intimzona információ

Hogy mindent egy helyen megtalálj, ami a szerelemmel, szexszel, intimitással, és főleg a fogamzásgátlással kapcsolatban érdekelhet. Olvass bennünket, sok tippet, érdekes cikket találhatsz az oldalunkon. Oszd meg velünk tapasztalataidat, vagy kérdezz szakértőinktől. Tarts velünk, s kövess minket az IntimZóna Facebook oldalán is.

Nincs kedved senkihez? Használd ki!

Nincs kedved senkihez? Használd ki!

Mindenkinél vannak olyan időszakok, amikor semmi sem esik jól, semmihez sincs meg a hajtóerő, és legszívesebben csak üldögélnénk a kedvenc fotelunkban egy bögre teával. Az ilyen „szerencsétlen” időszakokat is ki lehet használni.

Nincs kedved senkihez? Használd ki!

Mihez kezdj, ha épp senkihez sincs kedved? Még a barátnőid fecsegése is kikerget a világból? A pasidat pedig most tuti nem viselnéd el? Csinálj programot egyedül! Mindenkinek szüksége van olyan dolgokra, amelyeket néha egyedül csinálhat. Hidd el, nagyon sok élmény érhet így is. Íme, 5 program, ami egyedül is nagyon szuper lehet.

1. Menj el futni!

A mozgás fontos, de ezt nem feltétlenül egy nyüzsgő aerobic órán kell abszolválnod. A jó kis kardióedzést azonban kár lenne kihagyni, irány a természet. A tájfutásnál nincs jobb dolog. Feltölt energiával, és az őszi természet színei is elkápráztatnak majd. Nem beszélve arról a pozitívumról, hogy végre lesz időd rendezni a gondolataidat.

2. Kezdj el tanulni egy új nyelvet!

Parlez-vous français? Hablas español? Ha nem, akkor épp most jött el a megfelelő időpont, hogy keress egy nyelvet, ami tetszik, és szívesen megtanulnád. A skandináv nyelvek például most nagyon divatosak.

3. Válj meg egy ideig a mobilodtól!

Igen, jól olvasod, nem mindig szükségesek kütyük az élethez. Ez értendő a laptopra és a tabletre is. Ragadd meg a pillanatot, és olvass vagy egyszerűen csak pihenj egyedül egyet. Hidd el, imádni fogod, hogy végre senki sem zaklat majd.

4. Menj egyedül moziba, múzeumba, szórakozni, vagy utazz el egy hétvégére valahova!

Az egyedül utazás talán a legbevállalósabb dolgok egyike az életben. Kár lenne kihagyni, nem igaz? Nagyon más egy mozi vagy egy színházi program is egyedül, de néha megéri, hogy kipróbáld. Nem kell feltétlenül ezek közül választanod, jó program a wellness is, vagy egy kirándulás.

5. A Szívek szállodája vagy az Agymenők?

Amikor a pasiddal vagy, nem egyszerű kiválasztani az esti filmet, igaz? Folyton küzdeni kell egy-egy jó romkomért. Ha viszont épp egyedül vagy, miért ne használnád arra az időt, hogy a kedvenc sorozatodat nézd? Már csak ki kell választanod a megfelelőt. A popcornt el ne felejtsd!


Valami elromlott a kapcsolatban? – Helyre lehet hozni
Valami elromlott a kapcsolatban? – Helyre lehet hozni
Szeretkezés az új partnerrel – 3 dolog, amire érdemes figyelned
Szeretkezés az új partnerrel – 3 dolog, amire érdemes figyelned
Ne fuss azonnal egy új pasi karjaiba!
Ne fuss azonnal egy új pasi karjaiba!
Szerelem vagy szex – mindkettő lehet egy kapcsolat alapja
Szerelem vagy szex – mindkettő lehet egy kapcsolat alapja
Online Nőgyógyászati Tanácsadás
Online Nőgyógyászati Tanácsadás
Ha beszélgetni szeretnél, szerelemről, szexről, vagy épp valami olyasmibe ugrottál fejest, ami esetleg még korai volt, ne habozz, mindenre van megoldás!
SZERELEM | SZEXUALITÁS | FOGAMZÁSGÁTLÁS
impresszum | adatvédelmi nyilatkozat | felhasználási feltételek | mellékhatás bejelentés

Impresszum

Az IntimZóna weboldalt a Richter Gedeon Nyrt. üzemelteti. A portál szerkesztését és karbantartását a HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség végzi a Richter Gedeon Nyrt. megbízásából.

Portál üzemeltetője

Richter Gedeon Nyrt.
Székhely: 1103 Budapest, Gyömrői út 19-21.
Cg.: 01-10-040944 (Cégbíróság: Fővárosi Bíróság)
Adószám: 10484878-2-44

Portál szerkesztője, karbantartója

HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség
Székhely: 1037 Budapest, Montevideo utca 7.
Email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Főszerkesztő: Örkényi Gabriella
Szerkesztőségi főmunkatárs: Kovács –Hain Zsuzsanna
Munkatársak: Balogh Ferenc, Dr. Jármi Hilda, Földi Miklós, Frank Róbert, Haris Éva, Kapuvári Tamás, Ligeti Anna, Molnár Miklós, Serbán Richárd, Szarvas Zoltán, Tarjáni Rita, Tóth Anna, Vémi Zoltán

Kapcsolat:

Richter Gedeon Nyrt.
https://www.gedeonrichter.com//hu-hu/kapcsolat
Hatóság: OGYÉI

A weboldal nőgyógyászati szakmai tartalmát lektorálta: Dr. Palczert Miklós nőgyógyász szakorvos

Amennyiben egy gyógyszerrel kapcsolatban mellékhatást vagy minőségi reklamációt szeretne bejelenteni, a következő lehetőségek bármelyikén megteheti:

Tel: +36 1 505 7032

Vagy az alábbi felületen:

https://www.gedeonrichter.com//hu-hu/kapcsolat

illetve a következő e-mail-címek bármelyikén:
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.