intimzona információ

Hogy mindent egy helyen megtalálj, ami a szerelemmel, szexszel, intimitással, és főleg a fogamzásgátlással kapcsolatban érdekelhet. Olvass bennünket, sok tippet, érdekes cikket találhatsz az oldalunkon. Oszd meg velünk tapasztalataidat, vagy kérdezz szakértőinktől. Tarts velünk, s kövess minket az IntimZóna Facebook oldalán is.

5 belső tulajdonság, ami ellenállhatatlanná tesz egy nőt

5 belső tulajdonság, ami ellenállhatatlanná tesz egy nőt

Vannak olyan külső jegyek, amelyek minden férfi számára nagyon vonzóvá tesznek egy nőt. Ezeknek nemigen tudnak a férfiak ellenállni, és ezért van az is, hogy az utcán megfordulnak, ha szembe jön egy csinos nő. Ám mi most azokról a belső tulajdonságokról szólnánk, amelyek úgy működnek, mint ezek a külső jegyek: ellenállhatatlanná tesznek egy nőt.

Ki meri mutatni a gyengeségét

Az erős nő manapság társadalmi elvárás lett, ám a férfiak számára még mindig kissé értelmezhetetlen. Számukra az teszi vonzóvá a nőt, hogy törékeny, nőies, és igen… gyengébb is egy férfinál minden tekintetben. Ha fel is meri vállalni, az pedig bónusz. Nem kell nyafogni, hisztizni, és egyéb klisékkel hangsúlyozni ezt, mert az már inkább taszító.

Okos

Bármilyen érdekes is, a férfiak nem szeretik a buta nőket. Nem akarnak bugyuta kérdésekre válaszolgatni. Szeretik, ha a nő agyában is van valami, amit lehet szeretni. Szerintük a szépség és az ész nem zárják ki egymást. Egy okos nő kedvéért egy férfi bármire képes.

Van humora

Nincs rosszabb, mint egy olyan nő, akinek semmi humora. Ez a komorság előszobája, ahova egy férfi önszántából biztosan nem lép be. A férfiak szeretnek együtt nevetni, imádják, ha a nő, akit szeretnek, veszi a poénjaikat.

Csak egészséges mértékben féltékeny

Sarkalatos dolog. Természetesen mindenki féltékeny kicsit. Aki azt mondja, hogy ő nem, az valószínűleg nem mond igazat, vagy nem szereti a párját egy kicsit sem. Az egészséges féltékenység annak a jele, hogy szeretjük azt, akivel vagyunk. Az azonban, amikor már elhatalmasodik a féltékenység, megmérgezi a kapcsolatot, mert bizalmatlanságot feltételez.

Van önbizalma

Itt is a mértékletesség a kulcsszó. Az már visszatetsző egy férfi számára, ha egy nőnek olyan nagy az önbizalma, hogy megeszik bárkit reggelire. Ez inkább visszataszító, cseppet sem elegáns, és nem is nőies. A férfiak pedig leginkább a nőies nőket szeretik. Azért a nőért, akinek a kisugárzásán érezni, hogy szereti önmagát, a férfiak is imádni fogják.

 

Kovács-Hain Zsuzsa


Ne hagyd eltűnni a szexet!
Ne hagyd eltűnni a szexet!
Te hogyan védekezel? – A kérdésre 6 fiatal válaszolt
Te hogyan védekezel? – A kérdésre 6 fiatal válaszolt
Ő akarja, te nem – A szex nem mindig a közös nevező
Ő akarja, te nem – A szex nem mindig a közös nevező
„A boldogság könnyelmű fruska…”*
„A boldogság könnyelmű fruska…”*
Online Nőgyógyászati Tanácsadás
Online Nőgyógyászati Tanácsadás
Ha beszélgetni szeretnél, szerelemről, szexről, vagy épp valami olyasmibe ugrottál fejest, ami esetleg még korai volt, ne habozz, mindenre van megoldás!
SZERELEM | SZEXUALITÁS | FOGAMZÁSGÁTLÁS
impresszum | adatvédelmi nyilatkozat | felhasználási feltételek | mellékhatás bejelentés

Impresszum

Az IntimZóna weboldalt a Richter Gedeon Nyrt. üzemelteti. A portál szerkesztését és karbantartását a HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség végzi a Richter Gedeon Nyrt. megbízásából.

Portál üzemeltetője

Richter Gedeon Nyrt.
Székhely: 1103 Budapest, Gyömrői út 19-21.
Cg.: 01-10-040944 (Cégbíróság: Fővárosi Bíróság)
Adószám: 10484878-2-44

Portál szerkesztője, karbantartója

HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség
Székhely: 1037 Budapest, Montevideo utca 7.
Email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Főszerkesztő: Örkényi Gabriella
Szerkesztőségi főmunkatárs: Kovács –Hain Zsuzsanna
Munkatársak: Balogh Ferenc, Dr. Jármi Hilda, Földi Miklós, Frank Róbert, Haris Éva, Kapuvári Tamás, Ligeti Anna, Molnár Miklós, Serbán Richárd, Szarvas Zoltán, Tarjáni Rita, Tóth Anna, Vémi Zoltán

Kapcsolat:

Richter Gedeon Nyrt.
https://www.gedeonrichter.com//hu-hu/kapcsolat
Hatóság: OGYÉI

A weboldal nőgyógyászati szakmai tartalmát lektorálta: Dr. Palczert Miklós nőgyógyász szakorvos

Amennyiben egy gyógyszerrel kapcsolatban mellékhatást vagy minőségi reklamációt szeretne bejelenteni, a következő lehetőségek bármelyikén megteheti:

Tel: +36 1 505 7032

Vagy az alábbi felületen:

https://www.gedeonrichter.com//hu-hu/kapcsolat

illetve a következő e-mail-címek bármelyikén:
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.