intimzona információ

Hogy mindent egy helyen megtalálj, ami a szerelemmel, szexszel, intimitással, és főleg a fogamzásgátlással kapcsolatban érdekelhet. Olvass bennünket, sok tippet, érdekes cikket találhatsz az oldalunkon. Oszd meg velünk tapasztalataidat, vagy kérdezz szakértőinktől. Tarts velünk, s kövess minket az IntimZóna Facebook oldalán is.

Hölgyem, Ön hajlamos a boldogtalanságra!

Hölgyem, Ön hajlamos a boldogtalanságra!

Délelőtt tíz óra, és én még mindig pizsamában ülök az erkélyajtó előtt, és nézek ki a fejemből. Úgy érzem, mindjárt megfagyok. Olyan hideg van, hogy egy óriási plédbe burkolózva is mínuszoknak érezném. De én csak ülök, és bámulok. A kávé már kihűlt a kezemben.

Hölgyem, Ön hajlamos a boldogtalanságra… - ez a mondat jár a fejemben tegnap óta. Az új pszichológusom mondta, amikor elkezdtem neki ecsetelgetni a problémám, ami már egy ideje velem van. Eleve nagyon nehéz volt kinyögnöm, hogy mi a bajom, de erre a válaszra és a fura reakciójára nem számítottam. Mellbe vágott, és sírni kezdtem, mert totál elképzeltem, hogy én már az életben soha nem leszek boldog. Talán most nem is az a történet fontos, amit elmeséltem neki, hanem ez… a reakciója és ez a borzalmas válasz, amitől annyira hideg van, ha rágondolok. Bennem van hideg, mert a szoba 22 fokos mint mindig. A fenébe, fel kéne állni, és csinálni valamit, de nem akarok, nincs kedvem semmihez!

Miért nem mész el pszichológushoz? – kérdezte a barátnőm. Nem akarok, sajnálom rá a pénzt, és amúgy sincs semmi bajom, csak fáradt vagyok. – vágtam rá. De a bogarat már beültette a fülembe, nem tudtam igazán megnyugodni. Egy hétig ettem magam, hogy elmenjek, vagy ne menjek el a pszichológushoz, akit ajánlott. Végül rászántam magam. Nem vagyok valami nagy majszter, ha arról van szó, hogy a problémáimról beszéljek valaki másnak. Nem szeretem, ha más ember rólam gondolkodik, vagy egyáltalán megismeri a gyengeségeim. Márpedig egy látogatás a pszichológusnál igencsak arról szól, hogy a delikvens kimondja, ami aggasztja, elmeséli, mi történt vele, ami esetleg hozzásegítette ahhoz, hogy rossz irányt vegyen az élete. Namármost… én utálok ilyenekről beszélgetni. Nem tudom elhinni, hogy ez jót tesz. Olyannak, aki ismer, tudja, hogy hogyan élek, és elég közel áll hozzám, elmesélek ezt-azt, de még neki sem mindent. Egy vadidegennek meg aztán egy mukkot sem. Így mentem én pszichológushoz. Az első tíz percben hallgattam, és fészkelődtem a fotelben, ahova leültem. Baromi kényelmetlen volt az egész, a fotel is és a szituáció is. A nő egy szót sem szólt, én pedig a saját szuszogásomat hallgattam, és nem mertem ránézni. Amikor már láttam rajta, hogy kezdi elveszíteni a türelmét, elmeséltem tőmondatokban, hogy miért jöttem. Kérdezett néhányat, aztán azt találta mondani, hogy én hajlamos vagyok a boldogtalanságra.

Ez valami szakkifejezés? Ezt mondják mindenkinek, aki szomorú, vagy épp akkor boldogtalan időszakát éli? Vagy csak én vagyok ilyen kimondottan szerencsés, hogy kifogtam. Eddig csak filmekben láttam ilyesmit, de ott a pszichológus általában azon volt, hogy a páciensnek könnyebb legyen. Hmm… úgy látszik, ez az én kiváltságom: hajlamos vagyok boldogtalannak lenni. Nem is kell küzdeni, mert nekem hajlamom van, és kész. Ez olyan lehet, mint az „idegállapotba kerülni” kifejezés. Annak sincs értelme, és mégis van. Én majdnem idegállapotba kerültem, de inkább sírtam, mert úgy jött ki a feszültséggel vegyes megaláztatás-érzés. Lehet, hogy a sírásra is hajlamom van.

Most, hogy ezt az egészet ilyen szépen újra átgondoltam, még rosszabbul érzem magam. Ha hajlamom van a boldogtalanságra, attól vajon megérdemlem? Vagy nincs is értelme a próbálkozásnak? Minden ajtót csukjak be, és éljek szépen magamban, igaz? A pszichológusnő bizonyára valami hasonló választ nyögött volna ki a Hogyan tovább? kérdésemre. De nem tettem fel neki, inkább felálltam, és szótlanul kimentem az ajtón. A recepción kifizettem egy órát (felet sem voltam ott), és kábultan, kisírt szemmel léptem az utcára. Hazajöttem, lefeküdtem, és most itt ülök a kihűlt kávémmal. Eddig még nem volt hajlamom semmire. A boldogtalanságra sem akarom, hogy legyen! Ezt a hajlamot ki lehet dobni? Vagy ahogy öregszem, elmúlik? Mint egyes allergiák… Mit lehet ezzel kezdeni?

Azt hiszem, hagyni kell, hogy jöjjön valami jó, valami boldogságféle. Rajtam múlik, hogy mit veszek magamra. Ezt a hajlamot nem akarom. Kidobom, mint egy elhasznált zsepit, és továbblépek. Tartozom magamnak annyival, hogy nem hagyom magam.

Bakancslista 1. pont: Boldog leszek! Még ma!

Kovács-Hain Zsuzsa


7 ok, amiért szexelj ezen a héten
7 ok, amiért szexelj ezen a héten
Így növeld kapcsolatodban a bizsergést – 5 tipp
Így növeld kapcsolatodban a bizsergést – 5 tipp
A sok szex önigazolást ad?
A sok szex önigazolást ad?
Nyár, szex, veszélyek
Nyár, szex, veszélyek
Online Nőgyógyászati Tanácsadás
Online Nőgyógyászati Tanácsadás
Ha beszélgetni szeretnél, szerelemről, szexről, vagy épp valami olyasmibe ugrottál fejest, ami esetleg még korai volt, ne habozz, mindenre van megoldás!
SZERELEM | SZEXUALITÁS | FOGAMZÁSGÁTLÁS
impresszum | adatvédelmi nyilatkozat | felhasználási feltételek | mellékhatás bejelentés

Impresszum

Az IntimZóna weboldalt a Richter Gedeon Nyrt. üzemelteti. A portál szerkesztését és karbantartását a HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség végzi a Richter Gedeon Nyrt. megbízásából.

Portál üzemeltetője

Richter Gedeon Nyrt.
Székhely: 1103 Budapest, Gyömrői út 19-21.
Cg.: 01-10-040944 (Cégbíróság: Fővárosi Bíróság)
Adószám: 10484878-2-44

Portál szerkesztője, karbantartója

HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség
Székhely: 1037 Budapest, Montevideo utca 7.
Email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Főszerkesztő: Örkényi Gabriella
Szerkesztőségi főmunkatárs: Kovács –Hain Zsuzsanna
Munkatársak: Balogh Ferenc, Dr. Jármi Hilda, Földi Miklós, Frank Róbert, Haris Éva, Kapuvári Tamás, Ligeti Anna, Molnár Miklós, Serbán Richárd, Szarvas Zoltán, Tarjáni Rita, Tóth Anna, Vémi Zoltán

Kapcsolat:

Richter Gedeon Nyrt.
https://www.gedeonrichter.com//hu-hu/kapcsolat
Hatóság: OGYÉI

A weboldal nőgyógyászati szakmai tartalmát lektorálta: Dr. Farkas Erika nőgyógyász szakorvos

Amennyiben egy gyógyszerrel kapcsolatban mellékhatást vagy minőségi reklamációt szeretne bejelenteni, a következő lehetőségek bármelyikén megteheti:

Tel: +36 1 505 7032

Vagy az alábbi felületen:

https://www.gedeonrichter.com//hu-hu/kapcsolat

illetve a következő e-mail-címek bármelyikén:
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.