intimzona információ

Hogy mindent egy helyen megtalálj, ami a szerelemmel, szexszel, intimitással, és főleg a fogamzásgátlással kapcsolatban érdekelhet. Olvass bennünket, sok tippet, érdekes cikket találhatsz az oldalunkon. Oszd meg velünk tapasztalataidat, vagy kérdezz szakértőinktől. Tarts velünk, s kövess minket az IntimZóna Facebook oldalán is.

Boldog párkapcsolatban élsz?

Boldog párkapcsolatban élsz?

A boldogság nagyon szubjektív dolog, mindenkinek másmilyen, mindenki máshogy képzeli azt el. Egy biztos, vannak olyan dolgok, amelyek biztosan jellemeznek egy boldog párkapcsolatot. Vajon a tiéd ilyen?

Boldog párkapcsolatban élsz?

Mik azok a mindennapi apróságok, amik a boldog párokat kiemelik? Nézzük csak!

Kölcsönös tisztelet és valódi szeretet

Egy boldog párkapcsolat valahol az intelligencián nyugszik. Azok a párok, akik valóban boldogok, képesek megérteni, hogy nem lehet mindig minden fenékig tejfel. Előfordul, hogy viták, akár veszekedések alakulnak ki, de ezeket intelligensen le lehet bonyolítani. Felfogás kérdése, hogy kinek mi a fontos, de a valóban boldog emberek különbséget tudnak tenni – szinte azonnal – a valóban lényeges dolgok, és az időrabló dolgok között. Ennek megfelelően bonyolítják le a vitáikat is. A kölcsönös tisztelet és szeretet mindig megmenti a helyzetet.

Jó szex

Nem vitás, hogy a boldog párkapcsolat egyik alapja a jó szex. Az a minőségi időtöltés, ami azon nyugszik, hogy örömöt szerezzünk a másiknak. A boldog párkapcsolat egyik jellemzője az, hogy a párok nem azért szexelnek, hogy egy gyors menet végén átéljék az orgazmust, hanem azért, hogy érezhessék és szerethessék egymást. Nem önös érdek vezérli a szerelmeseket, hanem az, hogy a másiknak jó legyen.

Őszinte érdeklődés egymás iránt

Neked volt már olyan férfi/nő partnered, aki olyan volt, mintha nem is lenne veled? Nem érdekelte, hogy mit csinálsz, hogyan töltöd a napjaid, és ő sem szívesen beszélt magáról. Vannak, akik szerencsések, és nem tapasztalják meg ezt az érdektelenséget, ám sokan sajnos belekóstolnak. Az igazán boldog párok érdeklődnek egymás iránt, fontos számukra, hogy párjuk mitől érzi jól magát, mi a hobbija, és ha lehet, részt is vesznek egymás kedves elfoglaltságaiban. Ez a figyelem kiterjed arra is, hogy mindig meghallgatják egymás gondolatait, őszinte érdeklődéssel tekintenek a másikra.

Boldog elkötelezettség

Ez az a dolog, amitől sok férfi viszolyog. Nem akarnak elköteleződni. Természetesen nők is vannak ezzel így, csak talán kevesebben. De miért is van ez? Ha valakit igazán szeretsz, azzal együtt akarsz lenni, bárhogy és bárhol és bármikor, nem igaz? Az igazán boldog pároknál ez nem egy paradolog, hanem teljesen természetes.

Hűség

Nem is kellene talán kiemelni, hogy azok a párok, akik igazán boldogok együtt, nem kacsintgatnak félre, nem érzik úgy, hogy máshol kell megtalálniuk, ami a kapcsolatukból hiányzik. Ők minden körülmények között a társukkal képzelik el…

Te boldog párkapcsolatban élsz? A fentiek közül mindegyik igaz rátok? Szerinted mi az, ami még kifejezetten illik ebbe a sorba? Oszd meg velünk!

Ligeti Anna


Bombanő, kontra jó kedélyű dundi – Te kit választanál?
Bombanő, kontra jó kedélyű dundi – Te kit választanál?
Lehet felemelő, vagy épp lehangoló – Az első szexuális élmény
Lehet felemelő, vagy épp lehangoló – Az első szexuális élmény
5 dolog, amit az anyukámtól tanultam a szerelemről
5 dolog, amit az anyukámtól tanultam a szerelemről
„Még sosem voltam szerelmes”
„Még sosem voltam szerelmes”
Online Nőgyógyászati Tanácsadás
Online Nőgyógyászati Tanácsadás
Ha beszélgetni szeretnél, szerelemről, szexről, vagy épp valami olyasmibe ugrottál fejest, ami esetleg még korai volt, ne habozz, mindenre van megoldás!
SZERELEM | SZEXUALITÁS | FOGAMZÁSGÁTLÁS
impresszum | adatvédelmi nyilatkozat | felhasználási feltételek | mellékhatás bejelentés

Impresszum

Az IntimZóna weboldalt a Richter Gedeon Nyrt. üzemelteti. A portál szerkesztését és karbantartását a HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség végzi a Richter Gedeon Nyrt. megbízásából.

Portál üzemeltetője

Richter Gedeon Nyrt.
Székhely: 1103 Budapest, Gyömrői út 19-21.
Cg.: 01-10-040944 (Cégbíróság: Fővárosi Bíróság)
Adószám: 10484878-2-44

Portál szerkesztője, karbantartója

HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség
Székhely: 1037 Budapest, Montevideo utca 7.
Email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Főszerkesztő: Örkényi Gabriella
Szerkesztőségi főmunkatárs: Kovács –Hain Zsuzsanna
Munkatársak: Balogh Ferenc, Dr. Jármi Hilda, Földi Miklós, Frank Róbert, Haris Éva, Kapuvári Tamás, Ligeti Anna, Molnár Miklós, Serbán Richárd, Szarvas Zoltán, Tarjáni Rita, Tóth Anna, Vémi Zoltán

Kapcsolat:

Richter Gedeon Nyrt.
https://www.gedeonrichter.com//hu-hu/kapcsolat
Hatóság: OGYÉI

A weboldal nőgyógyászati szakmai tartalmát lektorálta: Dr. Farkas Erika nőgyógyász szakorvos

Amennyiben egy gyógyszerrel kapcsolatban mellékhatást vagy minőségi reklamációt szeretne bejelenteni, a következő lehetőségek bármelyikén megteheti:

Tel: +36 1 505 7032

Vagy az alábbi felületen:

https://www.gedeonrichter.com//hu-hu/kapcsolat

illetve a következő e-mail-címek bármelyikén:
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.