intimzona információ

Hogy mindent egy helyen megtalálj, ami a szerelemmel, szexszel, intimitással, és főleg a fogamzásgátlással kapcsolatban érdekelhet. Olvass bennünket, sok tippet, érdekes cikket találhatsz az oldalunkon. Oszd meg velünk tapasztalataidat, vagy kérdezz szakértőinktől. Tarts velünk, s kövess minket az IntimZóna Facebook oldalán is.

Így lehet hosszabb minden pásztoróra – 6 tipp

Így lehet hosszabb minden pásztoróra – 6 tipp

Bizonyára nem vagyok egyedül azzal a tapasztalattal, hogy a szex tud nagyon szenvedélyes és kielégítő lenni – feltéve, ha a pár nyitott az újdonságokra, és nem rutinszerűen műveli a szexet. A rutinszerű együttlétek nagy hátulütője, hogy az aktusnak gyorsan vége lesz. Ezt azonban el lehet kerülni.

Természetesen nem ritka, hogy nincs idő órákig tartó, szenvedélyes szeretkezésre, hanem csak egy gyorsabb, spontán együttlétre. Ez azonban nem baj, hiszen színesíti a kapcsolatot. A gond akkor kezdődik, ha a rövid menetek állandósulnak. Íme, néhány tipp ahhoz, hogy a pásztoróráitok ne csak 5 percig tartó, hirtelen alkalmak legyenek.

1.   Legyetek kitartók

Járjatok utána, mi lehet az oka annak, hogy az aktus csak rövid ideig tart. Ennek lehet akár orvosi oka is. Szeretkezzetek minél többet, hiszen lehet, hogy ez önmagában is megoldja a gondotokat. Gyakoroljatok kitartóan, mert az hozzásegít ahhoz, hogy az akadályokat együtt győzzétek le.

2.   Legyenek többfordulós alkalmak

Az első ejakuláció után a férfiak általában nem képesek azonnal újra a behatolásra. Pár perc várakozás után azonban az erekció újra fenntartható, így egy szeretkezés alkalmával többször is eljuthattok a csúcsra. A második alkalommal a pénisz már nem annyira érzékeny, így tovább is tart majd ez a forduló.

3.   Elő a segédeszközökkel!

Semmi gond a vibrátorokkal vagy más játékszerekkel, bátran vessétek be őket az orgazmus, a kölcsönös kielégülés érdekében. Felturbózhatják a szeretkezéseket, nem mellesleg pedig csodás élményt okozhattok egymásnak. Öltsetek fel más-más karaktert vagy akár öltözzetek jelmezbe.

4.   Legyen az óvszer is egy segédeszköz

Tény, hogy az óvszert védekezésre használjuk, hiszen az egyik legjobb választás a nem kívánt terhesség ellen, és a legjobb védelem a nemi úton terjedő betegségekkel szemben is. Viszont szuper hír a szex minőségének szempontjából, hogy az óvszerek közt találsz olyat, ami bordázott, vagy a felülete apró pöttyökkel ellátott. Ha az óvszer vastagabb, az is segít abban, hogy kicsit kitoljátok az élvezetek időtartamát.

5.   Lassítsatok!

Aktus közben nyugodtan lassíthattok. A férfiak általában előbb eljutnak a csúcsra, mint a nők, ezért sok párnak nehéz elérni együtt az orgazmust. Ahhoz, hogy kicsit késleltetni tudjátok a párod ejakulációját, lassítsatok közben egy kicsit. Csókolózzatok, simogassátok egymást, aztán térjetek vissza a lényegre.

6.   A férfiaknak is vannak intim izmaik

Nagyon lényeges, hogy nőként tisztában légy a Kegel-gyakorlatok fontosságával. A párodnak is segíthetsz, hogy hogyan tudja megerősíteni a medencefenéki izmokat. Ezek neki abban nyújtanak támogatást, hogy tovább tudja megtartani az erekciót, és kisebb az esély a korai magömlésre is.

Látod, nem is olyan nehéz kitolni a szexuális együttlétek időtartamát. Csak egy kis türelem és némi fantázia kell hozzá. A próbálkozás pedig nagyon édes… nem igaz?

 

Ligeti Anna

 


10 szexuális probléma, amit komolyan kell venni
10 szexuális probléma, amit komolyan kell venni
A szexuális diszfunkció 5 jele - nőknél
A szexuális diszfunkció 5 jele - nőknél
Mindenki másképp csinálja – Trükkök, amiket bevethetsz, ha rád tör a vágy
Mindenki másképp csinálja – Trükkök, amiket bevethetsz, ha rád tör a vágy
Az önkielégítés hatásai az agyadra
Az önkielégítés hatásai az agyadra
Online Nőgyógyászati Tanácsadás
Online Nőgyógyászati Tanácsadás
Ha beszélgetni szeretnél, szerelemről, szexről, vagy épp valami olyasmibe ugrottál fejest, ami esetleg még korai volt, ne habozz, mindenre van megoldás!
SZERELEM | SZEXUALITÁS | FOGAMZÁSGÁTLÁS
impresszum | adatvédelmi nyilatkozat | felhasználási feltételek | mellékhatás bejelentés

Impresszum

Az IntimZóna weboldalt a Richter Gedeon Nyrt. üzemelteti. A portál szerkesztését és karbantartását a HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség végzi a Richter Gedeon Nyrt. megbízásából.

Portál üzemeltetője

Richter Gedeon Nyrt.
Székhely: 1103 Budapest, Gyömrői út 19-21.
Cg.: 01-10-040944 (Cégbíróság: Fővárosi Bíróság)
Adószám: 10484878-2-44

Portál szerkesztője, karbantartója

HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség
Székhely: 1037 Budapest, Montevideo utca 7.
Email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Főszerkesztő: Örkényi Gabriella
Szerkesztőségi főmunkatárs: Kovács –Hain Zsuzsanna
Munkatársak: Balogh Ferenc, Dr. Jármi Hilda, Földi Miklós, Frank Róbert, Haris Éva, Kapuvári Tamás, Ligeti Anna, Molnár Miklós, Serbán Richárd, Szarvas Zoltán, Tarjáni Rita, Tóth Anna, Vémi Zoltán

Kapcsolat:

Richter Gedeon Nyrt.
https://www.gedeonrichter.com//hu-hu/kapcsolat
Hatóság: OGYÉI

A weboldal nőgyógyászati szakmai tartalmát lektorálta: Dr. Palczert Miklós nőgyógyász szakorvos

Amennyiben egy gyógyszerrel kapcsolatban mellékhatást vagy minőségi reklamációt szeretne bejelenteni, a következő lehetőségek bármelyikén megteheti:

Tel: +36 1 505 7032

Vagy az alábbi felületen:

https://www.gedeonrichter.com//hu-hu/kapcsolat

illetve a következő e-mail-címek bármelyikén:
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.