intimzona információ

Hogy mindent egy helyen megtalálj, ami a szerelemmel, szexszel, intimitással, és főleg a fogamzásgátlással kapcsolatban érdekelhet. Olvass bennünket, sok tippet, érdekes cikket találhatsz az oldalunkon. Oszd meg velünk tapasztalataidat, vagy kérdezz szakértőinktől. Tarts velünk, s kövess minket az IntimZóna Facebook oldalán is.

Így lehet valóban forró kettesben a szilveszter

Így lehet valóban forró kettesben a szilveszter

Még akkor is, ha csak kettesben lesztek a szerelmeddel! Nem kell semmit túlgondolni, legyetek sokat együtt, és szeressétek egymást. Mutatjuk, hogy lehet az újév előtti este és éjszaka igazán forró…

 A szilveszteri vacsorából csináljatok egy jó kis pikniket

Főzzetek együtt, már ez is nagyon jól össze tud hozni benneteket. Vicces és egyben erotikus élmény is. Egyszerű ételeket válasszatok, amiket mindketten szerettek. Ugyanakkor lehetnek olyan étkek is a pikniken, amelyeket most próbáltok először. A gasztronómiai utazás mellett ez valami szuper dolognak a kezdete is lehet. Mondjuk egy forró éjszakáé. Nézzetek utána az afrodiziákumoknak, és csempésszétek ezeket is a menübe. Nem fogjátok megbánni.

Főzzetek forralt bort

Keressetek egy jó receptet az interneten, és főzzetek saját forralt bort. Tegyetek bele jó sok illatos fűszert, amelyek igazán kellemessé teszik a hangulatot. Kortyolgassátok lassan, közben sztorizgassatok, ismerjétek meg egymás lelkét is még jobban.

Hallgassatok zenét vagy mozizzatok

Ha a zenehallgatás mellett döntötök, akkor válasszatok olyan muzsikát, amire lassúzni tudtok. Ez jó bemelegítése az érzékeiteknek. Ha a film mellett teszitek le a voksotokat, akkor válasszatok valamilyen romantikus mozit. Ha vége, indulás az ágyba!

Fürödjetek együtt

Ha nincs fürdőkádatok, csak zuhanyzótok, úgy is jó, működik a dolog. Romantikus és erotikus is egyben, amikor a szerelmed átölel fürdés (zuhanyzás) közben. Biztosak lehettek abban, hogy ez a szuper élmény csak fokozódik majd, amikor a hálószobában folytatjátok.

A ruha, és ami alatta van

Szilveszteri öltözéknek válassz valami szexi, szép darabot, és mindent koronázz meg egy igazán csábító fehérneművel. Ha te leszel az újévi ajándék a párodnak, és kicsomagol, nagyon boldog lesz majd.

Találjátok meg a legjobb szexpózt

Ez akár egy játék is lehet a testetekkel. Ha jól ismered saját magad, akkor tudod, melyik az a pozitúra, amivel a legkönnyebben éred el a csúcspontot. Próbálkozzatok, és ez az egész egy csodás élménybe torkollik majd.

Add meg neki az orgazmusod ajándékát

A férfiak – a közhiedelemmel ellentétben – nem arra vágynak legjobban, hogy ők, maguk eljussanak a csúcsra, hanem arra, hogy a szeretett nőt az orgazmusig repítsék. Ha hüvelyi úton nem tudsz könnyen a csúcsra érni, akkor próbálkozzatok máshogy. A lényeg a szerelmed számára az, hogy te élvezd. Ha mindketten a csúcsra juttok, az egyszerűen fenomenális.

Fektessetek hangsúlyt az utójátékra is

Az előjáték is nagyon fontos része egy jó szeretkezésnek, hiszen segít ráhangolódni a dologra. Az együttlét utáni percek azonban mindkettőtök számára feledhetetlenné tudják tenni a szerelmeskedést. Ki ne hagyjátok egymás simogatását, az összebújást!

Figyeljetek a védekezésre!

Amellett, hogy jól érzitek magatokat együtt, és kedvetek sincs kiszállni az ágyból, mindenképp fontos, hogy figyeljetek a védekezésre. Ha tablettát szedsz, ne felejtsd el bevenni, mert akár egy pirula elmaradása is nem kívánt terhességhez vezethet. Ha más úton védekeztek, akkor gondoskodjatok arról, hogy minden rendelkezésetekre álljon. Legyetek nagyon boldogok ebben a csodás időszakban is, kényeztessétek egymást, szeretkezzetek sokat. Boldog új évet!

 

Ligeti Anna


5 dolog, amit tudnod kell a síkosítókról
5 dolog, amit tudnod kell a síkosítókról
Ne sextingelj, inkább szexelj!
Ne sextingelj, inkább szexelj!
Amikor a szerelem egy őrült száguldás, és amikor nem az
Amikor a szerelem egy őrült száguldás, és amikor nem az
3 jel, amiből rájöhetsz, hogy a pasid nemrég félrelépett
3 jel, amiből rájöhetsz, hogy a pasid nemrég félrelépett
Online Nőgyógyászati Tanácsadás
Online Nőgyógyászati Tanácsadás
Ha beszélgetni szeretnél, szerelemről, szexről, vagy épp valami olyasmibe ugrottál fejest, ami esetleg még korai volt, ne habozz, mindenre van megoldás!
SZERELEM | SZEXUALITÁS | FOGAMZÁSGÁTLÁS
impresszum | adatvédelmi nyilatkozat | felhasználási feltételek | mellékhatás bejelentés

Impresszum

Az IntimZóna weboldalt a Richter Gedeon Nyrt. üzemelteti. A portál szerkesztését és karbantartását a HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség végzi a Richter Gedeon Nyrt. megbízásából.

Portál üzemeltetője

Richter Gedeon Nyrt.
Székhely: 1103 Budapest, Gyömrői út 19-21.
Cg.: 01-10-040944 (Cégbíróság: Fővárosi Bíróság)
Adószám: 10484878-2-44

Portál szerkesztője, karbantartója

HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség
Székhely: 1037 Budapest, Montevideo utca 7.
Email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Főszerkesztő: Örkényi Gabriella
Szerkesztőségi főmunkatárs: Kovács –Hain Zsuzsanna
Munkatársak: Balogh Ferenc, Dr. Jármi Hilda, Földi Miklós, Frank Róbert, Haris Éva, Kapuvári Tamás, Ligeti Anna, Molnár Miklós, Serbán Richárd, Szarvas Zoltán, Tarjáni Rita, Tóth Anna, Vémi Zoltán

Kapcsolat:

Richter Gedeon Nyrt.
https://www.gedeonrichter.com//hu-hu/kapcsolat
Hatóság: OGYÉI

A weboldal nőgyógyászati szakmai tartalmát lektorálta: Dr. Palczert Miklós nőgyógyász szakorvos

Amennyiben egy gyógyszerrel kapcsolatban mellékhatást vagy minőségi reklamációt szeretne bejelenteni, a következő lehetőségek bármelyikén megteheti:

Tel: +36 1 505 7032

Vagy az alábbi felületen:

https://www.gedeonrichter.com//hu-hu/kapcsolat

illetve a következő e-mail-címek bármelyikén:
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.