intimzona információ

Hogy mindent egy helyen megtalálj, ami a szerelemmel, szexszel, intimitással, és főleg a fogamzásgátlással kapcsolatban érdekelhet. Olvass bennünket, sok tippet, érdekes cikket találhatsz az oldalunkon. Oszd meg velünk tapasztalataidat, vagy kérdezz szakértőinktől. Tarts velünk, s kövess minket az IntimZóna Facebook oldalán is.

Anya miért boldogtalan?

Anya miért boldogtalan?

Az ember nagyon bonyolult lény, soha nem tudhatjuk, kiben milyen érzések, érzelmek, háborúk dúlnak. A boldogság keresése pedig minden ember sorsa. Mindenki hajszolja, ki így, ki úgy.

Anya miért boldogtalan?

A minap egy bevásárlóközpont drogériájában furcsa jelenetnek voltam szem- és fültanúja. Egy anyuka a kisgyermekével bejött az üzletbe, ahol vásároltam. Már akkor látszott rajta, hogy nagyon ideges, nem akar itt lenni, és még az is kétséges, hogy egyáltalán lenni szeretne-e. A gyerek izgága volt, ez tény, de a nő folyamatosan parancsokat osztogatott: - Szedd fel, vagy azonnal kiraklak innen! Szedjed, szedjed!

Azon gondolkoztam, hogy kicsit visszavehetne a hangerőből, mert erre valójában senki sem kíváncsi. Ekkor azonban eszembe jutott valami: mi van, ha ő pont azt szeretné, hogy végre valaki odafigyeljen rá.

Azt hiszem ennek az egész jelenetsornak semmi köze nem volt a gyerekhez, de jó eszköz volt ahhoz, hogy végre tegyen valamit azért, hogy az emberek észrevegyék. Most majd sokáig mesélheti a barátnőknek, vagy a szülőknek az oviban, hogy milyen élményben volt része, hogy az a gyerek már megint milyen abszurd helyzetbe hozta. Vajon milyen élete lehet? Az autóban ülve hazáig nem is tudtam másra gondolni, csak arra, hogy valószínűleg úgy telnek a mindennapjai, hogy reggel felkel, este lefekszik, a közte lévő időben pedig valahogy eltelik, mert senkit sem érdekel. Borzalmas lehet szürkének lenni, elmosódni. Nem is tudom felfogni, milyen lehet az, amikor a párunk nem figyel ránk, még annyira sem, hogy megkérdezze, milyen volt a napunk. Előfordulhat persze sok forgatókönyv: lehet, hogy egyedülálló édesanya, és nemigen jut arra ideje, hogy valaki figyelmét kivívja, az is lehet, hogy egy rossz párkapcsolatban/házasságban él, és nincs ereje kilépni belőle. Mindenesetre rettenetes lehet a gyereknek is, hogy mindig rajta tölti ki valaki a fájdalmát, az idegesség okozta stresszt, főleg, ha ez a valaki az édesanyja.

Nem ítélkezem, nekem is van két gyermekem, és nagyon ismerős az a helyzet, amikor már az üzlet bejáratánál folyik a hátamon az izzadság, és tudom, hogy nagyon rossz ötlet oda bemenni. De valahogy odáig még soha nem jutottam el, hogy a gyerekeimmel ordítozzam egy boltban, mert esetleg ők nem élvezik a bent tartózkodást annyira.

Furcsa, mert nem először láttam hasonlót, most mégis valamiért megfogott, és éreztem, hogy ez a nő boldogtalan. Nem számít a gyermeke, nem számít semmi, a szemében ült valami szürke borongósság, és olyan hangnemben beszélt a gyerekhez, mint akinek minden mindegy, jobb lenne, ha nem is lenne ez a gyerek, és ő sem lenne, csak menekülne…

Borzalmas ilyet mondani, de sajnáltam őt. Láttam, ahogy fiatalon, szerelmesen kimondja az igent a férfinak, akit szeret. Boldogan szorítja a menyasszonyi csokrot, amit a templom kapujában majd a háta mögé dob a hajadonoknak. Láttam a családját, akik szeretik, a férjét, aki büszke rá. De mi történhetett? Hova lettek a boldog idők?

Szegény kisfia pedig soha nem fogja megérteni, hogy anya miért ilyen rosszkedvű, miért kiabál vele, és neki miért kell mindig sírnia.

Csak álltam a hajfestékek előtt, és úgy éreztem magam, mint valami rossz színházi előadás közben. Csak reménykedni tudok, hogy ez a nő szimplán undok volt, vagy rossz napja volt, és mindaz, amit én köré gondoltam, csak gondolat, elképzelés.


Ne sextingelj, inkább szexelj!
Ne sextingelj, inkább szexelj!
Tévhitek az önkielégítésről
Tévhitek az önkielégítésről
Idegesítő tulajdonságok az ágyban – Neked is van? - 2 rész
Idegesítő tulajdonságok az ágyban – Neked is van? - 2 rész
A szexuális diszfunkció 5 jele - nőknél
A szexuális diszfunkció 5 jele - nőknél
Online Nőgyógyászati Tanácsadás
Online Nőgyógyászati Tanácsadás
Ha beszélgetni szeretnél, szerelemről, szexről, vagy épp valami olyasmibe ugrottál fejest, ami esetleg még korai volt, ne habozz, mindenre van megoldás!
SZERELEM | SZEXUALITÁS | FOGAMZÁSGÁTLÁS
impresszum | adatvédelmi nyilatkozat | felhasználási feltételek | mellékhatás bejelentés

Impresszum

Az IntimZóna weboldalt a Richter Gedeon Nyrt. üzemelteti. A portál szerkesztését és karbantartását a HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség végzi a Richter Gedeon Nyrt. megbízásából.

Portál üzemeltetője

Richter Gedeon Nyrt.
Székhely: 1103 Budapest, Gyömrői út 19-21.
Cg.: 01-10-040944 (Cégbíróság: Fővárosi Bíróság)
Adószám: 10484878-2-44

Portál szerkesztője, karbantartója

HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség
Székhely: 1037 Budapest, Montevideo utca 7.
Email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Főszerkesztő: Örkényi Gabriella
Szerkesztőségi főmunkatárs: Kovács –Hain Zsuzsanna
Munkatársak: Balogh Ferenc, Dr. Jármi Hilda, Földi Miklós, Frank Róbert, Haris Éva, Kapuvári Tamás, Ligeti Anna, Molnár Miklós, Serbán Richárd, Szarvas Zoltán, Tarjáni Rita, Tóth Anna, Vémi Zoltán

Kapcsolat:

Richter Gedeon Nyrt.
https://www.gedeonrichter.com//hu-hu/kapcsolat
Hatóság: OGYÉI

A weboldal nőgyógyászati szakmai tartalmát lektorálta: Dr. Farkas Erika nőgyógyász szakorvos

Amennyiben egy gyógyszerrel kapcsolatban mellékhatást vagy minőségi reklamációt szeretne bejelenteni, a következő lehetőségek bármelyikén megteheti:

Tel: +36 1 505 7032

Vagy az alábbi felületen:

https://www.gedeonrichter.com//hu-hu/kapcsolat

illetve a következő e-mail-címek bármelyikén:
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.