intimzona információ

Hogy mindent egy helyen megtalálj, ami a szerelemmel, szexszel, intimitással, és főleg a fogamzásgátlással kapcsolatban érdekelhet. Olvass bennünket, sok tippet, érdekes cikket találhatsz az oldalunkon. Oszd meg velünk tapasztalataidat, vagy kérdezz szakértőinktől. Tarts velünk, s kövess minket az IntimZóna Facebook oldalán is.

Az ideális férfi – szerintem

Az ideális férfi – szerintem

Komoly problémát jelentett végiggondolni, hogy vajon milyen az ideális férfi. Létezik vajon? Azt hiszem, igen. Mindannyiunkban van egy kép róla, és ez mindenkiben más és más. Szerintem ilyen…

Mondhatnám, hogy az ideális férfi minden körülmények között családcentrikus. De miért is várnánk el egy férfitól, hogy mindenképp gyereket akarjon? Nők esetében is elfogadjuk, ha nem szeretne anya lenni. A férfiakról beszélgetve pedig a kardunkba dőlünk, ha azt halljuk, nem akarnak gyereket, egyelőre nem repesnek a család gondolatától.

Az ideális férfit nem a család határozza meg. Ő maga alakítja az életét. Természetesen a távolabbi céljai közt szerepel az is, hogy gondoskodjon a saját gyermekeiről. Az életét tudatosan éli. Nem a nőért létezik, és nem is a nők hajhászásáért. Szereti az életét, és boldog akar lenni benne.

Nem az számít, hogy milyen magas, milyen színű a szeme és mennyi pénze van. Törekszik arra, hogy minél biztosabb legyen az anyagi háttere, de nem ez adja az élete gerincét. Sok nő olyan férfit tart ideálisnak, aki hatalommal és nagy vagyonnal rendelkezik. De gondolj csak bele! Tényleg ez számítana? A valódi férfi nem élősködik senkin, van biztos munkája, amiben igazán jó. Szívesen beszél erről, de közben érdekli, hogy te – nőként miben vagy igazán jó. Az érdeklődő eszmecsere az ideális férfi egyik fő fegyvere.

Nem rejti véka alá az érzéseit, mert tudja, hogy nem attól férfi a férfi, hogy nem mutatja, ha valami fáj. Az ideális férfi örömmel mutatja meg a mélyebb rétegeit. Nem akar rejtőzködni, és nem akarja italba fojtani a bánatát. Nem csalja meg a szerelmét, hanem nyíltan felvállalja, ha valami nem működik. Nem hord mindenféle álarcokat, hanem van annyi önbizalma, hogy belevágjon egy olyan kapcsolatba is, ami nem teljesen biztos. Esélyt ad akkor is, ha valami nem teljesen 100%. Képes elviselni a kudarcot is, ha arról van szó, nem sajnáltatja magát a barátaival.

Képes adni is egy kapcsolatban, nem csak elvár folyton. Neki az a teljes, ha ő is benne van, nem csak a nő. A nőt nem a tulajdonának tekinti, hanem a társának tartja. Tudja, mikor kell ott lennie mellette és mikor kell hagynia, hogy maga oldja meg a problémát. Ha úgy adódik, szívesen fogad segítséget akár egy nőtől is, nincs frusztrációja ezzel kapcsolatban.

Amikor egy kapcsolatban él, belead mindent azért, hogy hosszan működőképes maradjon a dolog. Nem a nőtől várja el, hogy fenntartsa a kapcsolatot, hanem tisztában van azzal, hogy neki is tennie kell.

Vannak saját gondolatai, amiket szívesen oszt meg a szerelmével. Szívesen beszél és szívesen hallgat. Tudja, hogy hol vannak a határai és tiszteli másokét. Az ideális férfi ad magára. Szereti, ha elegáns, és szereti, ha tetszik a nőknek. Szívesen flörtöl, de sosem lépi át a határt.

Tudja, hogy mit kell néznie egy nőben, hogy a felszín alá láthasson. Nem az érdekli, hogy egy nő mit láttat magáról, hanem az, hogy mi rejlik benne valójában.

 

Komáromi Csenge


Nem valljuk be, de igenis fontos a külső
Nem valljuk be, de igenis fontos a külső
Plátó, kérlek menj a fenébe!
Plátó, kérlek menj a fenébe!
7 dolog, amit talán nem tudtál a férfiakról és a szexről
7 dolog, amit talán nem tudtál a férfiakról és a szexről
5 dolog, amit soha ne csinálj szex előtt
5 dolog, amit soha ne csinálj szex előtt
Online Nőgyógyászati Tanácsadás
Online Nőgyógyászati Tanácsadás
Ha beszélgetni szeretnél, szerelemről, szexről, vagy épp valami olyasmibe ugrottál fejest, ami esetleg még korai volt, ne habozz, mindenre van megoldás!
SZERELEM | SZEXUALITÁS | FOGAMZÁSGÁTLÁS
impresszum | adatvédelmi nyilatkozat | felhasználási feltételek | mellékhatás bejelentés

Impresszum

Az IntimZóna weboldalt a Richter Gedeon Nyrt. üzemelteti. A portál szerkesztését és karbantartását a HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség végzi a Richter Gedeon Nyrt. megbízásából.

Portál üzemeltetője

Richter Gedeon Nyrt.
Székhely: 1103 Budapest, Gyömrői út 19-21.
Cg.: 01-10-040944 (Cégbíróság: Fővárosi Bíróság)
Adószám: 10484878-2-44

Portál szerkesztője, karbantartója

HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség
Székhely: 1037 Budapest, Montevideo utca 7.
Email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Főszerkesztő: Örkényi Gabriella
Szerkesztőségi főmunkatárs: Kovács –Hain Zsuzsanna
Munkatársak: Balogh Ferenc, Dr. Jármi Hilda, Földi Miklós, Frank Róbert, Haris Éva, Kapuvári Tamás, Ligeti Anna, Molnár Miklós, Serbán Richárd, Szarvas Zoltán, Tarjáni Rita, Tóth Anna, Vémi Zoltán

Kapcsolat:

Richter Gedeon Nyrt.
https://www.gedeonrichter.com//hu-hu/kapcsolat
Hatóság: OGYÉI

A weboldal nőgyógyászati szakmai tartalmát lektorálta: Dr. Farkas Erika nőgyógyász szakorvos

Amennyiben egy gyógyszerrel kapcsolatban mellékhatást vagy minőségi reklamációt szeretne bejelenteni, a következő lehetőségek bármelyikén megteheti:

Tel: +36 1 505 7032

Vagy az alábbi felületen:

https://www.gedeonrichter.com//hu-hu/kapcsolat

illetve a következő e-mail-címek bármelyikén:
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.