intimzona információ

Hogy mindent egy helyen megtalálj, ami a szerelemmel, szexszel, intimitással, és főleg a fogamzásgátlással kapcsolatban érdekelhet. Olvass bennünket, sok tippet, érdekes cikket találhatsz az oldalunkon. Oszd meg velünk tapasztalataidat, vagy kérdezz szakértőinktől. Tarts velünk, s kövess minket az IntimZóna Facebook oldalán is.

Létezik az ideális nő

Létezik az ideális nő

Sok baráti összejövetel témája a nő. Rengeteget beszélnek róluk a férfiak és csodálják őket. Persze mindenkinek megvan a zsánere, mindenki álmaiban él egy nő, de vajon létezik valójában az ideális nő? És ha igen, akkor milyen?

Az ideális nő mindenki számára másmilyen, és ez természetes. Szerintem az, hogy valaki szőke, barna, fekete hajú, molett, vékony testalkatú, nagy fenekű, kismellű, nagymellű… ezek mind nem számítanak. Az ideális nőnek olyan pozitív a kisugárzása, hogy a közelében másképp kezdi látni a dolgokat mindenki. Ha ott van, tudom, hogy figyel rám. Nem érzem azt, hogy elengedi a füle mellett, ha mondok valamit.

A számomra ideális nő figyel arra, hogy mindig nő maradjon. Fontos számára, hogy néha ne csak a kinyúlt melegítőben lássa a párja, kell, hogy szeresse a magassarkút, a nőies ruhákat is. Igen, tudom, hogy ezt nem minden nő kedveli, de ha épp pont ez a helyzet, akkor legalább néha hitesse el vele.

Az ideális nő nem plasztikáztat, nem akar más lenni, csak akkor, ha tényleg ezt akarja. Csak akkor, ha önmagáért teszi. Nem a megfelelési kényszer vezérli, hanem a saját, önálló akarata. Mindenre van válasza és mindennel kapcsolatban tud kérdezni. Ha kérdez, abból tudod, hogy képben van azzal, amiről épp beszélgettek. Manapság nagyon sok olyan ember van, akit nem érdekel, hogy a másik miről beszél.

„A barátnőm soha nem figyel. Ezt abból tudom, hogy rengetegszer csak bólogat, nem kérdez és nem is nagyon reflektál semmire” – mondja Simon. „Sokszor csak hallgatunk egymás mellett, és ez nagyon kikészít. Természetesen egy ideális kapcsolatban ez nem így működik. Az ideális nő számomra olyan, aki figyelmesen, testben és lélekben is benne van a kapcsolatban, benne van a beszélgetéseinkben. Tudom, hogy sokan a külsőre vonatkoztatják az „ideális” fogalmát. Szerintem egyáltalán nem a külsőben – pontosabban nemcsak a külsőben – lakozik az „ideális”. Sokkal-sokkal több az ideális nő, mint egyszerű test. Azt hiszem, ezzel a nők maguk is egyetértenének.”

Az a nő, aki manapság az „ideális” jelzőt szeretné magáénak tudni, nem akar semmit görcsösen, hanem egyszerűen csak hagyja folyni a dolgokat és mégis mindent képes uralni. Néha azonban megengedi magának, hogy egyszerűen ne csináljon semmit.

Az ideális nőnek saját egzisztenciája van, nem akar függni semmitől és senkitől. Nem hajszolja az életet, hanem megteremti a sajátját, amit örömmel él. Lehet, hogy a valódi lényét nem mindig engedi a felszínre, de ha a férfi kicsit a felszín alá néz, ott találja az érzékeny, fogékony, kliséktől mentes nőt. Az igazit, az ideális nőt.

 

Ligeti Anna


Romantikázz Magyarországon! – a 10 legszerelmesebb hely hazánkban
Romantikázz Magyarországon! – a 10 legszerelmesebb hely hazánkban
Csak szex, semmi érzelem? – Szexkapcsolatban éltem | Kira története
Csak szex, semmi érzelem? – Szexkapcsolatban éltem | Kira története
Hepatitisz B, a rettegett
Hepatitisz B, a rettegett
Az ismerkedés 4  törvénye
Az ismerkedés 4 törvénye
Online Nőgyógyászati Tanácsadás
Online Nőgyógyászati Tanácsadás
Ha beszélgetni szeretnél, szerelemről, szexről, vagy épp valami olyasmibe ugrottál fejest, ami esetleg még korai volt, ne habozz, mindenre van megoldás!
SZERELEM | SZEXUALITÁS | FOGAMZÁSGÁTLÁS
impresszum | adatvédelmi nyilatkozat | felhasználási feltételek | mellékhatás bejelentés

Impresszum

Az IntimZóna weboldalt a Richter Gedeon Nyrt. üzemelteti. A portál szerkesztését és karbantartását a HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség végzi a Richter Gedeon Nyrt. megbízásából.

Portál üzemeltetője

Richter Gedeon Nyrt.
Székhely: 1103 Budapest, Gyömrői út 19-21.
Cg.: 01-10-040944 (Cégbíróság: Fővárosi Bíróság)
Adószám: 10484878-2-44

Portál szerkesztője, karbantartója

HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség
Székhely: 1037 Budapest, Montevideo utca 7.
Email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Főszerkesztő: Örkényi Gabriella
Szerkesztőségi főmunkatárs: Kovács –Hain Zsuzsanna
Munkatársak: Balogh Ferenc, Dr. Jármi Hilda, Földi Miklós, Frank Róbert, Haris Éva, Kapuvári Tamás, Ligeti Anna, Molnár Miklós, Serbán Richárd, Szarvas Zoltán, Tarjáni Rita, Tóth Anna, Vémi Zoltán

Kapcsolat:

Richter Gedeon Nyrt.
https://www.gedeonrichter.com//hu-hu/kapcsolat
Hatóság: OGYÉI

A weboldal nőgyógyászati szakmai tartalmát lektorálta: Dr. Palczert Miklós nőgyógyász szakorvos

Amennyiben egy gyógyszerrel kapcsolatban mellékhatást vagy minőségi reklamációt szeretne bejelenteni, a következő lehetőségek bármelyikén megteheti:

Tel: +36 1 505 7032

Vagy az alábbi felületen:

https://www.gedeonrichter.com//hu-hu/kapcsolat

illetve a következő e-mail-címek bármelyikén:
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.