intimzona információ

Hogy mindent egy helyen megtalálj, ami a szerelemmel, szexszel, intimitással, és főleg a fogamzásgátlással kapcsolatban érdekelhet. Olvass bennünket, sok tippet, érdekes cikket találhatsz az oldalunkon. Oszd meg velünk tapasztalataidat, vagy kérdezz szakértőinktől. Tarts velünk, s kövess minket az IntimZóna Facebook oldalán is.

7 tipp távolsági szerelmekhez

7 tipp távolsági szerelmekhez

7 tipp távolsági szerelmekhezA távolsági kapcsolatoknak – valljuk be – nem túl jó a híre. Az emberek hajlamosak egy kalap alá venni a fizikai és az érzelmi távolságot. Azt gondolják, hogy az egymástól messze élő szerelmesek között bizalmatlanságot szül a távolság, megszűnik a szenvedély és végül véget ér a kapcsolat.

Szerencsére ez nem kell, hogy így legyen. Nemrégiben a Journal of Communication megállapította, hogy a távolsági kapcsolatok szorosabb érzelmi kapcsolatot jelentenek az abban lévőknek, mint azoknak a szerelmeseknek, akik együtt élnek. A távolsági szerelmesek jobb kommunikációról számolnak be. Úgy gondolják, hogy partnerük valóban rájuk figyel a beszélgetésekkor.

7 tipp távolsági szerelmekhez

Íme, néhány tipp, melynek segítségével megőrizheted a távolsági szerelmet:
1. Tartsátok a kapcsolatot
A mai technológiának köszönhetően ez igazán könnyű. Biztosítsd a szerelmed arról, hogy minden rendben veled, és a kapcsolatotokkal. Az kialakul, hogy milyen gyakorisággal beszéltek, de azt ne tegyétek meg egymással, hogy a megbeszélt időpontot nem tartjátok be, mert az bizalmatlanságot szülhet.

2. Felváltva látogassátok meg egymást
Néha a távolsági szerelmesek azon civakodnak, hogy ki utazzon, ki van épp soron. Ezt persze nehezítheti a munka, a gyerek. Amikor csak lehetséges, tegyetek egymásnál látogatást, de arra nagyon vigyázzatok, hogy egyik fél se érezze azt, hogy csak ő tesz a találkozásért erőfeszítéseket. Ha együtt vagytok, akkor egymással foglalkozzatok. A takarítás, portörlés igazán várhat.

3. Beszélj nyíltan mindenről
Ha valami aggaszt, mondd ki! Ez az egyik legfontosabb, hiszen nem vagytok együtt minden nap. Ne dőlj be a pletykáknak, a Facebook fotóknak.

4. Ne hagyd, hogy az elvárások uraljanak
Az előzetes elvárások, majd a csalódások megkeserítik az együtt töltött időt. Teljesen természetes, hogy várod a találkozást, és izgatottan próbálsz mindent megtervezni. Ám nem mindig zajlik minden a tervek szerint. Hagyd, hogy a dolgok csak úgy megtörténjenek. Ne tulajdoníts túl nagy jelentőséget a tökéletességnek. Örülj annak, hogy végre együtt vagytok.

5. A szex maradjon mindig nagyon fontos
Legyen szó akár egy rövid és haszontalan szexről, vagy egy hosszú, erotikus e-mailről, nagyon sok módja van, hogy kapcsolatban maradjatok szexuálisan akkor is, ha két ország választ el benneteket. Dobd fel a telefonhívásokat piszkos kis fantáziákkal, vagy viseljen testhez simuló bodyt ha Skype-ooltok.

6. Kommunikáljatok egymással
Ügyelj arra, hogy beszélj a partnereddel. Bármi is bajod, győződj meg arról, hogy még mindig ugyanazon az oldalon álltok. Ha a kapcsolat nem működik egyik vagy mindkét fél részéről, azt jobb azonnal megbeszélni, és megpróbálni kitalálni a folytatást, ha lehet. Hajlamosak vagyunk a problémákat a szőnyeg alá söpörni, de ne feledd, hogy ezek a problémák nem szűnnek meg, csak elmérgesedhetnek, sokkal rosszabbá válhatnak. Legyetek egymáshoz őszinték!

7. Viselkedj úgy, ahogy te is elvárod a partneredtől
Ragaszkodj az aranyszabályhoz, viselkedj úgy, mintha a szerelmed is ott lenne a bulin, ahol valaki közeledni próbál hozzád. Örülj a figyelemnek, de ne lépd át azt a képzeletbeli hatást, ami neked is rosszul esne. egy-egy ilyen buli estéjét fejezd be a partnereddel telefonon vagy Skípe-on. így mindenki elégedett lesz. Ne feledd: képzeld magad az ő helyébe, és csak addig menj el, ami még neked is elfogadható lenne ellenkező esetben.


Kevés a szex? Íme, 5 ok, amiért nincs kedved hozzá
Kevés a szex? Íme, 5 ok, amiért nincs kedved hozzá
„Hagyd már el!”
„Hagyd már el!”
Szexi álmokat!
Szexi álmokat!
Az okos nők és a szerelem
Az okos nők és a szerelem
Online Nőgyógyászati Tanácsadás
Online Nőgyógyászati Tanácsadás
Ha beszélgetni szeretnél, szerelemről, szexről, vagy épp valami olyasmibe ugrottál fejest, ami esetleg még korai volt, ne habozz, mindenre van megoldás!
SZERELEM | SZEXUALITÁS | FOGAMZÁSGÁTLÁS
impresszum | adatvédelmi nyilatkozat | felhasználási feltételek | mellékhatás bejelentés

Impresszum

Az IntimZóna weboldalt a Richter Gedeon Nyrt. üzemelteti. A portál szerkesztését és karbantartását a HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség végzi a Richter Gedeon Nyrt. megbízásából.

Portál üzemeltetője

Richter Gedeon Nyrt.
Székhely: 1103 Budapest, Gyömrői út 19-21.
Cg.: 01-10-040944 (Cégbíróság: Fővárosi Bíróság)
Adószám: 10484878-2-44

Portál szerkesztője, karbantartója

HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség
Székhely: 1037 Budapest, Montevideo utca 7.
Email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Főszerkesztő: Örkényi Gabriella
Szerkesztőségi főmunkatárs: Kovács –Hain Zsuzsanna
Munkatársak: Balogh Ferenc, Dr. Jármi Hilda, Földi Miklós, Frank Róbert, Haris Éva, Kapuvári Tamás, Ligeti Anna, Molnár Miklós, Serbán Richárd, Szarvas Zoltán, Tarjáni Rita, Tóth Anna, Vémi Zoltán

Kapcsolat:

Richter Gedeon Nyrt.
https://www.gedeonrichter.com//hu-hu/kapcsolat
Hatóság: OGYÉI

A weboldal nőgyógyászati szakmai tartalmát lektorálta: Dr. Palczert Miklós nőgyógyász szakorvos

Amennyiben egy gyógyszerrel kapcsolatban mellékhatást vagy minőségi reklamációt szeretne bejelenteni, a következő lehetőségek bármelyikén megteheti:

Tel: +36 1 505 7032

Vagy az alábbi felületen:

https://www.gedeonrichter.com//hu-hu/kapcsolat

illetve a következő e-mail-címek bármelyikén:
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.