intimzona információ

Hogy mindent egy helyen megtalálj, ami a szerelemmel, szexszel, intimitással, és főleg a fogamzásgátlással kapcsolatban érdekelhet. Olvass bennünket, sok tippet, érdekes cikket találhatsz az oldalunkon. Oszd meg velünk tapasztalataidat, vagy kérdezz szakértőinktől. Tarts velünk, s kövess minket az IntimZóna Facebook oldalán is.

Az első szexuális élmény: útmutató férfiaknak

Az első szexuális élmény: útmutató férfiaknak

A férfiaktól valamiért azt várják el, hogy kapásból fantasztikus, tapasztalt szeretők legyenek. Még akkor is, ha ez az első alkalom. Emiatt általában szoronganak az első szexuális élmény előtt. A cél mindenképpen az, hogy te és a partnered felejthetetlen órákat töltsetek együtt. Szerencsére van néhány módszer, amivel enyhítheted a stresszt és a negatív izgalmat.

Az első szexuális élmény: útmutató férfiaknak

1. Légy biztos abban, hogy készen állsz

Gyakran feltételezik, hogy a férfiak (különösen a fiatal férfiak) tele vannak szexuális energiával, és nem tudnak várni a szexszel. Valószínűleg igaz, hogy vágysz a szexre, de ez nem feltétlenül jelenti azt, hogy azonnal megtennéd, ajtóstól rontva a házba. A test és a szexualitás értékes ajándékok, megérdemlik, hogy tiszteletben tartsák őket. Ezért nagyon fontos, hogy megvárd, amíg 100%-osan felkészültél. Légy tudatában annak, hogy azoknak a szexuális történeteknek legalább a fele eltúlzott, amelyeket a haverjaidtól hallasz. Ne hagyd, hogy ezek a mesék hassanak rád, nézz magadba, és hallgass inkább a szívedre (néha arra is kell hallgatni). Tudni fogod, ha eljön az idő.

2. Győződj meg arról, hogy ő is készen áll

Ahogy a saját testedért felelősséggel tartozol, ugyanúgy figyelned kell a partneredre és az ő testére is. Sajnos a nemek közti kommunikáció csak ritkán egyszerű és egyértelmű, különösen akkor nehéz, ha a hálószobában vetődnek fel bizonyos kérdések. Hogy a dolgok egyszerűek és egyértelműek legyenek, ne bonyolítsatok túl semmit, csak beszéljétek meg a történteket. Kérdezd meg, készen áll-e arra, hogy a köztetek lévő kapcsolatot a következő szintre emeljétek, és ne gyakorolj rá nyomást, ha ő esetleg nemet mond. Haladj lassan, és ne siettesd. A legjobb szex az a szex, amely kölcsönösen élvezetes.

3. Ne igyál túl sok alkoholt

Az alkohol rengeteg problémát okozhat a hálószobában. Elhomályosítja az ítélőképességet, és bonyolultabbá teszi a kommunikációt, megnehezíti a szexuális teljesítményt. Az alkohol ronthatja a képességet, hogy elérd, vagy fenntartsd az erekciót. Ha nem tudsz kitartani, az élmény unalmas vagy felejthető lesz. Ugye nem így akarsz emlékezni az első alkalomra? Korlátozd az alkoholfogyasztást egy-két italra, így nagyobb lesz az élvezet.

4. Játssz nyílt lapokkal

Kapcsolatot szeretnél, vagy csak izgalmat keresel? Bármi legyen is a helyzet, nem érdemes hízelegni, a partnert manipulálni olyan érzelmekkel, amelyek valójában nem is léteznek. Ez nemcsak nagyon bántó, de még bonyolítja is a helyzetet másnap, amikor felébredsz egy reményekkel teli, izgatott ember mellett, akinek valahogy meg kell magyaráznod az egészet.

5. Törekedj a biztonságos szexre!

Nem számít, ha a partnered esküszik, hogy fogamzásgátló tablettát szed – az sajnos nem véd a szexuális úton terjedő betegségek, fertőzések ellen. Ne kockáztasd az egészséged, vagy az övét. A biztonságos szex elengedhetetlen, nem számít, hogy ez az első alkalom, vagy a századik!

Ha kérdésed van a témával kapcsolatban, keresd felkészült szakértőinket online rendelésünkön. Katt ide!


Csak szexre kellesz?
Csak szexre kellesz?
A szerelem tudománya
A szerelem tudománya
Szerinted ciki, ha egy nő kezdeményez?
Szerinted ciki, ha egy nő kezdeményez?
Szeresd a  menstruációt!
Szeresd a menstruációt!
Online Nőgyógyászati Tanácsadás
Online Nőgyógyászati Tanácsadás
Ha beszélgetni szeretnél, szerelemről, szexről, vagy épp valami olyasmibe ugrottál fejest, ami esetleg még korai volt, ne habozz, mindenre van megoldás!
SZERELEM | SZEXUALITÁS | FOGAMZÁSGÁTLÁS
impresszum | adatvédelmi nyilatkozat | felhasználási feltételek | mellékhatás bejelentés

Impresszum

Az IntimZóna weboldalt a Richter Gedeon Nyrt. üzemelteti. A portál szerkesztését és karbantartását a HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség végzi a Richter Gedeon Nyrt. megbízásából.

Portál üzemeltetője

Richter Gedeon Nyrt.
Székhely: 1103 Budapest, Gyömrői út 19-21.
Cg.: 01-10-040944 (Cégbíróság: Fővárosi Bíróság)
Adószám: 10484878-2-44

Portál szerkesztője, karbantartója

HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség
Székhely: 1037 Budapest, Montevideo utca 7.
Email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Főszerkesztő: Örkényi Gabriella
Szerkesztőségi főmunkatárs: Kovács –Hain Zsuzsanna
Munkatársak: Balogh Ferenc, Dr. Jármi Hilda, Földi Miklós, Frank Róbert, Haris Éva, Kapuvári Tamás, Ligeti Anna, Molnár Miklós, Serbán Richárd, Szarvas Zoltán, Tarjáni Rita, Tóth Anna, Vémi Zoltán

Kapcsolat:

Richter Gedeon Nyrt.
https://www.gedeonrichter.com//hu-hu/kapcsolat
Hatóság: OGYÉI

A weboldal nőgyógyászati szakmai tartalmát lektorálta: Dr. Farkas Erika nőgyógyász szakorvos

Amennyiben egy gyógyszerrel kapcsolatban mellékhatást vagy minőségi reklamációt szeretne bejelenteni, a következő lehetőségek bármelyikén megteheti:

Tel: +36 1 505 7032

Vagy az alábbi felületen:

https://www.gedeonrichter.com//hu-hu/kapcsolat

illetve a következő e-mail-címek bármelyikén:
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.