intimzona információ

Hogy mindent egy helyen megtalálj, ami a szerelemmel, szexszel, intimitással, és főleg a fogamzásgátlással kapcsolatban érdekelhet. Olvass bennünket, sok tippet, érdekes cikket találhatsz az oldalunkon. Oszd meg velünk tapasztalataidat, vagy kérdezz szakértőinktől. Tarts velünk, s kövess minket az IntimZóna Facebook oldalán is.

Titkos kapcsolat

Titkos kapcsolat

Egy boldog kapcsolatba nem fér bele a hűtlenség, igaz? Sokan így gondoljuk, a valóság mégis nagyon más. Tavalyi adatok alapján majdnem annyian keresnek szeretőt, ahány házasság köttetett. De vajon mi vezethet odáig, hogy valaki – akár te – titkos kapcsolatot keressen?

Az okok – mint általában minden problémánál – a szemünk előtt vannak, csak sokszor nem vesszük észre. Emiatt pedig nem is törekszünk a változásra, arra, hogy észrevegyük, nem jó az irány. Ha úgy érzed, nem elég jó, amiben vagy, lehet, hogy előbb kezdesz szerető után kutatni mint, hogy megbeszélnéd a partnereddel, hogy mi a baj.

Lássuk, mik azok a problémapontok, amelyek arra ösztönözhetnek, hogy kikacsintgass a kapcsolatodból.

Nem dicsér eleget a párod

Bármit teszel, az természetes. Soha egy fél szóval sem említi meg, hogy szép vagy, csinos vagy, esetleg finomat főztél. Természetes, hogy ilyen helyzetben az önbizalmad nem épp a legmagasabb szinten van. A párod egy idő után lehet, hogy csak azt veszi észre, hogy te már mástól kapod meg azt az elismerést, amit tőle vártál volna. Ha azt érzed, hogy nem kapsz elég pozitív visszajelzést a kapcsolatodban, akkor tedd szóvá. Lehet, hogy a partnered nem is tudja, mire vágysz.

Hiába élsz párkapcsolatban, magányosnak érzed magad

Miért érezheted magad egyedül, ha látszólag egy boldog kapcsolatban élsz? Ennek több oka is lehet. Előfordulhat, hogy minden nehéz döntés terhe a te vállad nyomja, és nem tudsz semmit érdemben megbeszélni a pároddal. Ez a helyzet sokszor válhat kilátástalanná, és érezheted úgy, hogy nem tudod megoldani. Ekkor hozhatja úgy a sors, hogy nyitottabbá válsz más férfiak közeledésére, esetleg te magad keresel olyan társaságot, ahol fontosabbnak érezheted magad.

Félsz attól, hogy egy emberrel éld le az életed

Az elköteleződéstől való félelem inkább a férfiak közt gyakori, de nők is érezhetik úgy, hogy nem tudják elképzelni magukat egyetlen ember mellett egy életen át. Ez egy olyan frusztráció, amit az ember akár magával is hozhat a gyermekkorából, vagy valamilyen régi, rossz példa miatt benne maradt a félelem. Ezt a problémát csak te magad küzdheted le, hiszen a párod nem tehet róla. A megoldás nem az, hogy keresel egy (vagy több) szeretőt, hanem az, hogy végiggondolod, hogy mi az, amit a jelenlegi kapcsolatodtól megkapsz, és ez mire elég számodra. Ha kell, beszélj a partnereddel is, hogy segítsen át ezen az akadályon. Ez még közelebb hozhat benneteket egymáshoz.

Nem tudod kezelni a konfliktusokat

Nem minden kapcsolatban élnek úgy az emberek, ahogy a zsák és az a bizonyos foltja. Vannak olyan élethelyzetek, amelyeket teljesen másképp dolgozunk fel, és ennek bizony sokan hangot is adnak. Ha nálatok is sok a konfliktus, a kezeletlen vita, veszekedés, és úgy érzed, nem tudod ezeket hova tenni, akkor lehet, hogy máshol keresel nyugalmat. Egy szerető karjaiban, aki nem azzal pazarolja a veled töltött időt, hogy veszekszik, vagy vitázik valamin, hanem csak szeret. Ez neked jó, és nem is vágysz vissza a valós életedbe. Azonban azt tudnod kell, hogy minden kapcsolatban vannak nézeteltérések (még a zsák és a foltja típusúakban is). Ha nem tanulod meg kezelni a konfliktusokat, akkor mindenhonnan menekülni akarsz majd, de ez nem vezet sehova.

A párkapcsolatok azért vannak, hogy élvezzük az eltöltött időt. Nem az a cél, hogy minden pillanat rózsaszín ködben teljen el, hanem az, hogy bízzunk a másikban, szeressük, és ha kell, együtt döntsünk a dolgainkról. Azonban, ha már az egyik fél nem érzi jól magát ebben, akkor arra nem megoldás egy harmadik, hanem egymással kell tisztázni a problémákat.

 

Tarjáni Rita


A férfinek kell vezetnie a nőt...
A férfinek kell vezetnie a nőt...
5 érv – ezért haladj lassabban egy új kapcsolattal
5 érv – ezért haladj lassabban egy új kapcsolattal
Fesztiválozz okosan!
Fesztiválozz okosan!
Az 5+1 kedvenc filmünk, amin tuti mindig sírunk
Az 5+1 kedvenc filmünk, amin tuti mindig sírunk
Online Nőgyógyászati Tanácsadás
Online Nőgyógyászati Tanácsadás
Ha beszélgetni szeretnél, szerelemről, szexről, vagy épp valami olyasmibe ugrottál fejest, ami esetleg még korai volt, ne habozz, mindenre van megoldás!
SZERELEM | SZEXUALITÁS | FOGAMZÁSGÁTLÁS
impresszum | adatvédelmi nyilatkozat | felhasználási feltételek | mellékhatás bejelentés

Impresszum

Az IntimZóna weboldalt a Richter Gedeon Nyrt. üzemelteti. A portál szerkesztését és karbantartását a HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség végzi a Richter Gedeon Nyrt. megbízásából.

Portál üzemeltetője

Richter Gedeon Nyrt.
Székhely: 1103 Budapest, Gyömrői út 19-21.
Cg.: 01-10-040944 (Cégbíróság: Fővárosi Bíróság)
Adószám: 10484878-2-44

Portál szerkesztője, karbantartója

HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség
Székhely: 1037 Budapest, Montevideo utca 7.
Email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Főszerkesztő: Örkényi Gabriella
Szerkesztőségi főmunkatárs: Kovács –Hain Zsuzsanna
Munkatársak: Balogh Ferenc, Dr. Jármi Hilda, Földi Miklós, Frank Róbert, Haris Éva, Kapuvári Tamás, Ligeti Anna, Molnár Miklós, Serbán Richárd, Szarvas Zoltán, Tarjáni Rita, Tóth Anna, Vémi Zoltán

Kapcsolat:

Richter Gedeon Nyrt.
https://www.gedeonrichter.com//hu-hu/kapcsolat
Hatóság: OGYÉI

A weboldal nőgyógyászati szakmai tartalmát lektorálta: Dr. Farkas Erika nőgyógyász szakorvos

Amennyiben egy gyógyszerrel kapcsolatban mellékhatást vagy minőségi reklamációt szeretne bejelenteni, a következő lehetőségek bármelyikén megteheti:

Tel: +36 1 505 7032

Vagy az alábbi felületen:

https://www.gedeonrichter.com//hu-hu/kapcsolat

illetve a következő e-mail-címek bármelyikén:
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.