intimzona információ

Hogy mindent egy helyen megtalálj, ami a szerelemmel, szexszel, intimitással, és főleg a fogamzásgátlással kapcsolatban érdekelhet. Olvass bennünket, sok tippet, érdekes cikket találhatsz az oldalunkon. Oszd meg velünk tapasztalataidat, vagy kérdezz szakértőinktől. Tarts velünk, s kövess minket az IntimZóna Facebook oldalán is.

Voltál már szerető? – Öten válaszoltak

Voltál már szerető? – Öten válaszoltak

Egyre gyakrabban futok bele olyan történetekbe, hogy boldognak látszó párok élete belülről nem is olyan boldog. A levegőben féltékenység, megcsalás, bizalmatlanság kering. És sokszor szeretetlenség is. Öt ember, öt történet.

 Anett (30)

„Igen, egyszer életemben voltam már valaki szeretője. Túl későn vettem észre, hogy ez a kapcsolat halálra van ítélve. Eleinte boldog voltam vele, nagyon jó volt a szex. Ahogy felfedeztük egymást a tiltott szerelemben, valahogy olyan volt, mint egy furcsa álom. De ez az álom hamar rémálommá változott. Egy apró baromságon buktunk le a felesége előtt, és innentől elindult a lavina. Először hozzám költözött. Ez még önmagában nem is lett volna baj, de ezzel megváltozott a kapcsolatunk. A szex egyre ritkábban volt jó, még közepesnek sem mondanám. Hiányzott minden izgalom. Otthonülő lettem, miatta. Főztem, mostam. Ez nem én voltam. Semmi sem maradt, ami a régi kapcsolatunkra emlékeztetett. Kihűltek az érzéseink egymás iránt, és pár hónap múlva szakítottunk.”

Juci (29)

„Eddigi életem legnagyobb szexuális kalandja volt, amikor három hónapig voltam egy férfi szeretője. Az első pillanattól tudtam, hogy családja van, gyerekei, felesége. De nem érdekelt. Magamon is meglepődtem, de annyira vonzott szexuálisan, hogy minden mást háttérbe szorítottam. Ha együtt voltunk, annyit szexeltünk, hogy már fájt. És elég sokszor tudtunk együtt lenni. Rengeteget "utazott", legalábbis a családja ezt tudta. De mindig hozzám jött. Három hónap tömény szex. Ez volt a kapcsolatunk. De megérte. Rengeteget tanultam magamról. A felesége nem tudta meg, visszament hozzá. Az elválásunk mégis boldog volt, mert nem adtunk bele érzelmeket. Persze ez nem működhetett így sokáig, nem is tudtuk fenntartani, de egy nagyon izgalmas epizód volt.”

Balázs (26)

„Nem voltam még senki szeretője. Valahogy ez nem az én stílusom. Én mást várok az élettől. Nem azt mondom, hogy soha nem történhet meg, mert a szerelmet nem lehet irányítani és elnyomni. Ha egy olyan nőbe szeretnék bele, akinek van férje, vagy szerelme, biztos nagyon nehezen tudnék túllépni ezen, de felvállalnám az érzéseimet. Az viszont biztos, hogy szexért nem lennék szerető. Ahhoz nekem több kell. A mai nőknél nagyon egyszerű, de ez engem nem izgat fel.”

Domi (29)

„Ó, hogyne! Voltam már szerető, és nem is egyszer. Rövid kapcsolatok voltak, és főleg a szexre épültek. Én nem problémázom sokat. Vannak olyan emberek, akik gondot csinálnak ebből, de ahhoz, hogy valaki szeretője légy, két ember kell. Ha ő is akarja, miért ne? Valamiért menekül a kapcsolatából. Ha én meg tudom adni, amire vágyik, akkor miért ne tenném?”

Zita (27)

„Nem voltam még szerető, de nagyon vágyom erre a tapasztalatra. Felvillanyoz még a gondolat is, hogy egy tiltott kapcsolatban legyek. Persze visszatart az, hogy ezzel valakinek vagy valakiknek az életét tönkretehetem. Attól is félek, hogy mi lenne, ha beleszeretnék abba a férfiba. Akkor még nehezebb lenne. Ezek miatt eddig tartózkodtam az olyan férfiaktól, akiknek családjuk, szerelmük volt. Az is foglalkoztat, hogy vajon felismerem-e, ha valaki megtetszik, hogy van-e valakije. Félek ettől a csalódástól.”


Összeállította: Ligeti Anna

 


Az első szeretkezés: útmutató férfiaknak
Az első szeretkezés: útmutató férfiaknak
5 jel, hogy valószínűleg allergiás vagy a spermára
5 jel, hogy valószínűleg allergiás vagy a spermára
Íme 4 tévhit az orgazmusról
Íme 4 tévhit az orgazmusról
Az intimitás a bizalomból ered – A te kapcsolatodban jelen van?
Az intimitás a bizalomból ered – A te kapcsolatodban jelen van?
Online Nőgyógyászati Tanácsadás
Online Nőgyógyászati Tanácsadás
Ha beszélgetni szeretnél, szerelemről, szexről, vagy épp valami olyasmibe ugrottál fejest, ami esetleg még korai volt, ne habozz, mindenre van megoldás!
SZERELEM | SZEXUALITÁS | FOGAMZÁSGÁTLÁS
impresszum | adatvédelmi nyilatkozat | felhasználási feltételek | mellékhatás bejelentés

Impresszum

Az IntimZóna weboldalt a Richter Gedeon Nyrt. üzemelteti. A portál szerkesztését és karbantartását a HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség végzi a Richter Gedeon Nyrt. megbízásából.

Portál üzemeltetője

Richter Gedeon Nyrt.
Székhely: 1103 Budapest, Gyömrői út 19-21.
Cg.: 01-10-040944 (Cégbíróság: Fővárosi Bíróság)
Adószám: 10484878-2-44

Portál szerkesztője, karbantartója

HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség
Székhely: 1037 Budapest, Montevideo utca 7.
Email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Főszerkesztő: Örkényi Gabriella
Szerkesztőségi főmunkatárs: Kovács –Hain Zsuzsanna
Munkatársak: Balogh Ferenc, Dr. Jármi Hilda, Földi Miklós, Frank Róbert, Haris Éva, Kapuvári Tamás, Ligeti Anna, Molnár Miklós, Serbán Richárd, Szarvas Zoltán, Tarjáni Rita, Tóth Anna, Vémi Zoltán

Kapcsolat:

Richter Gedeon Nyrt.
https://www.gedeonrichter.com//hu-hu/kapcsolat
Hatóság: OGYÉI

A weboldal nőgyógyászati szakmai tartalmát lektorálta: Dr. Farkas Erika nőgyógyász szakorvos

Amennyiben egy gyógyszerrel kapcsolatban mellékhatást vagy minőségi reklamációt szeretne bejelenteni, a következő lehetőségek bármelyikén megteheti:

Tel: +36 1 505 7032

Vagy az alábbi felületen:

https://www.gedeonrichter.com//hu-hu/kapcsolat

illetve a következő e-mail-címek bármelyikén:
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.