intimzona információ

Hogy mindent egy helyen megtalálj, ami a szerelemmel, szexszel, intimitással, és főleg a fogamzásgátlással kapcsolatban érdekelhet. Olvass bennünket, sok tippet, érdekes cikket találhatsz az oldalunkon. Oszd meg velünk tapasztalataidat, vagy kérdezz szakértőinktől. Tarts velünk, s kövess minket az IntimZóna Facebook oldalán is.

Szerinted mitől jó egy kapcsolat? – 5 lány válaszolt

Szerinted mitől jó egy kapcsolat? – 5 lány válaszolt

Egy kapcsolatban – főleg, ha hosszú ideig szándékozol benne lenni – vannak olyan dolgok, amelyek nagyon is befolyásolják, hogy hogyan érzed magad a társaddal. Lehet, hogy ezek egészen apróságok, de számodra ezek meghatározhatnak mindent. Most 5 lány válaszolt, hogy szerinte mitől igazán jó egy párkapcsolat. Talán meglepő, de egyikük sem a szexet tartja a legfontosabbnak.

Dóri (21)

Utálom, amikor egy pasi nem mutat érdeklődést a dolgaim iránt. Annyira béna, amikor beszélek hozzá, és látom, hogy fogalma sincs, hogy miről van szó. Sajnos nagyon sok olyan férfival találkoztam már, akik egyáltalán nem figyeltek a barátnőjükre, feleségükre. Ezzel ledegradálják a nőket, azt hitetik el velük, hogy egyáltalán nem fontosak. Ha együtt vagyok valakivel, akkor nekem ez a kapcsolatunk egyik igen fontos mérőszáma. Elvárom, hogy ha én figyelek rá, ha érdekel, milyen napja volt, vagy hogy érzi magát, akkor ő is figyeljen, érdeklődjön. Ebből tudom, hogy fontos vagyok neki.


Hédi (25)

Egy kapcsolatban én magam arra törekszem, hogy a párom minden helyzetben, minden szituációban boldog legyen. Még akkor is ez a célom, amikor épp nem olyan boldog az életünk. Azonnal megérzem, ha a férfinak csak a saját boldogsága számít. Így egy kapcsolat nem működhet. Akkor jó egy párkapcsolat, ha mindkét fél kellőképp nagylelkű a másikkal.


Petra (22)

Nagyon stresszesek a hétköznapjaim, ezért fontos számomra a háttér. Az, ami otthon vár, nagyon meghatározó. Nemcsak a szex fontos, nem is csak a lelki oldala a kapcsolatnak, hanem az, hogy tényleg ott legyen egy széles váll, ha épp össze akarnék zuhanni. Lehet, hogy önző vagyok, de én magam is fontos vagyok magamnak annyira, hogy elvárjam a kapcsolatban azt, hogy számíthassak a páromra. Jól esik, ha néha ő vár vacsival, vagy csak hozzábújhatok.


Adri (30)

A közös döntések teszik igazán értékessé két ember kapcsolatát. Ezek mutatják azt, hogy hosszú távon is működni fog-e a dolog. Ha a párom kihagy a fontos döntésekből, akkor biztos lehetek abban, hogy éveket nem húz ki a kapcsolat, maximum hónapokig lehetünk együtt, ha jó a szex. De ez nem igazi kapcsolat így, az biztos.


Móni (26)

Hogy mitől jó egy kapcsolat? Attól, hogy feltétel nélküli. Ha már valamelyikünknek vannak feltételei, vagy elvárásokhoz köti, hogy szereti-e a másikat, akkor az már rég rossz. Egy kapcsolat akkor nagyon jó, ha nem kell azon izgulni, hogy vajon megfelelek-e a páromnak. Nem! Egy igazi, szerelemmel és bizalommal teli kapcsolat nem épülhet egy feltételrendszerre.


Összeállította: Komáromi Csenge


5 kiábrándító dolog az ágyból
5 kiábrándító dolog az ágyból
Ne kütyüzz, szeretkezz!
Ne kütyüzz, szeretkezz!
Ne hagyd eltűnni a szexet!
Ne hagyd eltűnni a szexet!
5 lépés az igazi intimitásért
5 lépés az igazi intimitásért
Online Nőgyógyászati Tanácsadás
Online Nőgyógyászati Tanácsadás
Ha beszélgetni szeretnél, szerelemről, szexről, vagy épp valami olyasmibe ugrottál fejest, ami esetleg még korai volt, ne habozz, mindenre van megoldás!
SZERELEM | SZEXUALITÁS | FOGAMZÁSGÁTLÁS
impresszum | adatvédelmi nyilatkozat | felhasználási feltételek | mellékhatás bejelentés

Impresszum

Az IntimZóna weboldalt a Richter Gedeon Nyrt. üzemelteti. A portál szerkesztését és karbantartását a HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség végzi a Richter Gedeon Nyrt. megbízásából.

Portál üzemeltetője

Richter Gedeon Nyrt.
Székhely: 1103 Budapest, Gyömrői út 19-21.
Cg.: 01-10-040944 (Cégbíróság: Fővárosi Bíróság)
Adószám: 10484878-2-44

Portál szerkesztője, karbantartója

HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség
Székhely: 1037 Budapest, Montevideo utca 7.
Email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Főszerkesztő: Örkényi Gabriella
Szerkesztőségi főmunkatárs: Kovács –Hain Zsuzsanna
Munkatársak: Balogh Ferenc, Dr. Jármi Hilda, Földi Miklós, Frank Róbert, Haris Éva, Kapuvári Tamás, Ligeti Anna, Molnár Miklós, Serbán Richárd, Szarvas Zoltán, Tarjáni Rita, Tóth Anna, Vémi Zoltán

Kapcsolat:

Richter Gedeon Nyrt.
https://www.gedeonrichter.com//hu-hu/kapcsolat
Hatóság: OGYÉI

A weboldal nőgyógyászati szakmai tartalmát lektorálta: Dr. Farkas Erika nőgyógyász szakorvos

Amennyiben egy gyógyszerrel kapcsolatban mellékhatást vagy minőségi reklamációt szeretne bejelenteni, a következő lehetőségek bármelyikén megteheti:

Tel: +36 1 505 7032

Vagy az alábbi felületen:

https://www.gedeonrichter.com//hu-hu/kapcsolat

illetve a következő e-mail-címek bármelyikén:
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.