intimzona információ

Hogy mindent egy helyen megtalálj, ami a szerelemmel, szexszel, intimitással, és főleg a fogamzásgátlással kapcsolatban érdekelhet. Olvass bennünket, sok tippet, érdekes cikket találhatsz az oldalunkon. Oszd meg velünk tapasztalataidat, vagy kérdezz szakértőinktől. Tarts velünk, s kövess minket az IntimZóna Facebook oldalán is.

Tiszta, őszinte érzelmek nélkül

Tiszta, őszinte érzelmek nélkül

Nagyon ritkák már a tiszta, igaz érzések körülöttünk, és bennünk. Magunkban nagyon akarjuk, de talán mégsem eléggé. Vagy, ha igen, akkor nem tudjuk jól „kivitelezni”. A világ fölénk tornyosul, mint valami őrületes szupercella, és magával sodor. Az érzéseink pedig olyan, de olyan bizonytalanok…

Ugye félsz? Te is félsz, hogy a múltad majd közbeszól… és nem tudod majd feldolgozni, eltűntetni azokat a sebeket, amelyek olyan mélyen benned vannak évek óta. Félsz. Félsz attól, hogy ha együtt leszel valakivel, ő beléd lát majd. Nem akarsz megnyílni senkinek. Nem akarod feláldozni, azt, ami eddig már olyan jól működött. Nem akarod átadni magad semmi bizonytalannak. Nem adod a biztosat azért, amit még nem ismersz.

Vajon neked mi maradt az emberi kapcsolataidból?

Maradsz a virtuális érzelmeknél. Ezekben nem lehet csalódni. Közelinek érzed őket magadhoz, megadják amire pillanatnyilag vágysz. De ennyi. Nem kell túl sokat mögéjük gondolni. Nem kell nagyon beleadni magad. Elég csak félig. Lassan, de biztosan távolodsz minden emberi kapcsolattól, és még az emberi érzésektől is. Nincsenek igazi konfliktusok, és mivel a valódi emberi találkozásokat is minimálisra csökkentettük, nem kell kimutatnod semmit, nem is kell igazából őszintének lenned.

Nem kell már látnod, hogy a másik összerezzen a hangodra, neked sem kell láttatnod senkivel, hogy végigcsorog az a kis izzadságcsepp a halántékodon, amikor eszedbe jut. Nem érdekes, hogy a szívverésed mennyire gyors, és az sem, hogy bizsereg-e a tested, amikor megpillantod őt.

Rettegsz attól, hogy érezz!

Sajnos belefásultunk és túlságosan kinyílt a szemünk. Te is úgy érzed, annak nincs értelme, hogy szeress valakit, hogy várj valakire, aki túl távol van ahhoz, hogy ne legyen elég az online jelenlét. Már beletörődsz, és nem akarod. Jobb, ha valami gyors, ha valami véget ér. Igazán még azelőtt, hogy elkezdődhetett volna. Rettegsz az igaz érzelmektől, és már túlságosan átgondolt minden tetted. Lekorlátozod hát, hogy ne kelljen túl sok energiát beletenned. Elfáradsz, mielőtt még tennél valamit. Félsz attól, hogy csalódni fogsz, hogy nem szeret majd igazán, hogy elhagy, hogy megcsal, hogy kifordul magából, hogy te leszel majd teljesen más. Félsz érezni, ezért nem is teszed.

Szeretni akarsz, de amikor ott van előtted a tiszta érzelem, amikor csak a karodat kéne kinyújtani érte, és a szívedet kinyitni, hogy befogadd, mégis megtorpansz. Előítéleteid vannak, és ezeknek hiszel inkább, mint a szívednek. Nincs már olyan, hogy az érzelmek visznek előre, inkább azok tartanak vissza.

Azt akarod – a lelked mélyén –, hogy szerethess és szerethessenek, de valójában nem tudod már, milyen az. Szeretnéd, ha lenne valaki, aki közel enged magához, ugyanakkor te pont ettől félsz, másokat közel engedni, őt közel engedni. Rettegsz az érzelmi kiszolgáltatottságtól, ám ha azt akarod, hogy szerelmi kapcsolatban létezz, be kell engedned valakit… Kívülről nem szerethet és te sem szeretheted. Ilyen az élet.

 

Tarjáni Rita


Valami elromlott a kapcsolatban? – Helyre lehet hozni
Valami elromlott a kapcsolatban? – Helyre lehet hozni
Így ess szerelembe  egy idegennel – kizárólag tudományos alapokon
Így ess szerelembe egy idegennel – kizárólag tudományos alapokon
Az orgazmus a fejben dől el
Az orgazmus a fejben dől el
Amikor a pasi csókol..
Amikor a pasi csókol..
Online Nőgyógyászati Tanácsadás
Online Nőgyógyászati Tanácsadás
Ha beszélgetni szeretnél, szerelemről, szexről, vagy épp valami olyasmibe ugrottál fejest, ami esetleg még korai volt, ne habozz, mindenre van megoldás!
SZERELEM | SZEXUALITÁS | FOGAMZÁSGÁTLÁS
impresszum | adatvédelmi nyilatkozat | felhasználási feltételek | mellékhatás bejelentés

Impresszum

Az IntimZóna weboldalt a Richter Gedeon Nyrt. üzemelteti. A portál szerkesztését és karbantartását a HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség végzi a Richter Gedeon Nyrt. megbízásából.

Portál üzemeltetője

Richter Gedeon Nyrt.
Székhely: 1103 Budapest, Gyömrői út 19-21.
Cg.: 01-10-040944 (Cégbíróság: Fővárosi Bíróság)
Adószám: 10484878-2-44

Portál szerkesztője, karbantartója

HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség
Székhely: 1037 Budapest, Montevideo utca 7.
Email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Főszerkesztő: Örkényi Gabriella
Szerkesztőségi főmunkatárs: Kovács –Hain Zsuzsanna
Munkatársak: Balogh Ferenc, Dr. Jármi Hilda, Földi Miklós, Frank Róbert, Haris Éva, Kapuvári Tamás, Ligeti Anna, Molnár Miklós, Serbán Richárd, Szarvas Zoltán, Tarjáni Rita, Tóth Anna, Vémi Zoltán

Kapcsolat:

Richter Gedeon Nyrt.
https://www.gedeonrichter.com//hu-hu/kapcsolat
Hatóság: OGYÉI

A weboldal nőgyógyászati szakmai tartalmát lektorálta: Dr. Farkas Erika nőgyógyász szakorvos

Amennyiben egy gyógyszerrel kapcsolatban mellékhatást vagy minőségi reklamációt szeretne bejelenteni, a következő lehetőségek bármelyikén megteheti:

Tel: +36 1 505 7032

Vagy az alábbi felületen:

https://www.gedeonrichter.com//hu-hu/kapcsolat

illetve a következő e-mail-címek bármelyikén:
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.