intimzona információ

Hogy mindent egy helyen megtalálj, ami a szerelemmel, szexszel, intimitással, és főleg a fogamzásgátlással kapcsolatban érdekelhet. Olvass bennünket, sok tippet, érdekes cikket találhatsz az oldalunkon. Oszd meg velünk tapasztalataidat, vagy kérdezz szakértőinktől. Tarts velünk, s kövess minket az IntimZóna Facebook oldalán is.

Összeköltözés, a kritikus pont

Összeköltözés, a kritikus pont

Minden kapcsolatban vannak olyan helyzetek, amelyek döntések elé állítanak. Ezeknek a szituációknak a megélése sokszor nagyon nehéznek tűnik, ám nem lehetetlen.

Összeköltözés, a kritikus pont

A szerelem mindig az elején a leggyönyörűbb. Akkor, amikor még minden kicsit rózsaszín és vattacukorszerű. Ám az idő halad és a kapcsolat fejlődik. Minden emberi kapcsolatnak megvan a saját ritmusa. Vannak olyan próbatételek, amelyek a szokásosnál jobban megviselik a feleket. Ilyen az összeköltözés is.

Miért kihívás? Hiszen csak összecuccolunk.

Belegondoltál már, hogy együtt élj valakivel, aki nem te magad vagy? Egy egészen eltérő személyiséggel osztod majd meg a lakást, az ágyat és az egész életed. Más az ízlése, mások a szokásai. Nagyon hamar felszínre kerülhetnek a különbözőségek, amelyek kapcsolati problémákat is okozhatnak. Nehéz és egyben nagyon izgalmas, új élet ez, amelyben minden gyorsan kiderül a másikról. Nem nagyon van mód a titkolózásra. Sima, hétköznapi helyzetekből jöhetsz rá a legkönnyebben, hogy működni fog-e vagy inkább más utakon kell továbbmennetek. Kicsit olyan ez, mint egy mini házasság gyűrű és szertartás nélkül.

Összeköltözés, a kritikus pont

Mit tehetsz?

Maradj mindig pozitív – a lehetőségekhez képest –. Légy türelmes a társadhoz, hogy minél könnyebben vegyétek az akadályokat. Tűzzetek ki közös célokat, legyetek együttműködők. A kommunikáció nagyon fontos. Lényeges, hogy mindent megbeszéljetek egymással, még azokat a dolgokat is, amelyek esetleg apróságnak tűnnek. Állítsatok fel egyszerű szabályokat az együttéléshez: ki megy a postára, ki tartja kézben a bevásárlást, közös vagy külön kasszán lesztek-e, ki fog főzni. Maradj mindig önmagad, ne akarj szerepet játszani, mert az együttélés már nem együttjárás, a maszkok, a felvett szerepek értelmüket veszítik.

Nem kell azonban aggódnod, a hétköznapok nem emésztik fel a kapcsolatot, ha mindketten ugyanazt (vagy legalábbis majdnem ugyanazt) gondoljátok az összeköltözésről. Fontos, hogy tisztázzátok magatokkal, hogy mik a fontos dolgok számotokra. Tudnod kell, hogy mindenkinek szüksége van egy kis mozgástérre, ezt muszáj figyelembe venned, ahogy a párodnak is.

Mindkettőtöknek adnotok is kell, nem csak elvárni a másiktól, hogy a végén ne elpazarolt időnek tűnjön az együttélés.

Ha hajlandók vagytok kisebb-nagyobb kompromisszumokra, az összeköltözés valódi mérföldkő marad az életetekben, amire mindig kellemes lesz visszaemlékezni.

Ezzel, vagy más témánkkal kapcsolatban bátran kérdezd szakértőinket itt!


Valami elromlott a kapcsolatban? – Helyre lehet hozni
Valami elromlott a kapcsolatban? – Helyre lehet hozni
A szex igazi játék
A szex igazi játék
Száguldás, cyberszerelem, avagy így hat az internet a valós kapcsolatokra
Száguldás, cyberszerelem, avagy így hat az internet a valós kapcsolatokra
Nem találtad meg a szerelmet? Ezek lehetnek az okai…
Nem találtad meg a szerelmet? Ezek lehetnek az okai…
Online Nőgyógyászati Tanácsadás
Online Nőgyógyászati Tanácsadás
Ha beszélgetni szeretnél, szerelemről, szexről, vagy épp valami olyasmibe ugrottál fejest, ami esetleg még korai volt, ne habozz, mindenre van megoldás!
SZERELEM | SZEXUALITÁS | FOGAMZÁSGÁTLÁS
impresszum | adatvédelmi nyilatkozat | felhasználási feltételek | mellékhatás bejelentés

Impresszum

Az IntimZóna weboldalt a Richter Gedeon Nyrt. üzemelteti. A portál szerkesztését és karbantartását a HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség végzi a Richter Gedeon Nyrt. megbízásából.

Portál üzemeltetője

Richter Gedeon Nyrt.
Székhely: 1103 Budapest, Gyömrői út 19-21.
Cg.: 01-10-040944 (Cégbíróság: Fővárosi Bíróság)
Adószám: 10484878-2-44

Portál szerkesztője, karbantartója

HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség
Székhely: 1037 Budapest, Montevideo utca 7.
Email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Főszerkesztő: Örkényi Gabriella
Szerkesztőségi főmunkatárs: Kovács –Hain Zsuzsanna
Munkatársak: Balogh Ferenc, Dr. Jármi Hilda, Földi Miklós, Frank Róbert, Haris Éva, Kapuvári Tamás, Ligeti Anna, Molnár Miklós, Serbán Richárd, Szarvas Zoltán, Tarjáni Rita, Tóth Anna, Vémi Zoltán

Kapcsolat:

Richter Gedeon Nyrt.
https://www.gedeonrichter.com//hu-hu/kapcsolat
Hatóság: OGYÉI

A weboldal nőgyógyászati szakmai tartalmát lektorálta: Dr. Farkas Erika nőgyógyász szakorvos

Amennyiben egy gyógyszerrel kapcsolatban mellékhatást vagy minőségi reklamációt szeretne bejelenteni, a következő lehetőségek bármelyikén megteheti:

Tel: +36 1 505 7032

Vagy az alábbi felületen:

https://www.gedeonrichter.com//hu-hu/kapcsolat

illetve a következő e-mail-címek bármelyikén:
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.