intimzona információ

Hogy mindent egy helyen megtalálj, ami a szerelemmel, szexszel, intimitással, és főleg a fogamzásgátlással kapcsolatban érdekelhet. Olvass bennünket, sok tippet, érdekes cikket találhatsz az oldalunkon. Oszd meg velünk tapasztalataidat, vagy kérdezz szakértőinktől. Tarts velünk, s kövess minket az IntimZóna Facebook oldalán is.

A külső nem minden, de nagyon sokat számít

A külső nem minden, de nagyon sokat számít

Ahogy a közhelyek általában nagy igazságok, az is igaz, hogy ha a belsőd szép, a külsőd is szép. Kutatások foglalkoznak azzal, hogy a férfiak számára nagyon fontos a vizualitás, a szemük elsőként a melleken, az arcon ragad meg. Ez talán elég is lenne a párválasztáshoz… de nem elég.

Mennyire fontos a külső?

Az első benyomás a külső alapján ér bennünket a másikról. Ennek okán persze, hogy fontos a külső. A figyelmét csak úgy tudjuk felkelteni, ha a megjelenésünk nőiességünket adja vissza, önazonosak vagyunk, és nem próbálunk meg másnak látszani. A férfiak egy párkapcsolatban sem mellőzik a vizualitást, tehát egész életünkben fontos, hogy törődjünk ezzel. Persze felmerül a nőkben, hogy vajon a férfiaknak csak a külső számít? Ez pont olyan kérdés, mint a férfiak részéről az, hogy a nők csak a pénzre buknak-e. Nem lehet általánosítani.

Az a nő, aki felismeri, miért fontos a külső ápoltság, az tudja kezelni saját nőiességét. Az a nő azonban, aki nem elégedett a külsejével, általában kifogásokkal él, miért nem változtat.

Ilyenkor kerülnek elő a „Ha így nem tetszem neki, akkor nem is érdekel!”,  „Fogadjon el így, ahogy vagyok!” „Ne akarjon megváltoztatni!”, „Miért? Ő hogy néz ki?” jellegű mondatok. Aki így gondolkodik, csak hárít és kifogásokat keres. Megadja magának az engedményt, amiért neki nem kell odafigyelnie magára, hiszen: „Folyamatosan fáradtnak érzem magam. Hogy tudnék így a külsőmmel törődni?”, „Van elég dolgom anélkül is, hogy folyamatosan tetszeni akarjak valakinek!”, „Nem vagyok már 18 éves!”, „Nem vagyok az a típus.”, „Elég elfoglaltság a gyerek/gyerekek. Kit izgat a külsőm?”

Persze, előfordulhat, hogy valami miatt tényleg nem tudunk változtatni a külső megjelenésünkön, de abban az esetben, ha megvan rá a lehetőségünk, de mégsem teszünk semmit, akkor magunknak hazudunk.

Minden bennünk dől el

Nem a külső hatások határoznak meg! Te magad vagy a saját változásod kulcsa. Ha ezt megérted, magabiztosabban tudsz a tükörbe nézni, és ez a magabiztosság kívül is meglátszik rajtad, ami bizony vonzó. A férfi elképzeli az előtte álló nőt meztelenül, de a kép azonnal szertefoszlik, ha a nőben nincs semmi érdekes. Ha nincs megfelelő kisugárzás, hiányzik a magabiztos fellépés, az önbizalom, akkor a belső szépség sincs a helyén. Ezáltal pedig a külső is csak egy pillanatig fogja érdekelni a férfit.

Ilyen egy vonzó nő

Az, aki vonzó a férfiak számára, soha nem egy szürke kisegér. És itt most nem a külsőre, hanem a nagy egészre gondolok. A vonzó nő tudja, mik az erősségei, és azokat hangsúlyozza. A vonzó nőnek tartása és önbizalma van, hiszen pontosan tisztában van azzal, hogy mit is akar a férfitól, mit vár az életétől. Harmónia. Ez a szó írja le leginkább a vonzó nőt. Test és lélek harmóniája, ami a férfi számára ellenállhatatlan.

Akkor azonban, ha a nő nincs tisztában önmagával, és még le is húzza saját magát a férfi előtt, az nem szimpatikus, inkább taszító.

A nő, aki tisztában van önmagával, nem erőlködik. Egyszerűen nem kell ezt tennie, mert a férfi számára úgy is ellenállhatatlan lesz, hogy nem is nagyon tesz semmit. A férfi tehetetlen a jelenlétében. Ehhez azonban az kell, hogy a nő minden belső értékét becsülje. Ezzel elfogadja azokat, az esetleges hibákkal együtt.

Ha ezen a fejlődési úton a nő keresztülmegy, akkor már mindegy lesz a férfinak, hogy a külső megjelenése valójában az ideálja-e, nem fogja érdekelni az a néhány kiló plusz vagy mínusz. Ahogy a tehetség is mindig utat tör magának, úgy a belső kisugárzás is.

 

Ligeti Anna


Szex + Szerelem = Boldogság?
Szex + Szerelem = Boldogság?
Karácsonyra adj időt! – Magadnak és a párodnak is ajándékozz együtt töltött pillanatokat!
Karácsonyra adj időt! – Magadnak és a párodnak is ajándékozz együtt töltött pillanatokat!
A nőknek is vannak szexuális félelmeik – Ezt kell tenned ellenük férfiként
A nőknek is vannak szexuális félelmeik – Ezt kell tenned ellenük férfiként
Harminc múltam, egyedül vagyok
Harminc múltam, egyedül vagyok
Online Nőgyógyászati Tanácsadás
Online Nőgyógyászati Tanácsadás
Ha beszélgetni szeretnél, szerelemről, szexről, vagy épp valami olyasmibe ugrottál fejest, ami esetleg még korai volt, ne habozz, mindenre van megoldás!
SZERELEM | SZEXUALITÁS | FOGAMZÁSGÁTLÁS
impresszum | adatvédelmi nyilatkozat | felhasználási feltételek | mellékhatás bejelentés

Impresszum

Az IntimZóna weboldalt a Richter Gedeon Nyrt. üzemelteti. A portál szerkesztését és karbantartását a HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség végzi a Richter Gedeon Nyrt. megbízásából.

Portál üzemeltetője

Richter Gedeon Nyrt.
Székhely: 1103 Budapest, Gyömrői út 19-21.
Cg.: 01-10-040944 (Cégbíróság: Fővárosi Bíróság)
Adószám: 10484878-2-44

Portál szerkesztője, karbantartója

HealthLinePR-Med Kommunikációs Ügynökség
Székhely: 1037 Budapest, Montevideo utca 7.
Email: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Főszerkesztő: Örkényi Gabriella
Szerkesztőségi főmunkatárs: Kovács –Hain Zsuzsanna
Munkatársak: Balogh Ferenc, Dr. Jármi Hilda, Földi Miklós, Frank Róbert, Haris Éva, Kapuvári Tamás, Ligeti Anna, Molnár Miklós, Serbán Richárd, Szarvas Zoltán, Tarjáni Rita, Tóth Anna, Vémi Zoltán

Kapcsolat:

Richter Gedeon Nyrt.
https://www.gedeonrichter.com//hu-hu/kapcsolat
Hatóság: OGYÉI

A weboldal nőgyógyászati szakmai tartalmát lektorálta: Dr. Farkas Erika nőgyógyász szakorvos

Amennyiben egy gyógyszerrel kapcsolatban mellékhatást vagy minőségi reklamációt szeretne bejelenteni, a következő lehetőségek bármelyikén megteheti:

Tel: +36 1 505 7032

Vagy az alábbi felületen:

https://www.gedeonrichter.com//hu-hu/kapcsolat

illetve a következő e-mail-címek bármelyikén:
Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.