is annál könnyebb mint figyelni arra, amit a másik mond, vagy tesz.

Ne hidd, hogy mindig minden fenékig tejfel

Üzenem a friss házasoknak…

A házasság nem azért jó, mert azt mondhatod, hogy felesége/férje vagyok valakinek. Hú, de izgi… A házasság olyan kötelék, amely jóban és rosszban összeköt (tényleg). Ki kell tartanod akkor is, ha nem fűlik hozzá a fogad. Nem szabad azt hinned, hogy minden mindig olyan lesz, mint az első napon. Nem lesz olyan! Hiba volna azt gondolni, hogy problémák és gondok nélküli élet vár rád. Egy kapcsolatban mindig adódnak gondok, bajok, de az életetek még jobb is lehet, ha ti úgy alakítjátok. Az, hogy ki milyen házasságban él, sok dologtól függ, és ezek mind-mind olyan dolgok, amelyekre a házaspárnak van ráhatása. Csak ti alakítjátok az életeteket, senki más.

Adj legalább egyszer még egy esélyt

Természetesen van olyan helyzet, amikor azt érzed majd, hogy kész, vége, nem vagy képes tovább csinálni ezt az egészet. Ám ilyenkor gondolj arra, hogy vajon te mindig mindent tökéletesen csináltál-e. Ha a válaszod nem (márpedig tökéletesség nem létezik), akkor mi tart vissza attól, hogy a szerelmednek is adj még egy esélyt. Szinte mindegy, hogy miről van szó, mindent meg lehet beszélni, mindenre lehet megoldást találni. Természetesen előfordulhat, hogy kutyából nem lesz szalonna, és a párod többször is elköveti ugyanazt a hibát. Lehet, hogy már nem lehet tolerálni, és szakítanál, válnál, de azért mindig mérlegelj.

A szex fontos

Igen, ezt mindenki tudja. Ám a házasságban valahogy olyanná válik az ember, mintha a papír megakadályozná a vágyak felszínre törését, és a rutin felirat éktelenkedne a hitvesi ágy fejtámláján. Ezt el kell felejteni, és úgy kell élni, mintha állandóan a nászutunkon lennénk. Ez a titok. A szex ugyanis nagyon fontos ahhoz, hogy a hétköznapok zökkenőmentesek legyenek.

Minden nap hódítsd meg újra

Tapasztalatom szerint a házasságban élők zöme elkényelmesedik. Nem ad arra, hogy a párja minden nap újra beleszeressen. Pedig ez egy olyan fontos tényező egy házasságban (de még akkor is, ha csak együtt jártok), amelyről nem szabad megfeledkezni. A szerelem csak akkor marad örök, ha úgy állsz a házastársadhoz, hogy örömöd leled abban, hogy újra és újra beléd szeret, te pedig őbelé. Minden nap. A nehéz időszakokban is.

Kovács-Hain Zsuzsa


Elmúlt a szerelem? Még házasságban is érdemes ezekre figyelni!
Elmúlt a szerelem? Még házasságban is érdemes ezekre figyelni!
A szex passzoljon, utána jöhet a többi
A szex passzoljon, utána jöhet a többi
A szex és a szerelem egymáshoz való viszonya 
A szex és a szerelem egymáshoz való viszonya 
Függőség, az egészségtelen párkapcsolat
Függőség, az egészségtelen párkapcsolat
Online Nőgyógyászati Tanácsadás
Online Nőgyógyászati Tanácsadás
Ha beszélgetni szeretnél, szerelemről, szexről, vagy épp valami olyasmibe ugrottál fejest, ami esetleg még korai volt, ne habozz, mindenre van megoldás!
SZERELEM | SZEXUALITÁS | FOGAMZÁSGÁTLÁS
impresszum | adatvédelmi nyilatkozat | felhasználási feltételek | mellékhatás bejelentés

Impresszum

Az IntimZóna weboldalt a Richter Gedeon Nyrt. üzemelteti. A portál szerkesztését és karbantartását a HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség végzi a Richter Gedeon Nyrt. megbízásából.

Portál üzemeltetője

Richter Gedeon Nyrt.
Székhely: 1103 Budapest, Gyömrői út 19-21.
Cg.: 01-10-040944 (Cégbíróság: Fővárosi Bíróság)
Adószám: 10484878-2-44

Portál szerkesztője, karbantartója

HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség
Székhely: 1037 Budapest, Montevideo utca 7.
Email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Főszerkesztő: Örkényi Gabriella
Szerkesztőségi főmunkatárs: Kovács –Hain Zsuzsanna
Munkatársak: Balogh Ferenc, Dr. Jármi Hilda, Földi Miklós, Frank Róbert, Haris Éva, Kapuvári Tamás, Ligeti Anna, Molnár Miklós, Serbán Richárd, Szarvas Zoltán, Tarjáni Rita, Tóth Anna, Vémi Zoltán

Kapcsolat:

Richter Gedeon Nyrt.
https://www.gedeonrichter.com//hu-hu/kapcsolat
Hatóság: OGYÉI

A weboldal nőgyógyászati szakmai tartalmát lektorálta: Dr. Palczert Miklós nőgyógyász szakorvos

Amennyiben egy gyógyszerrel kapcsolatban mellékhatást vagy minőségi reklamációt szeretne bejelenteni, a következő lehetőségek bármelyikén megteheti:

Tel: +36 1 505 7032

Vagy az alábbi felületen:

https://www.gedeonrichter.com//hu-hu/kapcsolat

illetve a következő e-mail-címek bármelyikén:
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.