intimzona információ

Hogy mindent egy helyen megtalálj, ami a szerelemmel, szexszel, intimitással, és főleg a fogamzásgátlással kapcsolatban érdekelhet. Olvass bennünket, sok tippet, érdekes cikket találhatsz az oldalunkon. Oszd meg velünk tapasztalataidat, vagy kérdezz szakértőinktől. Tarts velünk, s kövess minket az IntimZóna Facebook oldalán is.

5 tipp a hosszantartó gyönyörért

5 tipp a hosszantartó gyönyörért

5 tipp a hosszantartó gyönyörért

Az emberek valószínűleg mindig is tudni szerették volna, hogy hogyan lehet minél tovább kihúzni az ágyban az erotikus élmények hosszát. Persze nemcsak az eltöltött idő hossza, hanem a minősége is számít. Íme a top 5 tipp, hogy minél tovább és minél jobban töltsétek el az együttléteket.

1. Élvezd a csábítást!

A mai világban elég gyakori, hogy a szexet meg kell tervezni. Vagy azért, mert már gyerek van a családban, vagy azért, mert még nincs, és anyu-apu figyel, hogy ez így is maradjon. Azonban ez a javatokra is válhat, hiszen így jut idő egy kis csábításra az időpontig. Egy-egy pihentető, szexis masszázs, egy-egy finom vacsora, szexi göncök… ezekkel sokat tehetsz azért, hogy a pasi már ne bírja sokáig, és a szex felejthetetlen legyen. 

2. Csókolj, mint egy tinédzser!

Az első csóknál nincs jobb (vagy rosszabb?). Emlékszel még, amikor tinédzser voltál, és az izgatottságtól nem bírtál magaddal? Hová lett ez az izgalom? Már egészen a múlté, vagy elő tudod varázsolni valahonnan? Itt az ideje, hogy újra megtaláld, és időt szánj a csókra. Úgy csókolj, mintha utána nem jönne semmi más. Ne olyan legyen, mint az előjáték egy része, hanem olyan, mint egy főszereplő. Csókolni nemcsak a szájat lehet. Fedezzétek fel egymás nyakát, fülét… stb.,stb. Nagyon intim formája ez a szex előkészítésének, és meg is hosszabbítja azt.

3. Vetkőzz lassan!

9 és fél hét. Ugye ismerős a film címe? Ha nem, kukkants ide: https://www.youtube.com/watch?v=jOotsq4soug  (Mickey Rourke milyen jól nézett ki itt még!) Ragadd meg az alkalmat, és játszd el Kim Basingert! A férfiak egyszerűen kikészülnek attól, ha szép lassan veszel le minden ruhadarabot. Ne szégyenkezz, ő így lát téged szépnek és szexinek.

5 tipp a hosszantartó gyönyörért

4. Térképezd fel partnered testének minden négyzetcentiméterét!

Miután bemelegedtetek, jöhetnek az erogén zónák. Használj sokféle érintést: pihepuha simogatást, erős és durvább karcolást. Alkalmazhatsz segédeszközt is, például jégkockát, vagy madártollat, boát. Fedezd fel az érzékeny területeket, mint például a nyak, csukló és a térdhajlat. Fordíts extra figyelmet szerelmed reakcióira, és próbáld kitalálni a vágyait.

5. Csináljatok mindent felváltva!

Az egyik legfontosabb aranyszabály: mindent felváltva! Ha te adsz, akkor el is várhatsz és fordítva. Pazar örömökben lehet részetek, ha felismeritek, hogy a szex olyan, mint az ajándékozás, nemcsak kapni jó, hanem adni is.


Ha nincs kedved a szexhez, nem kell csinálnod
Ha nincs kedved a szexhez, nem kell csinálnod
Biztonságos szex, intim egészség – Mítoszok, amelyeknek lejárt az idejük
Biztonságos szex, intim egészség – Mítoszok, amelyeknek lejárt az idejük
5 kérdés a szexről, amit megbeszélhetsz a barátnőddel
5 kérdés a szexről, amit megbeszélhetsz a barátnőddel
A szerelem nem tökéletes, de ne add fel!
A szerelem nem tökéletes, de ne add fel!
Online Nőgyógyászati Tanácsadás
Online Nőgyógyászati Tanácsadás
Ha beszélgetni szeretnél, szerelemről, szexről, vagy épp valami olyasmibe ugrottál fejest, ami esetleg még korai volt, ne habozz, mindenre van megoldás!
SZERELEM | SZEXUALITÁS | FOGAMZÁSGÁTLÁS
impresszum | adatvédelmi nyilatkozat | felhasználási feltételek | mellékhatás bejelentés

Impresszum

Az IntimZóna weboldalt a Richter Gedeon Nyrt. üzemelteti. A portál szerkesztését és karbantartását a HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség végzi a Richter Gedeon Nyrt. megbízásából.

Portál üzemeltetője

Richter Gedeon Nyrt.
Székhely: 1103 Budapest, Gyömrői út 19-21.
Cg.: 01-10-040944 (Cégbíróság: Fővárosi Bíróság)
Adószám: 10484878-2-44

Portál szerkesztője, karbantartója

HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség
Székhely: 1037 Budapest, Montevideo utca 7.
Email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Főszerkesztő: Örkényi Gabriella
Szerkesztőségi főmunkatárs: Kovács –Hain Zsuzsanna
Munkatársak: Balogh Ferenc, Dr. Jármi Hilda, Földi Miklós, Frank Róbert, Haris Éva, Kapuvári Tamás, Ligeti Anna, Molnár Miklós, Serbán Richárd, Szarvas Zoltán, Tarjáni Rita, Tóth Anna, Vémi Zoltán

Kapcsolat:

Richter Gedeon Nyrt.
https://www.gedeonrichter.com//hu-hu/kapcsolat
Hatóság: OGYÉI

A weboldal nőgyógyászati szakmai tartalmát lektorálta: Dr. Palczert Miklós nőgyógyász szakorvos

Amennyiben egy gyógyszerrel kapcsolatban mellékhatást vagy minőségi reklamációt szeretne bejelenteni, a következő lehetőségek bármelyikén megteheti:

Tel: +36 1 505 7032

Vagy az alábbi felületen:

https://www.gedeonrichter.com//hu-hu/kapcsolat

illetve a következő e-mail-címek bármelyikén:
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.