intimzona információ

Hogy mindent egy helyen megtalálj, ami a szerelemmel, szexszel, intimitással, és főleg a fogamzásgátlással kapcsolatban érdekelhet. Olvass bennünket, sok tippet, érdekes cikket találhatsz az oldalunkon. Oszd meg velünk tapasztalataidat, vagy kérdezz szakértőinktől. Tarts velünk, s kövess minket az IntimZóna Facebook oldalán is.

Fesztiválozz – ésszel!

Fesztiválozz – ésszel!

Nem, nem akarok én lenni az anyukád, nem akarom megmondani, hogy mit csinálj, és mit ne. Ám mégis azt tanácsolom, hogy a közelgő fesztiválszezon ne vegye el a józan eszed, és úgy menj bele a bulikba, hogy megfogadsz egy-két jó tanácsot. Így tuti nem ér majd meglepetés.

Fesztiválozz – ésszel!

Egy fesztivál mindig szuper, maradandó élmény. Ám jobb, ha a nagyon maradandó „élményeket” sikerül elkerülnöd. Hogy ne történjen veled semmi olyan, amit nehéz visszafordítani, fontos, hogy megfogadj néhány tanácsot.

Egy fesztivál akkor jó igazán, ha barátokkal élvezi az ember, tégy így te is, és soha ne menj egyedül (semmilyen buliba nem tanácsos egyedül menni, nem csak fesztiválra).

Ha ugyanis egyedül vagy, senki nem fogja tudni, hogy hol is vagy pontosan. Ha pedig olyasmi történne, amibe nem egyeztél bele, nincs, kinek szólni.

Ha társasággal vagy, akkor is szembejöhet álmaid pasija (vagy nője), aki nélkül a további bulizás értelmét vesztené. Természetesen nem tilos ismerkedni, de jó, ha szólsz valakinek azok közül, akikkel jöttél, hogy kivel és hova mentél. Minél több embernek szólsz, annál jobb.

Fesztiválozz – ésszel!

Csak annyi alkoholt igyál, amennyit még úgy elbírsz, hogy az érzékeid nem tompulnak teljesen. Amikor az ember eljut odáig, hogy nem tudja, mit csinál, az nemcsak nem elegáns (főleg egy lány esetében), hanem nagyon veszélyes is. Sajnos akárhogy ki akarjuk zárni a lehetőségét, mégis vannak olyan emberek, akik nem szórakozni mennek egy-egy fesztiválra, hanem gyanútlan fiatalokra vadásznak, hogy a vágyaikat kielégítsék, vagy kirabolják őket. Ezért is nagyon fontos, hogy mindig tudatában légy a tetteidnek. Ha sokat iszol, a koncerteket sem fogod élvezni, ráadásul még veszélybe is sodrod magad. Fogyassz sok ásványvizet az alkohol mellett, és egyél is eleget, nehogy elájulj. Azt talán nem is kell mondani, hogy ne fogadj el senkitől italt és ételt. Készülj úgy, hogy meg tudd venni magadnak, amire szükséged van. A parti- vagy randidrogok ugyanis nagyon veszélyesek, és szinte láthatatlanul tudják az italodba/ételedbe csempészni. Ha pedig már elfogyasztod, akkor elveszítheted az eszméleted, vagy egyszerűen semmire sem fogsz emlékezni, nem tudsz majd ellenállni, és onnantól azt tesznek veled, amit csak akarnak. Résen kell lenned, mert lehet, hogy az épp téged fűző, kedves srác (vagy lány) nem is olyan kedves. Tudnod kell, hogy minden olyan szexuális tettre irányuló kísérlet, amit nem akarsz, bűncselekmény, semmit sem kell megtenned, amit nem akarsz.

Előfordulhat azonban, hogy épp egy fesztiválon találkozol valakivel, akinél cukibbat, dögösebbet, stb. még soha nem láttál, és ezzel ő is így van veled kapcsolatban. Erre az esetre legyen nálad gumi óvszer! Soha ne abban bízz, hogy a partnerednél lesz, vagy valaki mástól szerzel. Akkor is fontos ez, ha fogamzásgátló tablettát szedsz, ugyanis a tabletta nem véd a nemi úton terjedő betegségek ellen, az óvszerrel azonban jó esélyeid vannak, hogy nem kapod el, ha a partner esetleg hordoz valamilyen fertőzést. Bármi megtörténhet, ezért neked is felkészültnek kell lenned, és két lábbal kell állnod a földön. Légy mindig józan, és ha tudsz, segíts másokon, akik esetleg nem azok, és segítségre szorulnak. Minden fesztiválnak van orvosi teamje, akik mindenre felkészülnek, így bármi gond van, hozzájuk nyugodtan fordulhatsz.

Ligeti Anna


Egészítsd ki a diétád és az edzésterved – szexszel!
Egészítsd ki a diétád és az edzésterved – szexszel!
16 meglepő tény a szexről, amit még biztosan nem tudtál
16 meglepő tény a szexről, amit még biztosan nem tudtál
A férjem nem akar szexet
A férjem nem akar szexet
A nő este, a férfi  reggel
A nő este, a férfi reggel
Online Nőgyógyászati Tanácsadás
Online Nőgyógyászati Tanácsadás
Ha beszélgetni szeretnél, szerelemről, szexről, vagy épp valami olyasmibe ugrottál fejest, ami esetleg még korai volt, ne habozz, mindenre van megoldás!
SZERELEM | SZEXUALITÁS | FOGAMZÁSGÁTLÁS
impresszum | adatvédelmi nyilatkozat | felhasználási feltételek | mellékhatás bejelentés

Impresszum

Az IntimZóna weboldalt a Richter Gedeon Nyrt. üzemelteti. A portál szerkesztését és karbantartását a HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség végzi a Richter Gedeon Nyrt. megbízásából.

Portál üzemeltetője

Richter Gedeon Nyrt.
Székhely: 1103 Budapest, Gyömrői út 19-21.
Cg.: 01-10-040944 (Cégbíróság: Fővárosi Bíróság)
Adószám: 10484878-2-44

Portál szerkesztője, karbantartója

HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség
Székhely: 1037 Budapest, Montevideo utca 7.
Email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Főszerkesztő: Örkényi Gabriella
Szerkesztőségi főmunkatárs: Kovács –Hain Zsuzsanna
Munkatársak: Balogh Ferenc, Dr. Jármi Hilda, Földi Miklós, Frank Róbert, Haris Éva, Kapuvári Tamás, Ligeti Anna, Molnár Miklós, Serbán Richárd, Szarvas Zoltán, Tarjáni Rita, Tóth Anna, Vémi Zoltán

Kapcsolat:

Richter Gedeon Nyrt.
https://www.gedeonrichter.com//hu-hu/kapcsolat
Hatóság: OGYÉI

A weboldal nőgyógyászati szakmai tartalmát lektorálta: Dr. Kállai Miklós nőgyógyász szakorvos

Amennyiben egy gyógyszerrel kapcsolatban mellékhatást vagy minőségi reklamációt szeretne bejelenteni, a következő lehetőségek bármelyikén megteheti:

Tel: +36 1 505 7032

Vagy az alábbi felületen:

https://www.gedeonrichter.com//hu-hu/kapcsolat

illetve a következő e-mail-címek bármelyikén:
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.