intimzona információ

Hogy mindent egy helyen megtalálj, ami a szerelemmel, szexszel, intimitással, és főleg a fogamzásgátlással kapcsolatban érdekelhet. Olvass bennünket, sok tippet, érdekes cikket találhatsz az oldalunkon. Oszd meg velünk tapasztalataidat, vagy kérdezz szakértőinktől. Tarts velünk, s kövess minket az IntimZóna Facebook oldalán is.

Összeköltözés, a kritikus pont

Összeköltözés, a kritikus pont

Minden kapcsolatban vannak olyan helyzetek, amelyek döntések elé állítanak. Ezeknek a szituációknak a megélése sokszor nagyon nehéznek tűnik, ám nem lehetetlen.

Összeköltözés, a kritikus pont

A szerelem mindig az elején a leggyönyörűbb. Akkor, amikor még minden kicsit rózsaszín és vattacukorszerű. Ám az idő halad és a kapcsolat fejlődik. Minden emberi kapcsolatnak megvan a saját ritmusa. Vannak olyan próbatételek, amelyek a szokásosnál jobban megviselik a feleket. Ilyen az összeköltözés is.

Miért kihívás? Hiszen csak összecuccolunk.

Belegondoltál már, hogy együtt élj valakivel, aki nem te magad vagy? Egy egészen eltérő személyiséggel osztod majd meg a lakást, az ágyat és az egész életed. Más az ízlése, mások a szokásai. Nagyon hamar felszínre kerülhetnek a különbözőségek, amelyek kapcsolati problémákat is okozhatnak. Nehéz és egyben nagyon izgalmas, új élet ez, amelyben minden gyorsan kiderül a másikról. Nem nagyon van mód a titkolózásra. Sima, hétköznapi helyzetekből jöhetsz rá a legkönnyebben, hogy működni fog-e vagy inkább más utakon kell továbbmennetek. Kicsit olyan ez, mint egy mini házasság gyűrű és szertartás nélkül.

Összeköltözés, a kritikus pont

Mit tehetsz?

Maradj mindig pozitív – a lehetőségekhez képest –. Légy türelmes a társadhoz, hogy minél könnyebben vegyétek az akadályokat. Tűzzetek ki közös célokat, legyetek együttműködők. A kommunikáció nagyon fontos. Lényeges, hogy mindent megbeszéljetek egymással, még azokat a dolgokat is, amelyek esetleg apróságnak tűnnek. Állítsatok fel egyszerű szabályokat az együttéléshez: ki megy a postára, ki tartja kézben a bevásárlást, közös vagy külön kasszán lesztek-e, ki fog főzni. Maradj mindig önmagad, ne akarj szerepet játszani, mert az együttélés már nem együttjárás, a maszkok, a felvett szerepek értelmüket veszítik.

Nem kell azonban aggódnod, a hétköznapok nem emésztik fel a kapcsolatot, ha mindketten ugyanazt (vagy legalábbis majdnem ugyanazt) gondoljátok az összeköltözésről. Fontos, hogy tisztázzátok magatokkal, hogy mik a fontos dolgok számotokra. Tudnod kell, hogy mindenkinek szüksége van egy kis mozgástérre, ezt muszáj figyelembe venned, ahogy a párodnak is.

Mindkettőtöknek adnotok is kell, nem csak elvárni a másiktól, hogy a végén ne elpazarolt időnek tűnjön az együttélés.

Ha hajlandók vagytok kisebb-nagyobb kompromisszumokra, az összeköltözés valódi mérföldkő marad az életetekben, amire mindig kellemes lesz visszaemlékezni.

Ezzel, vagy más témánkkal kapcsolatban bátran kérdezd szakértőinket itt!


Szerelem mögé bújva
Szerelem mögé bújva
A szerelem tudománya
A szerelem tudománya
A srác komolyan gondolja?
A srác komolyan gondolja?
Az első szeretkezés: útmutató férfiaknak
Az első szeretkezés: útmutató férfiaknak
Online Nőgyógyászati Tanácsadás
Online Nőgyógyászati Tanácsadás
Ha beszélgetni szeretnél, szerelemről, szexről, vagy épp valami olyasmibe ugrottál fejest, ami esetleg még korai volt, ne habozz, mindenre van megoldás!
SZERELEM | SZEXUALITÁS | FOGAMZÁSGÁTLÁS
impresszum | adatvédelmi nyilatkozat | felhasználási feltételek | mellékhatás bejelentés

Impresszum

Az IntimZóna weboldalt a Richter Gedeon Nyrt. üzemelteti. A portál szerkesztését és karbantartását a HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség végzi a Richter Gedeon Nyrt. megbízásából.

Portál üzemeltetője

Richter Gedeon Nyrt.
Székhely: 1103 Budapest, Gyömrői út 19-21.
Cg.: 01-10-040944 (Cégbíróság: Fővárosi Bíróság)
Adószám: 10484878-2-44

Portál szerkesztője, karbantartója

HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség
Székhely: 1037 Budapest, Montevideo utca 7.
Email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Főszerkesztő: Örkényi Gabriella
Szerkesztőségi főmunkatárs: Kovács –Hain Zsuzsanna
Munkatársak: Balogh Ferenc, Dr. Jármi Hilda, Földi Miklós, Frank Róbert, Haris Éva, Kapuvári Tamás, Ligeti Anna, Molnár Miklós, Serbán Richárd, Szarvas Zoltán, Tarjáni Rita, Tóth Anna, Vémi Zoltán

Kapcsolat:

Richter Gedeon Nyrt.
https://www.gedeonrichter.com//hu-hu/kapcsolat
Hatóság: OGYÉI

A weboldal nőgyógyászati szakmai tartalmát lektorálta: Dr. Palczert Miklós nőgyógyász szakorvos

Amennyiben egy gyógyszerrel kapcsolatban mellékhatást vagy minőségi reklamációt szeretne bejelenteni, a következő lehetőségek bármelyikén megteheti:

Tel: +36 1 505 7032

Vagy az alábbi felületen:

https://www.gedeonrichter.com//hu-hu/kapcsolat

illetve a következő e-mail-címek bármelyikén:
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.