intimzona információ

Hogy mindent egy helyen megtalálj, ami a szerelemmel, szexszel, intimitással, és főleg a fogamzásgátlással kapcsolatban érdekelhet. Olvass bennünket, sok tippet, érdekes cikket találhatsz az oldalunkon. Oszd meg velünk tapasztalataidat, vagy kérdezz szakértőinktől. Tarts velünk, s kövess minket az IntimZóna Facebook oldalán is.

Az első szexuális élmény: útmutató férfiaknak

Az első szexuális élmény: útmutató férfiaknak

A férfiaktól valamiért azt várják el, hogy kapásból fantasztikus, tapasztalt szeretők legyenek. Még akkor is, ha ez az első alkalom. Emiatt általában szoronganak az első szexuális élmény előtt. A cél mindenképpen az, hogy te és a partnered felejthetetlen órákat töltsetek együtt. Szerencsére van néhány módszer, amivel enyhítheted a stresszt és a negatív izgalmat.

Az első szexuális élmény: útmutató férfiaknak

1. Légy biztos abban, hogy készen állsz

Gyakran feltételezik, hogy a férfiak (különösen a fiatal férfiak) tele vannak szexuális energiával, és nem tudnak várni a szexszel. Valószínűleg igaz, hogy vágysz a szexre, de ez nem feltétlenül jelenti azt, hogy azonnal megtennéd, ajtóstól rontva a házba. A test és a szexualitás értékes ajándékok, megérdemlik, hogy tiszteletben tartsák őket. Ezért nagyon fontos, hogy megvárd, amíg 100%-osan felkészültél. Légy tudatában annak, hogy azoknak a szexuális történeteknek legalább a fele eltúlzott, amelyeket a haverjaidtól hallasz. Ne hagyd, hogy ezek a mesék hassanak rád, nézz magadba, és hallgass inkább a szívedre (néha arra is kell hallgatni). Tudni fogod, ha eljön az idő.

2. Győződj meg arról, hogy ő is készen áll

Ahogy a saját testedért felelősséggel tartozol, ugyanúgy figyelned kell a partneredre és az ő testére is. Sajnos a nemek közti kommunikáció csak ritkán egyszerű és egyértelmű, különösen akkor nehéz, ha a hálószobában vetődnek fel bizonyos kérdések. Hogy a dolgok egyszerűek és egyértelműek legyenek, ne bonyolítsatok túl semmit, csak beszéljétek meg a történteket. Kérdezd meg, készen áll-e arra, hogy a köztetek lévő kapcsolatot a következő szintre emeljétek, és ne gyakorolj rá nyomást, ha ő esetleg nemet mond. Haladj lassan, és ne siettesd. A legjobb szex az a szex, amely kölcsönösen élvezetes.

3. Ne igyál túl sok alkoholt

Az alkohol rengeteg problémát okozhat a hálószobában. Elhomályosítja az ítélőképességet, és bonyolultabbá teszi a kommunikációt, megnehezíti a szexuális teljesítményt. Az alkohol ronthatja a képességet, hogy elérd, vagy fenntartsd az erekciót. Ha nem tudsz kitartani, az élmény unalmas vagy felejthető lesz. Ugye nem így akarsz emlékezni az első alkalomra? Korlátozd az alkoholfogyasztást egy-két italra, így nagyobb lesz az élvezet.

4. Játssz nyílt lapokkal

Kapcsolatot szeretnél, vagy csak izgalmat keresel? Bármi legyen is a helyzet, nem érdemes hízelegni, a partnert manipulálni olyan érzelmekkel, amelyek valójában nem is léteznek. Ez nemcsak nagyon bántó, de még bonyolítja is a helyzetet másnap, amikor felébredsz egy reményekkel teli, izgatott ember mellett, akinek valahogy meg kell magyaráznod az egészet.

5. Törekedj a biztonságos szexre!

Nem számít, ha a partnered esküszik, hogy fogamzásgátló tablettát szed – az sajnos nem véd a szexuális úton terjedő betegségek, fertőzések ellen. Ne kockáztasd az egészséged, vagy az övét. A biztonságos szex elengedhetetlen, nem számít, hogy ez az első alkalom, vagy a századik!

Ha kérdésed van a témával kapcsolatban, keresd felkészült szakértőinket online rendelésünkön. Katt ide!


Plátó, kérlek menj a fenébe!
Plátó, kérlek menj a fenébe!
Szerinted mi lehet a tartós kapcsolat titka? – 6 fiatal válaszolt
Szerinted mi lehet a tartós kapcsolat titka? – 6 fiatal válaszolt
A szerelem
A szerelem
Magabiztosan az ágyban
Magabiztosan az ágyban
Online Nőgyógyászati Tanácsadás
Online Nőgyógyászati Tanácsadás
Ha beszélgetni szeretnél, szerelemről, szexről, vagy épp valami olyasmibe ugrottál fejest, ami esetleg még korai volt, ne habozz, mindenre van megoldás!
SZERELEM | SZEXUALITÁS | FOGAMZÁSGÁTLÁS
impresszum | adatvédelmi nyilatkozat | felhasználási feltételek | mellékhatás bejelentés

Impresszum

Az IntimZóna weboldalt a Richter Gedeon Nyrt. üzemelteti. A portál szerkesztését és karbantartását a HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség végzi a Richter Gedeon Nyrt. megbízásából.

Portál üzemeltetője

Richter Gedeon Nyrt.
Székhely: 1103 Budapest, Gyömrői út 19-21.
Cg.: 01-10-040944 (Cégbíróság: Fővárosi Bíróság)
Adószám: 10484878-2-44

Portál szerkesztője, karbantartója

HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség
Székhely: 1037 Budapest, Montevideo utca 7.
Email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Főszerkesztő: Örkényi Gabriella
Szerkesztőségi főmunkatárs: Kovács –Hain Zsuzsanna
Munkatársak: Balogh Ferenc, Dr. Jármi Hilda, Földi Miklós, Frank Róbert, Haris Éva, Kapuvári Tamás, Ligeti Anna, Molnár Miklós, Serbán Richárd, Szarvas Zoltán, Tarjáni Rita, Tóth Anna, Vémi Zoltán

Kapcsolat:

Richter Gedeon Nyrt.
https://www.gedeonrichter.com//hu-hu/kapcsolat
Hatóság: OGYÉI

A weboldal nőgyógyászati szakmai tartalmát lektorálta: Dr. Palczert Miklós nőgyógyász szakorvos

Amennyiben egy gyógyszerrel kapcsolatban mellékhatást vagy minőségi reklamációt szeretne bejelenteni, a következő lehetőségek bármelyikén megteheti:

Tel: +36 1 505 7032

Vagy az alábbi felületen:

https://www.gedeonrichter.com//hu-hu/kapcsolat

illetve a következő e-mail-címek bármelyikén:
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.