intimzona információ

Hogy mindent egy helyen megtalálj, ami a szerelemmel, szexszel, intimitással, és főleg a fogamzásgátlással kapcsolatban érdekelhet. Olvass bennünket, sok tippet, érdekes cikket találhatsz az oldalunkon. Oszd meg velünk tapasztalataidat, vagy kérdezz szakértőinktől. Tarts velünk, s kövess minket az IntimZóna Facebook oldalán is.

Levél a szeretőnek

Levél a szeretőnek

Kedves Szerető! Azt, hogy valójában ki vagy, remélem, sohasem fogom megtudni. Kérdések kavarognak a fejemben veled kapcsolatban. Nem értem, hogy tudsz így élni? Azzal a tudattal, hogy nem lehetsz első…

Azt hiszed, hogy a férfi a tiéd. Abból indulsz ki, hogy néhány légyotton együtt voltatok, hivatalosan is a szeretője lettél. De számodra mit jelent ez? A szerető sosem lesz más, mindig szerető marad. Egész életedet meghatározod a mostani tetteiddel. Soha nem tudsz szabadulni ettől a státusztól. Valahol sajnállak. Neked csak a gyors menetek, a hazug telefonok és a hazudozás jut. Nem részesülsz az igaz érzelmekből, amelyek egy férfihoz kötnek. Nem kapsz puszit a gyerekektől, nem érted a férjem szemében azt a tüzet, amit én már tudok, hogy mit jelent. Nem versenyezhetsz velem. Még akkor sem, ha egyszer elhagy a férjem, miattad.

Az életetek hazugság. A férjem hazudik nekem, és önmagának is. Ezt bánni fogja, csak lehet, hogy még nem tudja. Most még boldognak hiszi magát. Azt gondolja, szerelmes, de honnan tudod, hogy veled nem teszi-e majd ugyanezt? Te is hazudsz. Leginkább önmagadnak. Áltatod magad azzal, hogy majd úgyis elválik. Lehet, hogy így lesz, mert ha hiszed, ha nem, a megbocsátás nagyon nehéz, és lehet, hogy elengedem.

Akkor fogja igazán felismerni, mit veszített el. Akkor, amikor nem mesél majd este a gyerekeinek, helyette veled pörgeti a következő unalmas szexelést, ami már nem is jó, csak van.

Gondolkozz! Az a férfi, akit most a szerelmednek nevezel, meddig lesz melletted? Miért van egyáltalán veled? Azért, mert azok a problémák, amelyeket a házasságunkban a szőnyeg alá söpörtünk, egyre nagyobb sebet ejtettek rajtunk és a kapcsolatunkon is. Ő azt hitte, nem lehet segíteni rajta. Segített hát önmagán. Veled. Mondhatnám, hogy ez undorító, és sohasem gondoltam volna, hogy az a szerelmes srác egyszer elengedi a kezem, és más nőét fogja majd. De nem mondok semmit, magadnak kell rájönnöd, miért hagy el majd téged is, amikor már nem érzi a sorsközösséget veled. Amikor már elvárásaid lesznek vele szemben, szoros lesz a nyaka körül a hurok. Hidd el, tudom, ismerem őt. Jobban, mint önmagamat.

Tanácsot adni nem tudok, nem is akarok, de tudnod kell, hogy ha benne maradsz ebben a szerepben, nem vár rád más, csak az, hogy mindig te leszel a második, a pótkerék. Akkor kellesz, ha épp nincs más, nincs jobb.

Ne alázd meg magad, hanem adj egy esélyt magadnak, hogy te is megtalálod azt az egyedülálló férfit, akinek te lehetsz az első, aki nem azért van veled, hogy elüsse az időt, amit nem akar a feleségével tölteni.

Szeresd önmagad annyira, hogy megteszed ezt magaddal.


Szex a szülés után
Szex a szülés után
Elég érett vagy már a szexuális élethez? Válaszolj 4 kérdésre, és kiderül!
Elég érett vagy már a szexuális élethez? Válaszolj 4 kérdésre, és kiderül!
Erre vágyik a leendő férjem
Erre vágyik a leendő férjem
Szex vs. józan ész
Szex vs. józan ész
Online Nőgyógyászati Tanácsadás
Online Nőgyógyászati Tanácsadás
Ha beszélgetni szeretnél, szerelemről, szexről, vagy épp valami olyasmibe ugrottál fejest, ami esetleg még korai volt, ne habozz, mindenre van megoldás!
SZERELEM | SZEXUALITÁS | FOGAMZÁSGÁTLÁS
impresszum | adatvédelmi nyilatkozat | felhasználási feltételek | mellékhatás bejelentés

Impresszum

Az IntimZóna weboldalt a Richter Gedeon Nyrt. üzemelteti. A portál szerkesztését és karbantartását a HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség végzi a Richter Gedeon Nyrt. megbízásából.

Portál üzemeltetője

Richter Gedeon Nyrt.
Székhely: 1103 Budapest, Gyömrői út 19-21.
Cg.: 01-10-040944 (Cégbíróság: Fővárosi Bíróság)
Adószám: 10484878-2-44

Portál szerkesztője, karbantartója

HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség
Székhely: 1037 Budapest, Montevideo utca 7.
Email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Főszerkesztő: Örkényi Gabriella
Szerkesztőségi főmunkatárs: Kovács –Hain Zsuzsanna
Munkatársak: Balogh Ferenc, Dr. Jármi Hilda, Földi Miklós, Frank Róbert, Haris Éva, Kapuvári Tamás, Ligeti Anna, Molnár Miklós, Serbán Richárd, Szarvas Zoltán, Tarjáni Rita, Tóth Anna, Vémi Zoltán

Kapcsolat:

Richter Gedeon Nyrt.
https://www.gedeonrichter.com//hu-hu/kapcsolat
Hatóság: OGYÉI

A weboldal nőgyógyászati szakmai tartalmát lektorálta: Dr. Farkas Erika nőgyógyász szakorvos

Amennyiben egy gyógyszerrel kapcsolatban mellékhatást vagy minőségi reklamációt szeretne bejelenteni, a következő lehetőségek bármelyikén megteheti:

Tel: +36 1 505 7032

Vagy az alábbi felületen:

https://www.gedeonrichter.com//hu-hu/kapcsolat

illetve a következő e-mail-címek bármelyikén:
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.