intimzona információ

Hogy mindent egy helyen megtalálj, ami a szerelemmel, szexszel, intimitással, és főleg a fogamzásgátlással kapcsolatban érdekelhet. Olvass bennünket, sok tippet, érdekes cikket találhatsz az oldalunkon. Oszd meg velünk tapasztalataidat, vagy kérdezz szakértőinktől. Tarts velünk, s kövess minket az IntimZóna Facebook oldalán is.

Miért nem te vagy neki az első?

Miért nem te vagy neki az első?

Sosem értettem igazán, hogy egy kapcsolatban, ami épp kialakulóban van, miért mondja azt egy férfi, hogy nem akarja elrontani, ami van köztünk azzal, hogy komolyabb kapcsolatba kezdünk. Ez valahogy ellentmondás. Kertelés, az igazság elhallgatása. Ha egy férfi ilyet mond egy nőnek, akkor csak szexet akar, a nő lelke már nem kívánatos.

Sokat gondolkodsz, hogy a pasid miért nem szán rád elég időt, amikor olyan jól elvagytok együtt? Tudni akarod, hogy miért érzed úgy, mintha egy lennél a sok közül, nem az egyetlen nő az ő számára? Te úgy érzed, belőle lehetne a nagy Ő, mégis valahogy az egész kapcsolat perifériáján létezel. Szeretnél az élete része lenni, de ő mindig csak azt mondja, milyen jó neki így, ahogy van. Minden tökéletes, és nem kéne elrontani. Elrontani? De mit? Hónapok óta vagytok együtt, és mégsem vagytok együtt igazán. Olyan, mintha neki nem is lenne fontos ez a kapcsolat.

Érdekes, hogy nem érdekli, hogy mit csinálsz, amikor nem vele vagy, téged viszont megesz a féltékenység, a bizonytalanság és felemészt a vágyakozás, mert hiányzik. Sajnos, valószínűleg ő nem érez ugyanígy. Neki nem olyan fontos, hogy mi van veled, az viszont nagyon is az, hogy ha ő szeretné, akkor ott legyél. Ugye, te is belátod, hogy ez nem fair?

Lehet, hogy tévedsz, és ő nem érez szerelmet, csak jól eltölti az időt veled. Ha igazán szeretne téged, akkor nem úgy kéne időpontot vadászni, hogy találkozhass vele, hanem ő maga szeretne mindig veled lenni. De jelenleg ez nem mondható el rólatok, igaz? Ő nem akarja feladni azt az életformát, amely oly kényelmesen tálalja fel neki a szexet, amikor csak akarja, azzal, akivel csak akarja.

De te miért fogadod ezt el? Miért hagyod, hogy megtörténjen újra és újra? Egy báb vagy, akit az ő keze irányít. Azt teszed, ami neki jó, és elfogadod ezt. Ne hidd, hogy érted felad majd bármit is. Ne hidd, hogy te vagy az egyetlen az életében. Biztos lehetsz abban, hogy több vasat tart a tűzben. Lehet, hogy pont olyan érzékeny lelkű nőkkel kísérletezik, mint te. Ki tudja, hányan vagytok? Lehet, hogy te vagy az, akivel valaki mást csal meg, és vele szintén elhiteti, hogy minden úgy jó, ahogy van. Erre nehéz rádöbbenni, és az igazság fájdalmas.

Igen, előfordulhat, hogy ismét ott áll majd az ajtód előtt, mosolyogva, ellenállhatatlanul, és újra bocsánatot kér, hogy megint egy hétig nem jelentkezett. Lehet, hogy így lesz. Az viszont csak rajtad múlik, hogy mit lépsz. Újra belemész, és hagyod, hogy térdre kényszerítsen, vagy fel tudod emelni a fejed, és tovább lépsz.

Nehéz, de gondold végig… egy olyan férfival akarsz lenni, aki csak sokadikként gondol rád, és csak arra kellesz neki, hogy ha épp nincs más, akkor legyen valaki, akivel elütheti az időt. Vagy egy olyan férfit szeretnél magad mellett tudni, akinek reggel te vagy az első gondolata, és te jársz a fejében, mielőtt aludni tér. Olyan férfit, akit nem neked kell felhívnod, ha látni akarod, hanem ő kér randevút. Tudja, mi kell neked, tudja, mire vágysz, és számára ez az elsődleges, nem pedig a saját érdeke.

Tedd most magad az első helyre, adj esélyt magadnak a boldogságra. Szeresd magad annyira, hogy legalább olyan fontos legyél magadnak, hogy ne add alább. Ne fogadj el egy olyan kapcsolatot, amely nem téged tesz az első helyre, ne fogadd el a perifériát. Fontos az önbecsülésed – őrizd meg, tartsd meg önmagad, és ragadd meg az új esélyt a boldog életre.


Komáromi Csenge


A szerelmet táplálni kell. Mindig.
A szerelmet táplálni kell. Mindig.
5 tipp – így  könnyítsd meg a randizást
5 tipp – így könnyítsd meg a randizást
Kalandor szerelem
Kalandor szerelem
Neked miről szól az öngondoskodás? – Az erotika benne van?
Neked miről szól az öngondoskodás? – Az erotika benne van?
Online Nőgyógyászati Tanácsadás
Online Nőgyógyászati Tanácsadás
Ha beszélgetni szeretnél, szerelemről, szexről, vagy épp valami olyasmibe ugrottál fejest, ami esetleg még korai volt, ne habozz, mindenre van megoldás!
SZERELEM | SZEXUALITÁS | FOGAMZÁSGÁTLÁS
impresszum | adatvédelmi nyilatkozat | felhasználási feltételek | mellékhatás bejelentés

Impresszum

Az IntimZóna weboldalt a Richter Gedeon Nyrt. üzemelteti. A portál szerkesztését és karbantartását a HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség végzi a Richter Gedeon Nyrt. megbízásából.

Portál üzemeltetője

Richter Gedeon Nyrt.
Székhely: 1103 Budapest, Gyömrői út 19-21.
Cg.: 01-10-040944 (Cégbíróság: Fővárosi Bíróság)
Adószám: 10484878-2-44

Portál szerkesztője, karbantartója

HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség
Székhely: 1037 Budapest, Montevideo utca 7.
Email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Főszerkesztő: Örkényi Gabriella
Szerkesztőségi főmunkatárs: Kovács –Hain Zsuzsanna
Munkatársak: Balogh Ferenc, Dr. Jármi Hilda, Földi Miklós, Frank Róbert, Haris Éva, Kapuvári Tamás, Ligeti Anna, Molnár Miklós, Serbán Richárd, Szarvas Zoltán, Tarjáni Rita, Tóth Anna, Vémi Zoltán

Kapcsolat:

Richter Gedeon Nyrt.
https://www.gedeonrichter.com//hu-hu/kapcsolat
Hatóság: OGYÉI

A weboldal nőgyógyászati szakmai tartalmát lektorálta: Dr. Palczert Miklós nőgyógyász szakorvos

Amennyiben egy gyógyszerrel kapcsolatban mellékhatást vagy minőségi reklamációt szeretne bejelenteni, a következő lehetőségek bármelyikén megteheti:

Tel: +36 1 505 7032

Vagy az alábbi felületen:

https://www.gedeonrichter.com//hu-hu/kapcsolat

illetve a következő e-mail-címek bármelyikén:
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.