intimzona információ

Hogy mindent egy helyen megtalálj, ami a szerelemmel, szexszel, intimitással, és főleg a fogamzásgátlással kapcsolatban érdekelhet. Olvass bennünket, sok tippet, érdekes cikket találhatsz az oldalunkon. Oszd meg velünk tapasztalataidat, vagy kérdezz szakértőinktől. Tarts velünk, s kövess minket az IntimZóna Facebook oldalán is.

Szerinted mitől jó egy kapcsolat? – 5 lány válaszolt

Szerinted mitől jó egy kapcsolat? – 5 lány válaszolt

Egy kapcsolatban – főleg, ha hosszú ideig szándékozol benne lenni – vannak olyan dolgok, amelyek nagyon is befolyásolják, hogy hogyan érzed magad a társaddal. Lehet, hogy ezek egészen apróságok, de számodra ezek meghatározhatnak mindent. Most 5 lány válaszolt, hogy szerinte mitől igazán jó egy párkapcsolat. Talán meglepő, de egyikük sem a szexet tartja a legfontosabbnak.

Dóri (21)

Utálom, amikor egy pasi nem mutat érdeklődést a dolgaim iránt. Annyira béna, amikor beszélek hozzá, és látom, hogy fogalma sincs, hogy miről van szó. Sajnos nagyon sok olyan férfival találkoztam már, akik egyáltalán nem figyeltek a barátnőjükre, feleségükre. Ezzel ledegradálják a nőket, azt hitetik el velük, hogy egyáltalán nem fontosak. Ha együtt vagyok valakivel, akkor nekem ez a kapcsolatunk egyik igen fontos mérőszáma. Elvárom, hogy ha én figyelek rá, ha érdekel, milyen napja volt, vagy hogy érzi magát, akkor ő is figyeljen, érdeklődjön. Ebből tudom, hogy fontos vagyok neki.


Hédi (25)

Egy kapcsolatban én magam arra törekszem, hogy a párom minden helyzetben, minden szituációban boldog legyen. Még akkor is ez a célom, amikor épp nem olyan boldog az életünk. Azonnal megérzem, ha a férfinak csak a saját boldogsága számít. Így egy kapcsolat nem működhet. Akkor jó egy párkapcsolat, ha mindkét fél kellőképp nagylelkű a másikkal.


Petra (22)

Nagyon stresszesek a hétköznapjaim, ezért fontos számomra a háttér. Az, ami otthon vár, nagyon meghatározó. Nemcsak a szex fontos, nem is csak a lelki oldala a kapcsolatnak, hanem az, hogy tényleg ott legyen egy széles váll, ha épp össze akarnék zuhanni. Lehet, hogy önző vagyok, de én magam is fontos vagyok magamnak annyira, hogy elvárjam a kapcsolatban azt, hogy számíthassak a páromra. Jól esik, ha néha ő vár vacsival, vagy csak hozzábújhatok.


Adri (30)

A közös döntések teszik igazán értékessé két ember kapcsolatát. Ezek mutatják azt, hogy hosszú távon is működni fog-e a dolog. Ha a párom kihagy a fontos döntésekből, akkor biztos lehetek abban, hogy éveket nem húz ki a kapcsolat, maximum hónapokig lehetünk együtt, ha jó a szex. De ez nem igazi kapcsolat így, az biztos.


Móni (26)

Hogy mitől jó egy kapcsolat? Attól, hogy feltétel nélküli. Ha már valamelyikünknek vannak feltételei, vagy elvárásokhoz köti, hogy szereti-e a másikat, akkor az már rég rossz. Egy kapcsolat akkor nagyon jó, ha nem kell azon izgulni, hogy vajon megfelelek-e a páromnak. Nem! Egy igazi, szerelemmel és bizalommal teli kapcsolat nem épülhet egy feltételrendszerre.


Összeállította: Komáromi Csenge


Orgazmusszakadék – Még mindig létezik különbség a szexben nő és férfi közt
Orgazmusszakadék – Még mindig létezik különbség a szexben nő és férfi közt
5 gyakori indok, amiért a pasik félrelépnek
5 gyakori indok, amiért a pasik félrelépnek
Szeretkezz reggel! – Így tudod becsempészni a napjaidba
Szeretkezz reggel! – Így tudod becsempészni a napjaidba
Ha a szex fáj
Ha a szex fáj
Online Nőgyógyászati Tanácsadás
Online Nőgyógyászati Tanácsadás
Ha beszélgetni szeretnél, szerelemről, szexről, vagy épp valami olyasmibe ugrottál fejest, ami esetleg még korai volt, ne habozz, mindenre van megoldás!
SZERELEM | SZEXUALITÁS | FOGAMZÁSGÁTLÁS
impresszum | adatvédelmi nyilatkozat | felhasználási feltételek | mellékhatás bejelentés

Impresszum

Az IntimZóna weboldalt a Richter Gedeon Nyrt. üzemelteti. A portál szerkesztését és karbantartását a HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség végzi a Richter Gedeon Nyrt. megbízásából.

Portál üzemeltetője

Richter Gedeon Nyrt.
Székhely: 1103 Budapest, Gyömrői út 19-21.
Cg.: 01-10-040944 (Cégbíróság: Fővárosi Bíróság)
Adószám: 10484878-2-44

Portál szerkesztője, karbantartója

HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség
Székhely: 1037 Budapest, Montevideo utca 7.
Email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Főszerkesztő: Örkényi Gabriella
Szerkesztőségi főmunkatárs: Kovács –Hain Zsuzsanna
Munkatársak: Balogh Ferenc, Dr. Jármi Hilda, Földi Miklós, Frank Róbert, Haris Éva, Kapuvári Tamás, Ligeti Anna, Molnár Miklós, Serbán Richárd, Szarvas Zoltán, Tarjáni Rita, Tóth Anna, Vémi Zoltán

Kapcsolat:

Richter Gedeon Nyrt.
https://www.gedeonrichter.com//hu-hu/kapcsolat
Hatóság: OGYÉI

A weboldal nőgyógyászati szakmai tartalmát lektorálta: Dr. Palczert Miklós nőgyógyász szakorvos

Amennyiben egy gyógyszerrel kapcsolatban mellékhatást vagy minőségi reklamációt szeretne bejelenteni, a következő lehetőségek bármelyikén megteheti:

Tel: +36 1 505 7032

Vagy az alábbi felületen:

https://www.gedeonrichter.com//hu-hu/kapcsolat

illetve a következő e-mail-címek bármelyikén:
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.