intimzona információ

Hogy mindent egy helyen megtalálj, ami a szerelemmel, szexszel, intimitással, és főleg a fogamzásgátlással kapcsolatban érdekelhet. Olvass bennünket, sok tippet, érdekes cikket találhatsz az oldalunkon. Oszd meg velünk tapasztalataidat, vagy kérdezz szakértőinktől. Tarts velünk, s kövess minket az IntimZóna Facebook oldalán is.

A vadászok jelmondata: Komoly kapcsolatra vágyom – Lea története

A vadászok jelmondata: Komoly kapcsolatra vágyom – Lea története

„Ó, hányszor hallottam már azt, hogy „Komoly kapcsolatra vágyom!”. Férfiak próbálták elhitetni velem, hogy komolyan gondolják velem a dolgot. És hányszor csalódtam, amikor kiderült, hogy ez nem igaz!”

„Először középiskolás koromban, harmadikban mondta azt nekem egy fiú, hogy ne aggódjak, ő nem csak szexet akar tőlem. Komoly kapcsolatot. Ezt mondta. Naiv voltam, mindent elhittem” – meséli Lea. „Természetesen, egy-két éjszaka után, amikor már nem kellettem neki, elhagyott. Hosszú időbe telt, míg feldolgoztam ezt a traumát. Úgy éreztem, kihasznált, eldobott. Bolondnak éreztem magam, amiért bedőltem neki. Szerencsére anyukámmal mindent meg tudtam beszélni. Elmondtam, hogy védekeztünk, ne aggódjon, nem lettem terhes. Egyszerűen csak el akartam felejteni az egészet. Két évig nem volt senkim.

Ezután volt egy hosszabb kapcsolatom, ami három évig tartott. Jól éreztem magam vele, őrülten szerelmesek voltunk. De sajnos nem működött. Nagyon sokat veszekedtünk, és nem akartam így élni. Visszaköltöztem anyuhoz. Az életem azonban nem sokat változott. Amikor bulizni mentem, mindig megismerkedtem valakivel, aki csak lökte a butaságait. Sokszor hallottam a „komoly kapcsolatra vágyom” szöveget, de tudtam, hogy ez sosem komoly. Hogy is lenne az éjfél után egy szórakozóhelyen? Nyilvánvaló volt, hogy ebben a helyzetben mindenki vadászik. Olyan partnert keresnek, aki kapható egyéjszakás kalandra. Én nem ez a típus vagyok. Boldogságra és valódi, hosszú kapcsolatra vágytam és vágyom ma is.”

De hogy találunk ilyet?

A társkeresés lealacsonyodott. Már futószalagon működik minden. Kevesekben működik az az igény, hogy hosszú távra legyen mellettük valaki. Az „örökkön-örökké” már elvesztette hitelességét, nem is létezik. Azok pedig, akik Leához hasonlóan a komoly, biztonságot adó, hosszú távú szerelmet keresik, sokszor dőlnek be a vadászoknak. A vége mindig csalódás, sérülés.

Az őszinte érzelmek manapság többnyire csapdába hajtják a gyanútlan áldozatot. Az emberek olyan önzők lettek, hogy nem törődnek a másikkal, nem érdekel senkit a lélek, már csak a test dominál.

„El vagyok keseredve. Hosszú ideje nem találkoztam egyetlen őszinte férfival sem. Tudom, hogy a nők is hibásak ebben. Hagytuk, hogy könnyűnek találjanak minket. Hagytuk, és belementünk a játékba. Nem csodálkozom most már, hogy egyszerű hazugságoknak is képesek vagyunk bedőlni – mondja Lea.”

Csak remélni lehet, hogy nem a hazugság vezérli a világot, és az őszinte emberek rátalálnak egyszer egy olyan társra, aki hasonlóan gondolkodik, hasonlóan érez, mint ők.

 

Komáromi Csenge 


Mindenki ötféle intimitásra vágyik
Mindenki ötféle intimitásra vágyik
Tedd, és ne tedd – Szex után
Tedd, és ne tedd – Szex után
6 furcsa dolog, ami izgalomba hozza a nőt
6 furcsa dolog, ami izgalomba hozza a nőt
Ezekkel a férfiakkal légy óvatos – Biztosan megcsalnak!
Ezekkel a férfiakkal légy óvatos – Biztosan megcsalnak!
Online Nőgyógyászati Tanácsadás
Online Nőgyógyászati Tanácsadás
Ha beszélgetni szeretnél, szerelemről, szexről, vagy épp valami olyasmibe ugrottál fejest, ami esetleg még korai volt, ne habozz, mindenre van megoldás!
SZERELEM | SZEXUALITÁS | FOGAMZÁSGÁTLÁS
impresszum | adatvédelmi nyilatkozat | felhasználási feltételek | mellékhatás bejelentés

Impresszum

Az IntimZóna weboldalt a Richter Gedeon Nyrt. üzemelteti. A portál szerkesztését és karbantartását a HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség végzi a Richter Gedeon Nyrt. megbízásából.

Portál üzemeltetője

Richter Gedeon Nyrt.
Székhely: 1103 Budapest, Gyömrői út 19-21.
Cg.: 01-10-040944 (Cégbíróság: Fővárosi Bíróság)
Adószám: 10484878-2-44

Portál szerkesztője, karbantartója

HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség
Székhely: 1037 Budapest, Montevideo utca 7.
Email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Főszerkesztő: Örkényi Gabriella
Szerkesztőségi főmunkatárs: Kovács –Hain Zsuzsanna
Munkatársak: Balogh Ferenc, Dr. Jármi Hilda, Földi Miklós, Frank Róbert, Haris Éva, Kapuvári Tamás, Ligeti Anna, Molnár Miklós, Serbán Richárd, Szarvas Zoltán, Tarjáni Rita, Tóth Anna, Vémi Zoltán

Kapcsolat:

Richter Gedeon Nyrt.
https://www.gedeonrichter.com//hu-hu/kapcsolat
Hatóság: OGYÉI

A weboldal nőgyógyászati szakmai tartalmát lektorálta: Dr. Palczert Miklós nőgyógyász szakorvos

Amennyiben egy gyógyszerrel kapcsolatban mellékhatást vagy minőségi reklamációt szeretne bejelenteni, a következő lehetőségek bármelyikén megteheti:

Tel: +36 1 505 7032

Vagy az alábbi felületen:

https://www.gedeonrichter.com//hu-hu/kapcsolat

illetve a következő e-mail-címek bármelyikén:
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.