intimzona információ

Hogy mindent egy helyen megtalálj, ami a szerelemmel, szexszel, intimitással, és főleg a fogamzásgátlással kapcsolatban érdekelhet. Olvass bennünket, sok tippet, érdekes cikket találhatsz az oldalunkon. Oszd meg velünk tapasztalataidat, vagy kérdezz szakértőinktől. Tarts velünk, s kövess minket az IntimZóna Facebook oldalán is.

A szavak igenis számítanak

A szavak igenis számítanak

Sokszor mondjuk, hogy a szavak nem számítanak, csakis a tettekből szűrheted le, hogy a férfi kitart-e melletted, ott van, ha szükséged van rá. Ám ez nem mindig igaz. Igenis néha jólesik hallani is a tettek mögötti szándékot. Lássuk, melyek azok a szavak, amelyek jó érzést keltenek, és megerősítik a kapcsolatot.

 A szavak igenis számítanak

  1. Szeretlek

Mivel is kezdhettük volna? A szeretlek szó egyszerűen gyönyörű a magyar nyelvben. Ha ezt valaki kimondja, nem mindig lehet tudni, hogy mennyire gondolja komolyan, ezért veszélyes is. Ha túl sokszor hallod, akkor nem biztos, hogy olyan nagy súlyt érez mögötte az, aki mondja. Ha azonban ritkán örvendeztet meg vele a kedvesed, akkor biztos lehetsz abban, hogy számára is fontos, olyan szó, amit nem pufogtat csak úgy, bármikor.

  1. Köszönöm

Varázsszó, igaz? Amikor teszel valamit, jól esik, ha megköszönik. Ez talán természetesnek tűnik, holott sajnos korántsem az. Akik valóban tartós kapcsolatban, boldogan élnek, soha nem félnek kimondani ezt a szót. Olyan dolgokat is meg lehet köszönni, amelyek csak apróságok, de annak sokat jelent, aki hallja az elismerést. A hálát sosem szabad félni kimutatni.

  1. Rendben

Mondhatnánk azt is, hogy „Minden rendben”. Megnyugtató, ha a párod úgy gondolja egy szituációban, hogy rendben van minden. Ha aggódsz valamiért, és ő kimondja, akkor tényleg minden a helyére kerül, igaz?

  1. Ne félj!

A legszebb kifejezés, amit mondhat. Ebből tudhatod, hogy ő mindent kézben tart, neked nem kell tartanod semmitől. Ha egy ölelés is társul mellé, akkor biztosan 100%-ig megnyugszol.

  1. Ne haragudj!

Még akkor is jó ezt hallani, ha épp nem haragszol semmiért, de ő úgy érzi, hogy hibázott. Ha ezt mondja, tudhatod, hogy rendben van az önértékelése, el tudja fogadni, hogy ő rontott el valamit. Ez nagy erény, ha hosszú távra tervezel.

A szavak erejét nem szabad alábecsülni. Minden kapcsolatban igenis ott a helye ennek az ötnek. A ki nem mondott szavakat később mindig megbánjuk, akkor meg már késő azon keseregni, miért nem mondtuk gyakrabban, hogy szeretlek, ne haragudj, vagy köszönöm. Mindig mondd ki, amit érzel, és próbáld ezt sugallni a szerelmednek is. 

Tarjáni Rita


Már nem szeretlek, Isten veled!
Már nem szeretlek, Isten veled!
Az intimitástól való félelem
Az intimitástól való félelem
Csak szex, semmi érzelem? – Szexkapcsolatban éltem | Kira története
Csak szex, semmi érzelem? – Szexkapcsolatban éltem | Kira története
Én és ő (novella)
Én és ő (novella)
Online Nőgyógyászati Tanácsadás
Online Nőgyógyászati Tanácsadás
Ha beszélgetni szeretnél, szerelemről, szexről, vagy épp valami olyasmibe ugrottál fejest, ami esetleg még korai volt, ne habozz, mindenre van megoldás!
SZERELEM | SZEXUALITÁS | FOGAMZÁSGÁTLÁS
impresszum | adatvédelmi nyilatkozat | felhasználási feltételek | mellékhatás bejelentés

Impresszum

Az IntimZóna weboldalt a Richter Gedeon Nyrt. üzemelteti. A portál szerkesztését és karbantartását a HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség végzi a Richter Gedeon Nyrt. megbízásából.

Portál üzemeltetője

Richter Gedeon Nyrt.
Székhely: 1103 Budapest, Gyömrői út 19-21.
Cg.: 01-10-040944 (Cégbíróság: Fővárosi Bíróság)
Adószám: 10484878-2-44

Portál szerkesztője, karbantartója

HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség
Székhely: 1037 Budapest, Montevideo utca 7.
Email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Főszerkesztő: Örkényi Gabriella
Szerkesztőségi főmunkatárs: Kovács –Hain Zsuzsanna
Munkatársak: Balogh Ferenc, Dr. Jármi Hilda, Földi Miklós, Frank Róbert, Haris Éva, Kapuvári Tamás, Ligeti Anna, Molnár Miklós, Serbán Richárd, Szarvas Zoltán, Tarjáni Rita, Tóth Anna, Vémi Zoltán

Kapcsolat:

Richter Gedeon Nyrt.
https://www.gedeonrichter.com//hu-hu/kapcsolat
Hatóság: OGYÉI

A weboldal nőgyógyászati szakmai tartalmát lektorálta: Dr. Farkas Erika nőgyógyász szakorvos

Amennyiben egy gyógyszerrel kapcsolatban mellékhatást vagy minőségi reklamációt szeretne bejelenteni, a következő lehetőségek bármelyikén megteheti:

Tel: +36 1 505 7032

Vagy az alábbi felületen:

https://www.gedeonrichter.com//hu-hu/kapcsolat

illetve a következő e-mail-címek bármelyikén:
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.