intimzona információ

Hogy mindent egy helyen megtalálj, ami a szerelemmel, szexszel, intimitással, és főleg a fogamzásgátlással kapcsolatban érdekelhet. Olvass bennünket, sok tippet, érdekes cikket találhatsz az oldalunkon. Oszd meg velünk tapasztalataidat, vagy kérdezz szakértőinktől. Tarts velünk, s kövess minket az IntimZóna Facebook oldalán is.

7 tipp távolsági szerelmekhez

7 tipp távolsági szerelmekhez

7 tipp távolsági szerelmekhezA távolsági kapcsolatoknak – valljuk be – nem túl jó a híre. Az emberek hajlamosak egy kalap alá venni a fizikai és az érzelmi távolságot. Azt gondolják, hogy az egymástól messze élő szerelmesek között bizalmatlanságot szül a távolság, megszűnik a szenvedély és végül véget ér a kapcsolat.

Szerencsére ez nem kell, hogy így legyen. Nemrégiben a Journal of Communication megállapította, hogy a távolsági kapcsolatok szorosabb érzelmi kapcsolatot jelentenek az abban lévőknek, mint azoknak a szerelmeseknek, akik együtt élnek. A távolsági szerelmesek jobb kommunikációról számolnak be. Úgy gondolják, hogy partnerük valóban rájuk figyel a beszélgetésekkor.

7 tipp távolsági szerelmekhez

Íme, néhány tipp, melynek segítségével megőrizheted a távolsági szerelmet:
1. Tartsátok a kapcsolatot
A mai technológiának köszönhetően ez igazán könnyű. Biztosítsd a szerelmed arról, hogy minden rendben veled, és a kapcsolatotokkal. Az kialakul, hogy milyen gyakorisággal beszéltek, de azt ne tegyétek meg egymással, hogy a megbeszélt időpontot nem tartjátok be, mert az bizalmatlanságot szülhet.

2. Felváltva látogassátok meg egymást
Néha a távolsági szerelmesek azon civakodnak, hogy ki utazzon, ki van épp soron. Ezt persze nehezítheti a munka, a gyerek. Amikor csak lehetséges, tegyetek egymásnál látogatást, de arra nagyon vigyázzatok, hogy egyik fél se érezze azt, hogy csak ő tesz a találkozásért erőfeszítéseket. Ha együtt vagytok, akkor egymással foglalkozzatok. A takarítás, portörlés igazán várhat.

3. Beszélj nyíltan mindenről
Ha valami aggaszt, mondd ki! Ez az egyik legfontosabb, hiszen nem vagytok együtt minden nap. Ne dőlj be a pletykáknak, a Facebook fotóknak.

4. Ne hagyd, hogy az elvárások uraljanak
Az előzetes elvárások, majd a csalódások megkeserítik az együtt töltött időt. Teljesen természetes, hogy várod a találkozást, és izgatottan próbálsz mindent megtervezni. Ám nem mindig zajlik minden a tervek szerint. Hagyd, hogy a dolgok csak úgy megtörténjenek. Ne tulajdoníts túl nagy jelentőséget a tökéletességnek. Örülj annak, hogy végre együtt vagytok.

5. A szex maradjon mindig nagyon fontos
Legyen szó akár egy rövid és haszontalan szexről, vagy egy hosszú, erotikus e-mailről, nagyon sok módja van, hogy kapcsolatban maradjatok szexuálisan akkor is, ha két ország választ el benneteket. Dobd fel a telefonhívásokat piszkos kis fantáziákkal, vagy viseljen testhez simuló bodyt ha Skype-ooltok.

6. Kommunikáljatok egymással
Ügyelj arra, hogy beszélj a partnereddel. Bármi is bajod, győződj meg arról, hogy még mindig ugyanazon az oldalon álltok. Ha a kapcsolat nem működik egyik vagy mindkét fél részéről, azt jobb azonnal megbeszélni, és megpróbálni kitalálni a folytatást, ha lehet. Hajlamosak vagyunk a problémákat a szőnyeg alá söpörni, de ne feledd, hogy ezek a problémák nem szűnnek meg, csak elmérgesedhetnek, sokkal rosszabbá válhatnak. Legyetek egymáshoz őszinték!

7. Viselkedj úgy, ahogy te is elvárod a partneredtől
Ragaszkodj az aranyszabályhoz, viselkedj úgy, mintha a szerelmed is ott lenne a bulin, ahol valaki közeledni próbál hozzád. Örülj a figyelemnek, de ne lépd át azt a képzeletbeli hatást, ami neked is rosszul esne. egy-egy ilyen buli estéjét fejezd be a partnereddel telefonon vagy Skípe-on. így mindenki elégedett lesz. Ne feledd: képzeld magad az ő helyébe, és csak addig menj el, ami még neked is elfogadható lenne ellenkező esetben.


Az orgazmus a fejben dől el
Az orgazmus a fejben dől el
Tévhitek az önkielégítésről
Tévhitek az önkielégítésről
Tanuld meg újra érezni a szerelmet!
Tanuld meg újra érezni a szerelmet!
Volt szex, nincs szex
Volt szex, nincs szex
Online Nőgyógyászati Tanácsadás
Online Nőgyógyászati Tanácsadás
Ha beszélgetni szeretnél, szerelemről, szexről, vagy épp valami olyasmibe ugrottál fejest, ami esetleg még korai volt, ne habozz, mindenre van megoldás!
SZERELEM | SZEXUALITÁS | FOGAMZÁSGÁTLÁS
impresszum | adatvédelmi nyilatkozat | felhasználási feltételek | mellékhatás bejelentés

Impresszum

Az IntimZóna weboldalt a Richter Gedeon Nyrt. üzemelteti. A portál szerkesztését és karbantartását a HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség végzi a Richter Gedeon Nyrt. megbízásából.

Portál üzemeltetője

Richter Gedeon Nyrt.
Székhely: 1103 Budapest, Gyömrői út 19-21.
Cg.: 01-10-040944 (Cégbíróság: Fővárosi Bíróság)
Adószám: 10484878-2-44

Portál szerkesztője, karbantartója

HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség
Székhely: 1037 Budapest, Montevideo utca 7.
Email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Főszerkesztő: Örkényi Gabriella
Szerkesztőségi főmunkatárs: Kovács –Hain Zsuzsanna
Munkatársak: Balogh Ferenc, Dr. Jármi Hilda, Földi Miklós, Frank Róbert, Haris Éva, Kapuvári Tamás, Ligeti Anna, Molnár Miklós, Serbán Richárd, Szarvas Zoltán, Tarjáni Rita, Tóth Anna, Vémi Zoltán

Kapcsolat:

Richter Gedeon Nyrt.
https://www.gedeonrichter.com//hu-hu/kapcsolat
Hatóság: OGYÉI

A weboldal nőgyógyászati szakmai tartalmát lektorálta: Dr. Palczert Miklós nőgyógyász szakorvos

Amennyiben egy gyógyszerrel kapcsolatban mellékhatást vagy minőségi reklamációt szeretne bejelenteni, a következő lehetőségek bármelyikén megteheti:

Tel: +36 1 505 7032

Vagy az alábbi felületen:

https://www.gedeonrichter.com//hu-hu/kapcsolat

illetve a következő e-mail-címek bármelyikén:
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.