intimzona információ

Hogy mindent egy helyen megtalálj, ami a szerelemmel, szexszel, intimitással, és főleg a fogamzásgátlással kapcsolatban érdekelhet. Olvass bennünket, sok tippet, érdekes cikket találhatsz az oldalunkon. Oszd meg velünk tapasztalataidat, vagy kérdezz szakértőinktől. Tarts velünk, s kövess minket az IntimZóna Facebook oldalán is.

Élet egy Rák jegyű férfival

Élet egy Rák jegyű férfival

Az örök álmodozó, aki imád nosztalgiázni, a múltba révedni, régi dolgokon merengni. Sok mindent megőriz, ami a múltjához köti. Intuitív és igen érzékeny, ami segítőkészséggel és gondoskodásra való hajlammal párosul. Szereti másra hagyni a nehéz döntéseket. Csak akkor köss ki mellette, ha te magad csendes irányító típus vagy, ugyanis nyíltan sosem szabad irányítani, mert azt nem viseli jól.

Élet egy Rák jegyű férfival

A Rák férfi jó apajelölt, hiszen imádja a gyerekeket, mindent megtenne, hogy sajátja lehessen. A nőket tiszteli, udvarias, rajongó természetű. Sokat álmodozik, hisz abban, hogy az álmai valóra válnak, javíthatatlan romantikus.

Sokszor elbizonytalanodik önmagával kapcsolatban, ezért gyakran vizsgálja meg azt, hogy helyesen cselekszik-e.

Érzelemközpontú ember, akinek folyamatosan szüksége van valamilyen háttérre, amely támogatja őt. Ez azért is nagyon fontos, mert általában kevés az önbizalma. Jól alkalmazkodik, és az együttérző képességét bármilyen közösségben nagyon jól kamatoztatja. A járt utat soha nem hagyja el a járatlanért, mindent százszor átgondol, mielőtt lépne. A biztonságot keresi mindenhol, ezért nem áll bele a konfliktusokba, kerüli a veszekedést.

A szerelmet nagyon komolyan veszi, családra, tartós kapcsolatra vágyik. Számára nem a hódítás a lényeg, hanem az, hogy idilli kapcsolatban élhessen azzal, akit megszeret.

Mindenben a szépséget keresi, így a választottjánál is nagy szerepet játszik a külső megjelenés.

Igazi szerelemművész. Mindent megtesz azért, hogy a párja boldog legyen. Idealizálja a szerelmét, körülveszi a teljes figyelemmel, elhalmozza bókokkal. Nem tűri a durvaságot, a közönségességet. Nagyon gyengéd és figyelmes a szexben, fontos számára, hogy a partnere az egekben érezze magát.

Vágyik arra, hogy kiegészüljön egy olyan párral, akivel egy egésznek érezheti magát, és minden tekintetben passzolnak. Szereti érezni és tudni, hogy a választottja szereti őt, ezért nem győzi hallgatni a szeretlek szót, amit ő is gyakran mond.

Vannak azonban rossz tulajdonságai is. Nagyon szeret beszélni és mindenről van véleménye, amit nem is rejt véka alá, így elég idegesítő tud lenni. Hosszú időbe telik meggyőzni valamiről, mert a saját véleményét tartja egyedül elfogadhatónak. Képtelen elszakadni a régi, megszokott dolgoktól, nagyon nehezen változtat. Hajlamos a depresszióra.


5 érv – ezért haladj lassabban egy új kapcsolattal
5 érv – ezért haladj lassabban egy új kapcsolattal
Szexelj az egészségedért!
Szexelj az egészségedért!
„A szerelem mindent megér” - tiniszerelem
„A szerelem mindent megér” - tiniszerelem
Mi a petting?
Mi a petting?
Online Nőgyógyászati Tanácsadás
Online Nőgyógyászati Tanácsadás
Ha beszélgetni szeretnél, szerelemről, szexről, vagy épp valami olyasmibe ugrottál fejest, ami esetleg még korai volt, ne habozz, mindenre van megoldás!
SZERELEM | SZEXUALITÁS | FOGAMZÁSGÁTLÁS
impresszum | adatvédelmi nyilatkozat | felhasználási feltételek | mellékhatás bejelentés

Impresszum

Az IntimZóna weboldalt a Richter Gedeon Nyrt. üzemelteti. A portál szerkesztését és karbantartását a HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség végzi a Richter Gedeon Nyrt. megbízásából.

Portál üzemeltetője

Richter Gedeon Nyrt.
Székhely: 1103 Budapest, Gyömrői út 19-21.
Cg.: 01-10-040944 (Cégbíróság: Fővárosi Bíróság)
Adószám: 10484878-2-44

Portál szerkesztője, karbantartója

HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség
Székhely: 1037 Budapest, Montevideo utca 7.
Email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Főszerkesztő: Örkényi Gabriella
Szerkesztőségi főmunkatárs: Kovács –Hain Zsuzsanna
Munkatársak: Balogh Ferenc, Dr. Jármi Hilda, Földi Miklós, Frank Róbert, Haris Éva, Kapuvári Tamás, Ligeti Anna, Molnár Miklós, Serbán Richárd, Szarvas Zoltán, Tarjáni Rita, Tóth Anna, Vémi Zoltán

Kapcsolat:

Richter Gedeon Nyrt.
https://www.gedeonrichter.com//hu-hu/kapcsolat
Hatóság: OGYÉI

A weboldal nőgyógyászati szakmai tartalmát lektorálta: Dr. Palczert Miklós nőgyógyász szakorvos

Amennyiben egy gyógyszerrel kapcsolatban mellékhatást vagy minőségi reklamációt szeretne bejelenteni, a következő lehetőségek bármelyikén megteheti:

Tel: +36 1 505 7032

Vagy az alábbi felületen:

https://www.gedeonrichter.com//hu-hu/kapcsolat

illetve a következő e-mail-címek bármelyikén:
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.