intimzona információ

Hogy mindent egy helyen megtalálj, ami a szerelemmel, szexszel, intimitással, és főleg a fogamzásgátlással kapcsolatban érdekelhet. Olvass bennünket, sok tippet, érdekes cikket találhatsz az oldalunkon. Oszd meg velünk tapasztalataidat, vagy kérdezz szakértőinktől. Tarts velünk, s kövess minket az IntimZóna Facebook oldalán is.

Ilyen lenne az én álompasim

Ilyen lenne az én álompasim

Most szingli vagyok, de remélem, ez nem tart sokáig. Mert akárhogy is, minden szingli társat akar, az is, aki nem mondja ki. Összegyűjtöttem most azokat a tulajdonságokat, amelyek segítségével összegyúrnám magamnak a szerelmemet.

Ilyen lenne az én álompasim

Őszinte

Ezt a tulajdonságot nagyon sokra tartom. Igaz, hogy sokszor fájdalmas, ha hallom az igazságot valamiről, amiről jobb lett volna nem tudni, de akkor is az őszinteség az egyik legfontosabb erény a szememben. Az a férfi, aki felvállalja őszintén önmagát, a hibáit, a véleményét, nagy előnnyel indul nálam.

Egyszerűen csak jó

A jóság olyan magasztos erény, ami a mai világban igencsak elveszőben van. Sajnos inkább az önös érdek vezérli az embereket, és ez igaz az élet minden területére. Az, ha valaki önzetlenül képes a jóra, csodálatos fénnyel ruházza fel. Az ilyen férfi komolyabb erőt képvisel a szememben, mint egy favágó.

Elfogad olyannak, amilyen vagyok

Volt egy idő, amikor mindig másnak akartam látszani, mint amilyen vagyok. Ez azért volt, mert képtelen voltam elfogadni önmagam. Következésképp a pasik sem azt látták, aki voltam, hanem az álarcaimat. Ezt sikerült eldobnom, most már nem szorulok erre. Az a férfi, aki elfogad minden baromságommal és hibámmal együtt, talán vár rám valahol. Ha egyszer megtalálom ezt a pasit, erősen szorítani fogom.

Tudja, hogyan adjon és mer kapni is

A szex fontos kérdés. Az a férfi, aki tudja, hogyan okozzon örömöt, hogyan adjon, ritka kincs. Az a pasi pedig, aki szeret adni és kapni is mer, még ritkább. A szexuális összhang elérése az egyik legfontosabb dolog a kapcsolatban. Ha már az elején ráérez a páros, akkor abból csak jó sülhet ki.

Szereti az eszemet és a humoromat

A test fontos, de nem az egyedüli érték egy nőben. Az a férfi, aki ezt felismeri, már labdába is rúgott. Az pedig, hogy én is szeretem az intellektusát, csak bónusz. Az okos pasik szexisek, az okos nők pedig ellenállhatatlanok. A humor pedig szerintem az élet egyik legfontosabb mozgatója. Nélküle minden sivár lenne és élhetetlen. A humor kell, és kész.

Ezt az 5 tulajdonságot összegyúrnám, és születne belőle egy férfi, akivel le tudnám élni az egész életem. Hahó! Hol vagy?

Ligeti Anna


Mi és a szex
Mi és a szex
Mindig csak azt akarjuk hallani: szeretlek! Van, amikor nem szabad elhinni
Mindig csak azt akarjuk hallani: szeretlek! Van, amikor nem szabad elhinni
Így csókolunk mi
Így csókolunk mi
Így csavard az ujjad köré a pasidat
Így csavard az ujjad köré a pasidat
Online Nőgyógyászati Tanácsadás
Online Nőgyógyászati Tanácsadás
Ha beszélgetni szeretnél, szerelemről, szexről, vagy épp valami olyasmibe ugrottál fejest, ami esetleg még korai volt, ne habozz, mindenre van megoldás!
SZERELEM | SZEXUALITÁS | FOGAMZÁSGÁTLÁS
impresszum | adatvédelmi nyilatkozat | felhasználási feltételek | mellékhatás bejelentés

Impresszum

Az IntimZóna weboldalt a Richter Gedeon Nyrt. üzemelteti. A portál szerkesztését és karbantartását a HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség végzi a Richter Gedeon Nyrt. megbízásából.

Portál üzemeltetője

Richter Gedeon Nyrt.
Székhely: 1103 Budapest, Gyömrői út 19-21.
Cg.: 01-10-040944 (Cégbíróság: Fővárosi Bíróság)
Adószám: 10484878-2-44

Portál szerkesztője, karbantartója

HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség
Székhely: 1037 Budapest, Montevideo utca 7.
Email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Főszerkesztő: Örkényi Gabriella
Szerkesztőségi főmunkatárs: Kovács –Hain Zsuzsanna
Munkatársak: Balogh Ferenc, Dr. Jármi Hilda, Földi Miklós, Frank Róbert, Haris Éva, Kapuvári Tamás, Ligeti Anna, Molnár Miklós, Serbán Richárd, Szarvas Zoltán, Tarjáni Rita, Tóth Anna, Vémi Zoltán

Kapcsolat:

Richter Gedeon Nyrt.
https://www.gedeonrichter.com//hu-hu/kapcsolat
Hatóság: OGYÉI

A weboldal nőgyógyászati szakmai tartalmát lektorálta: Dr. Farkas Erika nőgyógyász szakorvos

Amennyiben egy gyógyszerrel kapcsolatban mellékhatást vagy minőségi reklamációt szeretne bejelenteni, a következő lehetőségek bármelyikén megteheti:

Tel: +36 1 505 7032

Vagy az alábbi felületen:

https://www.gedeonrichter.com//hu-hu/kapcsolat

illetve a következő e-mail-címek bármelyikén:
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.